Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 29 May 2013

Kaum kerabat PENGANTIN

Malas nak cakap banyak hari Rabu ni.......... ayaq liuq kering ( hehe, padahal tak de idea lew tue!.....)
Layan jelah gambau ni.....

Mak bapak Pengantin dengan nenek Pengantin....
Dua-dua ni bapak sedara pengantin.....
yang janggut lebat tu abang OKje...


Ni pulak sepupu pengantin yang kuat berangan.....
Sepupu dia yg sebaya ngan TLBD demam.... so layan ajelah adik dia......


Ni pulak...... Pengantin lama,..... tak tahulah dari planet mana datangnya....hehe..

Pengantin ngan nenek
Nenek pengantin balik dari melawat
 kawasan......hehe
Anak sapa tah ni!!!!.....



   

37 comments:

  1. banyak gambar,..banyak cerita,...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pelik bin ajaib....ringkas....huhu

      Delete
  2. Bila majlis macam ini yg best jumpa sanak-saudara dan yg pasti cerita lama akan jadi bahan ketawa.

    ReplyDelete
  3. rasa2nya cam kenal jer pengantin lama, jumpa kt mana erkkkkkkk???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kerr??? Hehe....banyak muka tu kat Lipis kot..

      Delete
  4. Yang nenek pengantin tuh nenek okje yer...? meriah jgk kan..berkumpul ramai2 sanak sedara gini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nenek pengantin baru.... emak pengantin lama UA hehe
      Bahasa mudahnya emak OKjelah ...hehe

      Delete
  5. Selamat Pengantin lama OKje... opppsss hehehe :p

    ReplyDelete
  6. iskkkkk...iskkkk...iskkk...pengantin lame ek..tah anak sape lah yang gambo last tu... :P :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. keeeee nak cik tolongsssss jawabkan..hahahahaha

      Delete
  7. pengantin lama pun cun lagi..berseri seri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... jangan le kata gitu malu ai AE...

      Delete
  8. Meriah ye Kak...
    dapat lah bergamb sakan..hehhe..
    pengantin lama tu tetap maintain & romantik je tgk..:)

    ReplyDelete
  9. maintain cantik walaupon pengantin lama...selamat pengantin baru...:)

    ReplyDelete
  10. as-salam.
    meriah..
    penganti lama yg dicari.. hihi..
    byk ilmu utk dikongsi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu dah semestinya QR... penuh ilmu di dada ni hehe

      Delete
  11. pengantin lama tu pun boleh tahan gak cunnya..

    ReplyDelete
  12. Salam Kenal Sis..
    Meriahnya bila berkumpul ramai-ramai untuk sesuatu majilis ..lebih-lebih lagi wedding!..

    p/s: saya dah follow blog ni, nanti follow back yea. Take Care!

    ReplyDelete
  13. Kenduri di kampung memang meriah dan penuh dgn sanak saudara. Pengantin lama xambil peluang sanding di pelamin ke? hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulahkan.....menyesalll.... rugi rasanya.... huhu

      Delete
  14. salam hainom ..
    tak nak galakan arjuna pasang janggut panjang juga ke ..
    he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.... cukup yang pendik ajelah Aby...panjang sangat kang susah pulak hehe

      Delete
  15. hihihi bestnye ramai2 datang kan bila knduri...masa ni la nk b'kumpul :)

    ReplyDelete
  16. Seronok kalau kenduri.. mengeratkan lagi silaturrahim..kan..

    ReplyDelete
  17. selamat pengantin baru dan selamat pengantin lama juga...suka tengok pengantin lama perempuan tu...ekekekeke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.... nak 'jek OKje' ke apa ni hehe....

      Delete
  18. selmt pengantin baru buat mempelai.. psstt... pengantin lama tu menten mcm pengantin baru lagi tau... kehkeh... ;p

    ReplyDelete
  19. Selamat pengantin baru dan Lama ...hehehe

    ReplyDelete
  20. selamat pengantin baru buat pengantin baru dan juga pengantin lame!hehehe;p

    ReplyDelete
  21. pengantin lama tu yg cantik..antik lg kelasik..hehe

    ReplyDelete