Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 25 May 2013

Adik.... HEPY BEZDAY

Adik....... HEPY BEZDAY.....
( teristimewa buat Angry Bird aka Nur Iman Balqis Ibrahim )
yang ke


Jangan ada yang loya yeh......hehe..... sebab tukang karut terpaksa interframe!! hehe
Latest pic dia sorang-sorang adanya, tapi bila transfer dalam entri, jadi kembang.... tak tau nape! huhu  
Tiada sesuatu yang dapat ibu berikan kecuali DOA semoga ADIK sentiasa diberkati Ilahi dalam setiap denyut nafas ....... Semoga ADIK dikurniakan kesihatan yang baik, menjadi anak yang solehah yang berjaya dunia dan akhirat.

Allah, Syukur alhamdulilah kerana mengurniakan ADIK buat kami...... 
Sesungguhnya ADIK adalah anugerah yang tidak ternilai! 

Angry Bird setahun.....   

Angry Bird 6 tahun


33 comments:

  1. Adik, selamat hari jadi..semoga sihat dan membesar dengan baik selalu..

    Alahai, macam adik beradik je okje dgn anak....jeles..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...... Cuba zoom dekat AN.......harus jadi lain perumpanaannya.....

      Delete
  2. selamat hari lahir yer adik 'angry bird'..hehehe..semoga jadi anak yg taat n soleh...nanti mak bawa belanjer best2 yer..:)

    ReplyDelete
  3. Hepi bday angry bird, sesekali minta jer hadiah mahal2 drp Mak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak nk korek duit dari mana UA oiiii.....

      Delete
  4. Ok juga kena panggil adik walau masih ada adik tak macam kanda semuanya panggik kakak walau ramai kakak di atasnya.

    Happy birthday sayang...

    ReplyDelete
  5. Sebaya dgn jee la.
    Umo mula hndak mmbrontak.
    Apepun hepibesday utk adik.
    Saiki aku neng negeri cik siti wan kembang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Aby.......
      Ngawey opo nang kono Aby?

      Delete
  6. Sanah helwah,adik!moga diberi kesihatan yg baik n success dunia akhirat

    ReplyDelete
  7. comelnya adik adik ^^ saya suka kanak kanak :D

    54 Pemenang GA dicari ^^ JOM RAMAI RAMAI JOIN DAN MEMERIAHKAN GIVEAWAY NIE ^^


    http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra_24.html

    ReplyDelete
  8. Happy birthday adik..moga jadi anak yg solehah ya, pnjang umur dan sentiasa diberkati Allah..amin!:)
    cantik adik ni mcm mama dia:)

    ReplyDelete
  9. HEPI BEDAY ADIK :) MOGE JADIK ANAK YG SOLEHAH

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir, semoga mendapat apa yg diingini heee...dan menjadi anak kebanggaan ibu bapa dan solehah...aamiin

    ReplyDelete
  11. selamat ulang tahun AngryBird....
    Doa ibu tu lebih cepat makbul...In Shaa Allah...

    ReplyDelete
  12. happy birthday adik angry bird (ishhh, mak ko ni suke mengata anak sendiri ye). nasib baik adik sweet & comel je tak marah2 mcm angry bird tu.

    ReplyDelete
  13. Angry bird 6 tahun comel lote....

    ReplyDelete
  14. Barakallahufiq adik.... semoga jadi anak yang solehah dan taat kepada Allah dan kedua ibu bapa ya...

    *bestnya okje dah ada anak dara!*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lagi NK....... Bikin sekarang! Haha,....

      Delete
  15. selamat hari lahir buat Angry Bird..

    ReplyDelete
  16. selamat hari lahir utk dia. dah makin membesar dah

    ReplyDelete
  17. selamat hari lahir...best kan dah ada anak dara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..... Sama je AS..... gaduh je selalu hehe

      Delete
  18. selamat hari lahir buat adik..
    comey je ibu dan anak ni..

    ReplyDelete
  19. Happy Bday adikkkk@ angrybird! Moga membesar dalam kesolehahan..aminn.

    ReplyDelete
  20. Happy belated birthday adik,..semoga maqbul apa yg didoakan ibumu.

    ReplyDelete
  21. TQ yg mengucapkan segala kebaikan buat AB...... Moga makbullll hendakya

    ReplyDelete
  22. Selamat Hari Lahir AB.. emm.. kalau masa dia kecik tu, rambut dia cam curly2 gitu.. tak sama dgn TLBD... ikut sape tu agaknye yek..

    ReplyDelete
  23. happy belated birthday buat Angry Bird...erkss...muka yang sebelah tu memang awet muda gitewww...jeles ai occay...wakakakakaka.... keep it up OKje... proud of you...

    ReplyDelete
  24. happy belated birthday to her.. comelnye dia.. tp yg kat sebelah dia tu apa kurangnya.. mcm ziela jalil zaman memuda gitu..kehkehkeh...

    ReplyDelete
  25. Happy belated birthday adik.. semoga jd anak yg solehah..
    dah anak dara pun.. comel ;)

    ReplyDelete
  26. happy birthday angry bird! Jadi anak solehah ye adik:)
    dapat hadiah birthday ape dari MAK..hehe;)

    ReplyDelete