Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 15 July 2013

Angkara ANAK SAPAlah agaknya ni

Angkara anak sapalah agaknya ni.......
duk sangkut kopiah atas bunga mak!
Dahlah bunga mak tu OLD FASHION....hehe.......
Bunga ni tak bertukar dari zaman OKje pindah rumah dulu....
Dah 9 tahun jugaklah.....

Teringin gak nak tukar bunga lain.....
Itupun kalau Financial Controller bagi budget raya ni.....
Tak request lagi pun ....haha.....
Nak request pun takut tak relevan pulak......
Cuma duk bermonologg sendiri......
Trend bunga apa yeh sekarang ni?
Tak mo kalah nak ikut TREND jugak .....hehe......
Haruslahkan...... atenya nak GHAYA.... hehe...
 
Dahlah OKje.... Tak usah nak berangan.....

Berbalik kisah kopiah tu.....
Nasiblah syurga di bawah tapak kaki dia hehe.......
Sabar aje le.....




39 comments:

  1. ha3... sib bek bini 'arjuna' blogger tegar, pantang ada something wrong, terus dijadikan kenangan terindah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....betul tu UA....jadikan kenangan terindah ....

      Delete
  2. kohkohkoh......2 in 1 tu sis..kalau kat sini pulak FIL gune bunga cenggitu untuk gantung kunci...hahhahahahhaa

    ReplyDelete
  3. kat rumah saya takde bunga pun..kena langgar ngan 4 budak aktif, menangis maknya nanti hehehe

    ReplyDelete
  4. Sudah keletihan balik dari terawih, asal sempat aje la...
    Besar pahala..OKje, sabar je...dah separuh dari iman.

    ReplyDelete
  5. paaaahammmmm.....sy tau angkara sape nih....hehehe

    ReplyDelete
  6. kopiah dah guna ..
    bila pemakainya nak upgarde ke serban ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.... Kena tunggu bini dia upgrade pakai tudung labuhlah dulu....kalau tak, tak sekufu pulak Aby....

      Delete
  7. hehehe.. ye la.. sama la kita.. pakat2 bajet nak raya ni kan.. :) janji leh balik kg.. hahahaha

    ReplyDelete
  8. senang dia nak capai gi tarawih tiap mlm.asben saya lak tinggl kopiah dlm kereta je.

    ReplyDelete
  9. Elok plak terletak jek kat ranting tuh heheh.. :)

    ReplyDelete
  10. haha... betul tu senang nak capai nanti..

    ReplyDelete
  11. jadi tmpt sgkut kopiah dia la plak yer..haha

    ReplyDelete
  12. haha..sabo je la..nampak gayenye tak dpt la nk tkr bunga baru..pasal nanti dah xleh nk sangkut kopiah tu lg

    ReplyDelete
  13. hehehe.. sesuai sangat letak kat situ yer .. !

    ReplyDelete
  14. ce try hidu milik siapakah bau itu. hehe

    ReplyDelete
  15. Kesian bunga "mak" ya..macam sesuai aje kan.he..he.nway kalau okje nak tukar jugak kita suggest bunga yang hidup tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bunga hidup? Pokok tu ke? Kalau bunga hidup mcm lari budget je Raudzah hehe....

      Delete
  16. dia mintak ditukarlahtu.. rayapn nak dekatkan.. rumah akak takder bunga langsung..
    sori lama tak melawat .. entah apa pasal tak leh nak komen... ni gi computer budak sebelahni...

    ReplyDelete
  17. Kat rumah tak ada bunga2 malas nak belek2 habuk, yg ada ranting kayu macam tu jelah tak ada bunga2 lain pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah.... Berangan nk ada bunga tp habuk tak rajin ni belek.... Camno tu!

      Delete
  18. Haha..agaknya anak okje yang sorang ni mewarisi bakat memgemas dan menghias mak dia. Bila tgk fesyen sama, dia try nak ubahsuai tu. Haha...budak2 aktif tu, agaknya nak cepat, dia pun sangkut je kat bunga maknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. AN ni bukan anak okje.... Bapaknya punya kerja hehe...

      Delete
  19. cakap kat dia ; klu dah pokok tu wat sangkut kopiah , kenalah belikan yg baru ... heheheee

    ReplyDelete
  20. haha... nampak sesuai kopiah tu duk situ.. (^___^)
    9 tahun still ok, hebat la bunga tu,, XD

    ReplyDelete
  21. bdk lelaki mmg mcm nie kak.. hahaha

    ReplyDelete
  22. hahaha semart nya, kopiah tu :)

    ReplyDelete
  23. hahahaha angkara siapa lah tu agaknya yerrr
    Beli bunga batu ala2 jade lah OKje.. tantik jugak.. ;)

    ReplyDelete
  24. ooo...nasib baik si bapak punya, kalau si anak siap kau haaa

    ReplyDelete
  25. hahaha... kerja abg Arjuna ker?? kihkih.
    sama lah Kak, bunga kt umah pun dah lama tak tukar...:)

    ReplyDelete
  26. milik en suami hik..hik..

    ReplyDelete
  27. hahaha...milik 'anak' yang paling besar rupanya....sabar jak lah hehe

    ReplyDelete
  28. Kreatif juga tu. 2 in 1 hihi.bunga hiasan an as penyangkut kopiah

    ReplyDelete
  29. hahahahahaha.. ok la tu kak okje oittt... kreatip...!!! ;p

    ReplyDelete