Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 20 May 2013

Terasa pulak ruginya!...

Alahai....... bila perut tengah lapar macam ni........ teringatlah pulak nasi briyani semalam......
 Nak menambah, perut dah tak mampu nak menerimanya, tapi memang sedap!!!  ( Patut pun kenyang, kalau dah cenggitu punya penuh satu pinggan! hehe...)


Ada Ayam Golek, Kambing Golek dengan black paper, Pajeri Nenas, Daging masak Briyani......
Jambu, bubur pulut hitam dan kuih muih langsung OKje tak sentuh sebab dah kenyang sesangat!..... Terasa pulak ruginya hari ni! hehe.......

Gambar pengantin? Tunggu ajelah majlis kat rumah abang OKje minggu ni!....  Layan dulu pic hantaran yang sempat OKje snap semalam ..........

Cantik jugakkan sirih junjung buat macam ni..... jarang dah tengok style yang dulu-dulu...
Moga Al-Quran ni dapat dibaca selalu





28 comments:

  1. Cantik gubahan sirih junjung tu...

    ReplyDelete
  2. siapa yang kawinnih? hmm..nyum..nyum..nyum.. sedapnyer nasi beriani tu...

    ReplyDelete
  3. weeeeee, bestnya nasi biryani....awat tak tinggal sket tuk saya, hehhe

    ReplyDelete
  4. cantikla gubahan sireh junjung tu..:)

    ReplyDelete
  5. sedapnya...tapi malangnya allergic nasik...ahaks... OKje... gubahan tu interesting...sekarang ni macam2 style dah sirih junjung tu...yang tempah kat farah pun dah macam2 olahan farah buat... hu hu hu...

    ReplyDelete
  6. cantik gubahan hantaran tu...mana lagi pic lain? wah,bestnya makan kenduri!

    ReplyDelete
  7. alahh Kak...sedapnya nasi beriyani tu.. dah lama tak makan...huhu..
    hantaran pun cantik! :)

    ReplyDelete
  8. hahaha itu namanya menyesal tak sudah kan OKje..
    semalam mmg kenyang tp bila harini terbayangkan balik kemain menyesal semalam x makan puas2 hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah zaza...memang tengah menyesal ni...hehe

      Delete
  9. haah kan.. kalo dah kenyang mmg x lalu nk mkn bg habis.. bila blk umah dok teringat..rasa nyesal x abiskan..kahkah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang dalam pinggan tu habislah Deqla.... teringat benda lain yang tak jamah tu!!! menyesal ! hehe

      Delete
  10. alor..mana lagi gambar hantaran. takkan 2 je. aduhai...mencabar betul pose hari ni. sana sini org asyik tunjuk mknn je. lapau pulak jadiknye.

    ReplyDelete
  11. ehe..kalau tak malu,..minta tapau bawa balik...kikikiki..mmg arr sedap makan kenduri...huhuh..cantik hantaran tuu

    ReplyDelete
  12. cantik sbgt al-quran tu.....:)

    ReplyDelete
  13. saya suka mkn bariani dgn pajeri nenas atau acar , tak muak . mmg cantik sirih junjung tuh . ringkas tapi menarik ...

    ReplyDelete
  14. inilah kendurinyer yerk..

    ReplyDelete
  15. cantik pulok sirih junjung 2...
    eeeeiiii...pic mempelai nye mannnnneeee

    ReplyDelete
  16. Dulu suka makan Nasi beriyani, skrang nie dah muak pulak, kalo kahwin je makan nasi beriyani, macam tak ada lauk lain pulak..hehehe...adat kot..

    ReplyDelete
  17. banyaknya lauk pauk.. dah la semua nampak sedap..
    bubur pulut hitam saya pun dah lama tak makan ni :(
    so kita seri la Okje... hihihi

    ReplyDelete
  18. sedapnya nampak nasi beriyani tuh..alang2 okje sebut, nak kena berangan buat jgk nie..hehehe

    ReplyDelete
  19. lme x mkn lauk kenduri..hehe

    ReplyDelete
  20. sedapnya nampak nasi tu... yum yum... lama dah tak makan lauk kenduri... ada sesiapa nak kawin... sila jemput saya!! huhuhu

    ReplyDelete
  21. kalau macam ni hidangan kenduri...tak rugi....puas sangat ke makannya...tu hidangan untuk tetamu-tetamu atau untuk VVIP je..

    ReplyDelete
  22. kita pun tak lama lagi ni ada kenduri kat rumah mak.. kalau rajin tu, meh lah ke rumah..

    Pesen hantaran le ni memang macam2 pun... kreatif betl memasing...

    ReplyDelete
  23. saya baca entri nipun dah terasa terliurnya

    ReplyDelete