Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 30 May 2013

Tengok Wayang

Oleh kerana Anak Pak Rahman asyik bizi memanjang, CUTI, jauh sekali....... so kitaorang anak beranak buat exercise mata.......... TENGOK WAYANG ( rasa macam gaya bahasa orang dulu-dulu pulak.... bila sebut 'tengok wayang' ni! hehe ...)

Orang kata Hari Rabu tiket wayang murah! Ye ke?

Jom pi riki.......


Murahlah jugak.......  RM10 henggit tak kira kanak-kanak ke dewasa..... kalau hari lain RM 15 henggit katanya.  Belasah ajelah, dah nak nengok sangatkan....... hehe

Tak tau nak tengok cerita apa......

 
Lastly...... tengok BIKERS KENTAL hehe...... Zizan Razak, Awie..... Layan ajelah......
Tengok cerita ni teringat ABY....... sebab, cerita ni pasal MOTOR BERKUASA TINGGI.......


26 comments:

  1. cam best je..
    tak tengok lagi la :)

    ReplyDelete
  2. wah...buat senaman mate ekkkkk...
    kat sini..hari rabu rm5 jeaaaa...

    ReplyDelete
  3. kalo hari rabu sini rm 6 je...best cerita tu?..

    ReplyDelete
  4. aritu cikgu nak pi tengok fast furious , sekali firas tak lepas la pulak. tak cukup umur nak tengok cerita tu hehe

    ReplyDelete
  5. Kanda hari Ahad lepas konon nak layan anak-anak tengok sekali bila si kakak nak beli tiket kaunter kata utk bawah 18 tak boleh ikutkan cerita biasa aje... so semua tak jadilah.

    ReplyDelete
  6. Lamanya dah tak tengo wayang semenjak beranak pinak ni.....selalu tengo VCD kat rumah jak...huhu

    ReplyDelete
  7. Wah..outing day bersama mak kan..dapatlah budak2 tengok wayang..kira murah lagi tuh rm10..cam harga dulu2 gak..

    ReplyDelete
  8. wow... nak tengok jugakkK!!!!!

    ReplyDelete
  9. tak nak review bikers kental punyer movie ker?.. best tak?.. rekomen laa skit.. "D

    ReplyDelete
  10. seronok ye laling tgk wayang...teringin nak join sekaki tgk wayang...hehe;p

    ReplyDelete
  11. Sempat juga menonton wayang...amannyelah hidup! Kalaulah boleh mcm tu...

    ReplyDelete
  12. saya klu tgk wayang lbh prefer citer luar negara sbb klu filem kita , 3/ 4 bln dah masuk astro . rugi tiket la hanom ... tapi hanom k jer ... heheheee

    ReplyDelete
  13. haah...hari rabu mmg murah...famly day....

    ReplyDelete
  14. owh best ke ni?. deqla dah tgk fast furious tu...besttt...

    ReplyDelete
  15. best juga tgok wayang..cuti2 ni..kena layan kehendak budak2..

    ReplyDelete
  16. Qalesya dah banyak kali ajak liya tengok iron man 3... hehe tk dan nak bawa dia lagi... hehe... :)

    ReplyDelete
  17. wah dah tengok Bikers Kental...ni yang jeles ni...ekekekekeke....

    ReplyDelete
  18. dah lama x tgk wayang. last tgk citer katun apa ntah. x ingat dah.

    ReplyDelete
  19. uhu,..sejak kawen tak pernah jejak panggung wayang...

    ReplyDelete
  20. amboi2. ni saya boleh jawab sendiri soalan di entry tadi nampaknya...

    faham dah, BANYAK jawapannya.... bestnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..... Dah terjawabkan AN.... Tu belum lagi popcorn...... Hehehehe

      Delete
  21. huhu tak kesempatan lagi tengok.. alamatnya tengok kat astro first je lah hehe

    ReplyDelete