Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 29 April 2013

Terima kasih yeh Nuffnang!.....

Masa bertenggek blog Izan Mama Mia dan Mama3heroo tadi, terbacalah entri pasal CPUV Nuffnang ni, balik-balik terus je check.......... ( selalu check jugak, tapi tak de!!!! haha...)

Tak sangka mak tau!!!!
( Sebelum ni, duk terliur jelah tengok CPUV dekat blog Umialya dan blog sahabat lain )...... Tapi oleh kerana belum ada rezeki, SABAU aje le ....... hehe ......



Agaknya...... berkat kesabaran mak selama ini ( yo yo'o ), ......... merasalah jugak bonus dari Nuffnang.......

Terima kasih yeh Nuffnang!

53 comments:

  1. Tahniah! Murah rezeki, Melekat juga akhirnya...Bila pula nak singgah kat blog saya...Sabo je la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabo aje le BM....kot kot tu pun tersesat haha...

      Delete
  2. tahniah..akak dah buat sy jeles jgk..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....tak jeles cik nor sebab sama sama dapat! hehe..

      Delete
    2. nnt dah castout blhla blanja..haha

      Delete
  3. Salam sis hainom okje..
    Tahniah sis... dapat buff la ni..
    wah leh kongsikanlah tips kat tempat TA..
    TiranaAduka tumpang gembira sis..

    Tahniah dati TA sekali lagi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ TA.....
      Tips tu ..... rasanya kena berinteraksi/bertanya soalan ngan Nuffnang kot ...... jadi barulah Nuffnang aware kita wujud. Okje hantar sekali je pun.... itupun tengok tip2s blogger pernah dapat banyak kali

      Delete
  4. tahniah okje...best kan wpun sket, UA pun dpt gak sket..kurang2 utk kempen tuh nuffnang nampak gak blog kita kan okje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu UA.....tak pe sabau je walaupun sikit kotnya lepas ni banyak hehe...( perasan!)

      Delete
  5. nak jugak..kita punya lambat betul nak gerak

    ReplyDelete
  6. wahhh dua lagi tuuuu. mesti ok jer joget goyang2 pinggang dan pusing2 tangan kan kan kan hehhee...pssttt, okje share la dengan cikgu berapa purata unique views okje dalam sehari?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya tak banyak pun ceqgu.... tengahari semalam, lepas ceqgu tanya tu okje terus check , masa tu dalam 50 je...sikit jelah ceqgu

      Delete
  7. Wah blog OKje dah berubah wajah...lebih ceria..nway tahniah okje...akhirnya ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul ke ni Raudzah,....ke semakin malap ? hehe

      Delete
  8. lmbt pun xpe yg penting merasa jugak kn :)

    ReplyDelete
  9. wah..tahniah2..sekali dpt 2 cpuv..semakin bersemangat la nak updet blog pasni kan ok je..

    ReplyDelete
  10. wah congrats congrats OKje...Farah tumpang happy ni...he he he...

    ReplyDelete
  11. hahha alhamdulillah,,berkat kesabaran kn=p
    tahniah kak Okje

    ReplyDelete
  12. Syukurlah... rezeki dari org yg gigih tu..
    Harap-harap biarlah lama dia menari-nari dan bertenggek di blog ini.

    ReplyDelete
  13. tahniah..moga terus murah rezeki..

    ReplyDelete
  14. Tahniah....rezeki masuk....sikit2 lama2 jd bukit....

    ReplyDelete
  15. berkurun tak cek

    sbb bila cek buat ahti sedih jek. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try check...kot kot hari ni ada ke....

      Delete
  16. wah tahniah, kesabaran yg membuahkan hasil :)

    ReplyDelete
  17. KY memang pasang juga nufnang tu, tapi tak pernah usik pun, gi manalah nufnang KY tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maksud KY?...
      Tak keluar ke iklan tu?

      Delete
  18. alhamdulillah, lama2 dapat lagi banyak, insha Allah :)

    ReplyDelete
  19. ALHAMDULILLAH, semoga dimurahkan rezeki selalu..

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah... rezeki kan sis..tahniah.. lepas nie..rajin2lah ber entry selalu... mg makin bertambah jumlahnya... ehe... iklan kita sama laa.. kikik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe....ha'a, samalah...
      izan nk capai seposen pun tak tau bila...hehe

      Delete
  21. alhamdulillah... berkat kesabaran, akhirnya membuahkan hasil... ^_^

    ReplyDelete
  22. wahhhhhhhhhhhh mak kaya.. tahniah okje

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho.....2 sen je pun UA.... tapi syukurlah...selalu asyik tengok 'dia' aje yg dapat hehe!

      Delete
  23. wahhh blog dah berubah wajah...hihi.... tahniah dpt "gift" dari nuffnang... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak sangat lama tak datang hehe.....

      Delete
    2. bkn dah lama x dtg kak.. tp kat opis slalunya background lmbt nk kuar.. huhuhu... tp kali ni mmg lmbt dtg..tp bila dtg habis pulun entri deqla komen tau.. kehkeh...

      Delete
  24. wahh...gud news nih...congrats ye.semoga lamalah iklan tu melekat kat blog awak ye..takpe, memula seposen..seringgit pun dtgnya dr seposen jgk kan..:)-

    ReplyDelete
  25. wah...masyukkk..rezeki tu kak..:)

    ReplyDelete
  26. Tahniah Kak..rezeki tu...
    mana tau lepas ni Nuffnang akan melekat sllu...:)

    ReplyDelete
  27. Rezeky sis tu...cik pon ade jugak lah bertambah..tapi masih ngak bisa di keluarin(cashout)

    ReplyDelete
  28. alhamdulilah hihihi. amount nie sama la kira punya nuffnag hihihihi

    ReplyDelete
  29. alhamdulillah, rezeki kan OKje:)
    PC masih 0 lagi kat bahagia cpuv tu, klu yang cpc tu ade lah skit...camane ek? tak reti manelah bab2 nuffnang ni

    ReplyDelete
  30. alhamdulillah... rezeki... rezeki... :D

    ReplyDelete
  31. congrats OKje,
    Zaza pun tunggu jg tapi malas nak pikir..
    aleh2 bila cek asek RM0.50 je.. hahahah

    ReplyDelete