Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 6 June 2013

Comment Box

Assalamualaikum ......

Hari ni nampaknya OKje boleh berblogwalking dengan AMANNYA! hehe.......
Kalau tak, nanti ada 'Anak Orang Tu' yang macam tak puas hati tengok 'Anak Orang Ni' berbloging........ JELES LEW tue...... dia tak de BLOG! haha.....

My Darling kerja hari ni. so bolehlah 'Anak Orang Ni' berjimba sakan depan lappy....... boleh gitew?

Tengah pelan pelan blogwalking ni......
Masa pergi blog SUKMA HARON tadi, bila OKje nak mengomen, dia keluar benda macam ni... So tak lepas-lepas le comment OKje....... Try jugak tekan tu, tekan ni, tukar account FB, tapi tak menjadi jugak.....


So terus terbantut semangat ..... hehe.... Acane tu?.....
Buat saudari Sukma Haron, mintak maaf ye..... OKje ni dahlah BUTA IT...... bila COMMENT BOX tu  appear lain dari yang biasa je, terus BLUR jadinya! haha...... Maklum le dah start kertukan.......
( gelakkan lew tu! )

Nasihat OKje kepada mereka yang ada COMMENT BOX luar biasa tu..... tukar jelah kepada COMMENT BOX yang biasa-biasa.... Senang sikit OKje nak komen! hehe

20 comments:

  1. alorrrrrr UApn buta IT jugop.. hrp2 teman blogger gunalah kaedah yg simple2 jer, sonanggggggggg!!!

    ReplyDelete
  2. malas nak belajar kalau yang baru2 dan jarang rang pakai...

    ReplyDelete
  3. betol...sokong 250.5 %...hiihhi..gunakan saja hotak komen yg biasa kan senang....izan kalau ssh sgt nak tggl komen tinggal jejak kat kotak jerit je..kalau kotak jerit xder.... x je...habis citer...

    ReplyDelete
  4. sayapun kalau susah bebeno nak komentu rasa sayang lak... tuler kalau boleh gunalah kotak komen mudah2kan..

    ReplyDelete
  5. Kanda pun sama kalau comment box yg google+ punya tak boleh masuk sebab kanda punya versi lama (dah tentu org lama katakan)...

    ReplyDelete
  6. yang saya punya biasa jer kak..hihik

    ReplyDelete
  7. Hehe.okje dah masuk opis blk hihi.selamat berblogwalking...sudi2 la singgah blog hamba yg hina ni hihi

    ReplyDelete
  8. Betul tuh okje.gunalah comment box yg user friendly..barulah semua tak susah..
    so nampaknya jalan2 online sakan lah yer isteri anak pak rahman nie yer..heheh

    ReplyDelete
  9. betul..senang sikit nak komen...

    ReplyDelete
  10. ye betul tu,sy pun ada nak komen blog kawan2 lain kuar benda tu.susah2 .last2 tak jd nk komen dah

    ReplyDelete
  11. saya tak suka kotak komen macam tu menyusahkan nak komen jerk.
    dtg blog orang kalau kotak komen macam tu memang tak komenlah jawabnya.

    ReplyDelete
  12. betul tu...Hainum...yan pun bila singgah sesetengah blog .....yg memang susah nak komen....memang tak komen lah jawabnya he heee......

    ReplyDelete
  13. samalah...kalau benda2 pelik dah menjelma kat screen, terus blurr...

    ReplyDelete
  14. betul tu kak okje.. kalo dah mcm ni mmg terbantut mood nk mengomen...hihi..

    ReplyDelete
  15. pernah terjadi jugak bila pergi blog kak wanie tu... pas tu bila dah cuba2 x ley...diam jer la...he hehe... sok sok oklah balik tu...

    ReplyDelete
  16. blur ek..blur ek...hahahahaha.....hahahahahaa gelakkan sis okje..hahahah...gelak lagi....ok stop...
    tu kene reg lah sisss...

    ReplyDelete
  17. kalau canggih2 sangat, kite yang tak cukup masa ni alamatnya, cut aje lah...

    ReplyDelete
  18. no komen sebab jarang pun masuk ke box tu...

    ReplyDelete