Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 2 June 2013

Bantal PINK Hello Kitty

Biasalahkan...... budak-budak ni kalau cuti sekolah, kaki masing-masing termasuk kaki mak budak dah gatal mintak jalan, mata dah mengenyam nak tengok dunia luar! hehe.....

So, lepas Solat Jumaat baru baru ni,  pergilah kitaorang anak beranak makan KFC dekat AEON area rumah.......  Sebelum tu STOP sat dekat sini, nak memancing!...... Budak-budak ni, kalau tak 'pau' emak dia memang  TAK SAH!....

Pernah mencuba nasib kat sini? Untung sabut, timbul....
kotnya dapat Bear Besar ke... hehe
Untuk yang besar macam ni TOKEN dia RM 2 henggit je......... Memang jarang benolah NASIB  menyebelahi kitaorang, tapi hari tu, ALHAMDULILAH....... berhasil! Dapat bantal PINK tu...... Hello Kitty lagi!


Comekan........    teringat pulak kat MIA anak Izan!..... Dak tu suka hello Kitty...

20 comments:

  1. Betul tuh okje..kalau mancing cam tuh mmg susah nak dpt kan..maunya labor 10henggit kot kalau nak dpt,..mmg nasib baik dorang bertiga nie lah nampaknya...

    ReplyDelete
  2. Dapat jugak yee...rezeki la tuu...mesti hepy kan...

    ReplyDelete
  3. org meniaga, lepas satu kajian k satu kajian dorg wat sblm kuar pasaran, kalu tak mana nak untungnya...

    ReplyDelete
  4. Cantik..if my princess nampak sure mintak..

    ReplyDelete
  5. iman suka pink..tak tahu bila warna pink bertukar warna lain..asyik pink aje..

    ReplyDelete
  6. salam hainon..^^

    haah betulkan.. mia suka hello kitty..^^
    tapi comellah bantal hello kitty tu..^^

    eerrr.. bantal doraemon ade x..^^ hahaha~~

    ReplyDelete
  7. uwaaaaaa hello kitty,..bestnyer sekali mancing dapat hello kitty,..comell..ehe mia tuu mmg fanatik hello kitty,...kalau nampak dek dia,.habis laa ehe...

    ReplyDelete
  8. haha , alhamdulillah , rezeki tuh ,

    ReplyDelete
  9. Some Things about The Sony Online Photo Eyeglasses

    my webpage ... felix

    ReplyDelete
  10. Alahaiii...comei nye bantal kaler pinkzzzzz tu...suke nye dowg..

    ReplyDelete
  11. Memang pakar ler..yang dpt pinky color tu

    ReplyDelete
  12. wah...tuah memancing ...dapat bantal pink!

    ReplyDelete
  13. wah...cantik bantal tu Kak..rezeki anak2 bah...:)

    ReplyDelete
  14. wah..rezeki...alhamdulillah...:)

    ReplyDelete
  15. wahh bestnye dpt.. deqla suka gak cuba mende ni.. tp entah ke mana peginya.. failed sokmo! kehkeh..

    ReplyDelete
  16. tambah koleksi bantal kat ghumah ye tak?

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah rezeki dari Allah, saya tak pernah cuba pun mainan nih sebab tau susah nak dapat.

    ReplyDelete
  18. heeee memang bernasib baik.. ;)

    ReplyDelete
  19. kira slalu mancing tak bernasib baik huuu

    ReplyDelete