Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 12 May 2013

My 'TURN'.....

SELAMAT HARI IBU !.........

Untuk Bonda di kampung dan Bonda Mertua yang berada disisi.......
Moga Bonda berdua sentiasa mendapat keberkatan dan rahmat Ilahi......
Bonda.....
Maaf dipinta seandainya ada perlakuan anakanda yang mengguris hati kecilmu tanpa disedari..... huhu.....

Jom layan candid pic Arjuna dan my beloved MIL......
Saja nak bagi chance anak beranak bermesra-mesraan sempena HARI IBU hari ni........hehe.....

Balik ni, dah MY TURN pulak yeh mak! hehe.......


My FIL tak de, tinggal kat rumah! Puasa sunat bulan Rejab katanya.......
Nak masak apalah pulak petang ni untuk ABAH! ......

Selamat Hari Ibu jugak untuk SAHABAT BLOGGERS yang sudah dan bakal bergelar ibu!

26 comments:

  1. Bagus btul okje nie bagai can sempena hari ibu nie utk arjuna bermesra bersama ibunya..:)..balik nanti mesti ade celebration besar-besaran kan..heheh..selamat hari ibu yer okje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Idak pun UA.....hehe.....cukuplah tu makan kat SR....nak sambut apa lagi?.....

      Delete
  2. tak blh sambut hari ibu..sbb dah kerja hr nie..tp sblm datng kerja dah kiss pipi mak..selamat hari ibu my mom..:)

    ReplyDelete
  3. wah kualiti time mak dgn anak... sweet jer tgk...
    selamat hari ibu Okje :)
    moga kita terus bahagia bersama keluarga hingga ke syurga :)

    ReplyDelete
  4. pasti si Arjuna anak manjakan...? suka lihat gambar mereka berdua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak jugaklah UA......... Ayah dia tak ikut masa ni....

      Delete
  5. Waaaaaaa nak balik kampungggg!!!

    ReplyDelete
  6. Wahhhh.....ada pertukaran shift erk....erk....

    ReplyDelete
  7. MIL sis tu mesti segak zaman muda kan..sekarang still jelita lagi,..ska tgk kemesraan mereka.... kalau hubby kita jadi anak terbaik untuk ibunya...kita pun dapat sahamnya di akhirat nnt...

    ReplyDelete
  8. Selamat hari ibu utk sume.

    ReplyDelete
  9. Selamat hari ibu utk kak OKje, kita belum lagi. lambat lg :)

    ReplyDelete
  10. Tak lupa selamat hari ibu utk awak jugak.....kikiki

    ReplyDelete
  11. Selamat hari ibu ok jer ...

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari Ibu jg buat OKje..
    semoga sentiasa menjadi Ibu yang sporting hehe;)

    ReplyDelete
  13. Comel je husband akak dengan MIL akak dalam pic tu... =D
    Selamat hari Ibu buat akak juga ye....

    ReplyDelete
  14. SELAMAT HARI IBU SISSSSSS...ALAHHHHH...SWEET NYA ARJUNA DGN MIL SIS TU...

    ReplyDelete
  15. selamat hari ibu... kuat lagi gak MILtu...

    ReplyDelete
  16. selamat hari ibu utk akk..dan mil..

    ReplyDelete
  17. happy belated mother's day...he he he..terlewat sikit...

    ReplyDelete
  18. selamat hari ibu kak okje.. ;)

    ReplyDelete
  19. Betullah masa Arjuna ada biar dia yg mengawasii bila di rumah/masa kerja dinda kena ambil alih..

    ReplyDelete
  20. hari2 Hari Ibu untuk kita semua.... hehehe...

    ReplyDelete
  21. selamat hari ibu!
    sori lmbt wish...baru berpelaung utk berBW hari ni:)

    ReplyDelete