Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 27 May 2013

Selamat Pengantin Baru

Selamat ber'Monday' Blues semua!........

OKje baru sampai malam tadi dari kampung! Bertolak lepas maghrib! Pergh! Tak sangka, jammed sungguh lepas RnR Ayer Keroh...... Sian jugak tengok Arjmna, dahlah esoknya kerja, tapi nak buat camne...... hanya mampu kesian je...... hehe.......

Bini kat sebelah tak mampu bukak mata dah! Tidur sepanjang jalan haha..... maklum le REWANG!!!! Penattt...... ( yelah sangat tu.....)

Layan ajelah kisah OKje semalam!.....

                             
                                         Orang kawen zaman sekarang ni mesti ada banner cengginikan....!!
                                    Bapak pengantin pun nampaknya  nak interframe......hehe,
                                   Macam adik dia jugak! Suka sangat interframe! huhu...... 

Mempelai Raja sehari...... 
SELAMAT PENGANTIN BARU buat mereka berdua ! Moga kekal bahagia hingga ke syurga...... 
Pengantin ni berhoneymoon di Langkawi hari ni katanya....  
Kalau cenggitu, Selamat berseronoklah yeh! hehe......

Emmm...... teringat pulak zaman OKje dulu-dulu......... Tak honeymoon mana pun, honeymoon kat rumah je...... hoho...      

Ini ajelah yg dapat tolong..... bukan buat gubahan tu..... tapi tolong  'potong carot' je hehe!
Anak-anak sedara OKje..... bergaya sakan depan pelamin!.
Gambar OKje?...... Tak yah le...... nanti ada yang loya! Asyik interframe je......hehe....


38 comments:

  1. Wah gempak yer..siap ade banner lagi tuh..yg tuh dekat umah ker letaknya banner tuh okje..?
    bila tengok dekat sikit barulah nampak camaner gubahan carrot okje tuh...kreatif tuh..hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat nak masuk kampung OKje UA....
      Hehe... janganlah perli sampai begitu sekali UA,.... Aidan pun reti agaknya kalau disuruh buat hehe

      Delete
    2. mungkin sbb hasil seni pada potongan carrot kot, akak tgok gubahan tu comel sgt, len kali buleh tempah erk...

      Delete
  2. Ekleleh... kalau interfreme pun siapa nak marah. Kanda suka aje tengok gambar kawan-mawan blogger sebab bila tengok turut rasa bagai dekat di hati. TLBD tak ikut ke?

    Yg pasti kalau dari Muar dan saudara pulak, balik mesti sarat bawa berkat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana tak ikutnya kanda...ada.... tah mana merayau dengan sepupu sepapatnya...hehe
      Ada berkat....ayam panggang seekor lagi hehe buat breakfast kitaorang pagi ni!

      Delete
  3. Betul lah, zaman le ni, kalau kawin tak de banner cam tak sah je... hehe.. yang mampu memang ada masukkan budget banner2 ni.. tapi cuti sekolah ni.. satu hari sampai 3- 4 buah rumah kena pergi.. penat tul.. tapi ye lah.. sekali sekala... ni pun kat rumah kita ada buat kenduri gak hujung minggu ni.
    Kalau kita, tolong tengok je lah.. tangan ni tak da seni langsung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib Okje tak ada jemputan yang banyak macam tu MfM... kalau tak kembung perut kot! asyik makan je haha...
      Itu pun berlakon je MFM....nak join orang rewang kat dapur tu malas hehe.... pilih kerja yg senang2 aje le...

      Delete
  4. ehe..mmg sekarang kalau majlis kawen mesti ada banner... wah ralat rasanya tak ada gambar tuan blog ni,..mesti glamer ehe... cantik dia potong carrot yew..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....tak glemer mana pun Izan.... Kalau kenduri kat tempat sendiri mana boleh nak glemernya Izan sebab kena tolong! hehe

      Delete
  5. pagi2 dah singgah sini sebab rindu kat OKje...muahahahaha.... wah giteww...pink lagi...so sweet...

    erks...sian arjuna...x gilir2 jadi driver ker? ekekekeke... kalau kami selalu bergilir... sian Arjuna... driving sorang2... (boleh tiba2?)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elehhh yelah tu....
      Boleh ajeeee hehe.....Tak Farah.... OKje tak pernah drive gilir2 kalau balik kampung...Tulah kesian jugak tapiiii.... tak biasalah, lagi lagi drive malam....kang masuk median jalan tu acane? hehe

      Delete
  6. moning
    salam isnin
    cuti pg mane...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak gi mana Anum..... Arjuna tak cuti punnnn

      Delete
  7. Teena kalu jln jauh kitorang yg dok blkg nie mesti akan tertidur, tp mak yg dok sebelah ayah x kan tidur sbb ayh suruh mak temankan dy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke Teena ....sepatutnya macam tulah Teena ..tp mata OKje ni dah tak tahan sangat...tongkat pakai mancin pun dah tak jalan hehe

      Delete
  8. Kiter pun kat kpg ni okje. Ada kenduri kawin gak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg musim mengawan sekarang nI IL....hehe

      Delete
  9. Salam.. Cuti sekolah ni memenuhi undangan kendurilah nampaknya. Macam dah satu kemestian pula banner ni. Zaman dan berubah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg pun....dah kena masuk dlm budgetkan BM

      Delete
  10. assalamualaikum... hainom..
    OK je tu.. potong carrot pun tolong jugak.. :)

    ReplyDelete
  11. chantek dress pengantin....suka kaler ngn bunga dia...langkawi...yeyyy...nak pergi jugak...tpi 10 hb nnti, hntar mak, ayah ngn adik dlu...rietta lewat sket...before puasa insyALLAH...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shopping ke Rietta......bestnya....

      Delete
  12. ellehhhhh....kedekut...tak nak share gambo tukang karutzzzzzz....hahhaaa..btw selamat pengantin baru kat mereka...Selamat berhoneymoon..jengsss2x..hahahaaaaa (gelak ganasss)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah...... Cik punkan masih dlm honeymoon jugak hehe

      Delete
  13. selamat pengantin baru...orang rewang memang penat okje

    ReplyDelete
  14. selamat pengantin baru buat mempelai... hari ni deqla x monday blues la... tu la, lain kalo amalkan la tips mcm deqla..xde la monday blues.. kohkoh

    ReplyDelete
  15. Selamat pengantin baru pada kedua mempelai..moga bahagia hingga ke syurga..
    aiks! takde plak gambar akak..nak jugak nengok..hehe:)

    ReplyDelete
  16. kenduri skang..mcm wajib je ada banner tu...baru la org nampak sape pengantin nya...tp gambar ibu bapa pengantin...jarang la plak...mesti jadi ikutan lepas ni...

    cantik potongan carrot tu...hehehe...

    semoga pengantin berbahagia... n kekal hingga ke anak cucu cicit piut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu mak bapak pengantin nk glemer jugaklah tu agaknya Noe...... Hehe

      Delete
  17. syokkan bila join nuri kawin ni.. nak2 time cuti sekolah skrg ni.
    saya minggu depan baru nak balik makan nasik kenduri ...hihi

    *akak, mana ada loya pon..

    ReplyDelete
  18. dah beso2 anak sedara OKje ;)

    ReplyDelete