Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 29 July 2013

BABY nyanyi

Salam 20 Ramadhan....
Terasa lama pulak OKje tak bersiaran dan berblogwalking....... rindu kat kome semua!......

Hari ni, BEZDAY Tahi Lalat Bawah Dagu......


Dia punya promotion bezday dia ...... dari awal Julai lagi .......

Hari ni, kita kasi jiwang karat sikit buat BEZDAY GURL!....... hehe.....

Teristimewa buat anakanda EZRYN.....
Ibu dan ayah dengan rasa penuh kasih sayang mengucapkan  HEPY BEZDAY yang ke 10 buat adik....
Semoga dengan pertambahan umur adik ini, adik akan bertambah matang dalam kehidupan ini.


Keletah adik masa baby dulu masih lagi terbayang-bayang dimata ini...... Tak sedar rupanya adik dah besar dah! Tapi, walau besar mana pun adik...... adik masih tetap 'BABY NYANYI' pada ibu dan ayah.

Syukur Ya Allah.... kerana mengurniakan adik buat kami........ sesungguhnya adik adalah anugerah yang terindah! Semoga adik dikurniakan kesihatan yang baik dan menjadi muslimah yang solehah, berjaya dunia dan akhirat....

Bezday gurl request PAVLOVA hari ni ( tapi.....entahkan jadi entahkan tidak....hehe...), nah ...... jamu mata dulu dengan kek warna faveret adik!

credit pic abccakeshop

55 comments:

  1. hepi bestday TLBD...semoga menjadi anak yang solehah...

    ReplyDelete
  2. Happy birthday...semoga dapat makan pavlova tu.. ^_^

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday sweetie Ezryn a.k.a adik a.k.a TLBD hehe
    Semoga menjadi anak yg solehah diberi kesihatan yang baik, jaga Ibu & Ayah baik ok..

    pssttt OKje, kalau jadi pavlova tu nnt jgn lupa kasi review sket yer hehe ;)

    ReplyDelete
  4. Happy birthday adik...semoga panjang umur dan murah rezeki...

    ReplyDelete
  5. Hepi besday Ezryn.. Semoga panjang umur murah rezeki dan sentiasa menjadi ank yang solehah berjaya di dunia & akhirat.. Amin

    ReplyDelete
  6. Epy Besday Adik.. Moga besar menjadi anak yg soleh yer.. dan berjaya dunia dan akhirat..Aaammin

    ReplyDelete
  7. hepi besday adik..semoga berjaya dunia n akhirat yer..
    nanti okje kena buat kek yg kaler camtu ker..ngan pavlova lgi..mesti letih nanti kan mak nak menjayakan besday celebration nie.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. UA...kek banyak jual kat kedai hehe.... nama omaknya nak buat kek mmg idak le teman hehe..... kalau OKJe buat memang MIMPI le gamaknya heehe

      Pavlova tu mcm teringin nak try UA...doakan ajelah yeh...moga OKje rajin! hehe

      Delete
  8. happy birthday adik..manis jerr anak dara sorg tu...

    ReplyDelete
  9. Alololo manjenye , Happy Birthday Adik.
    Semoga menjadi anak yang baik dan soleh dan nanti dah besar jaga parents ye. =D

    ReplyDelete
  10. comelnye adik TLBD ni.. happy birthday adik comei.. tuntut pavlova tu ye dik...hihi.. rasa lain mcm pulak bila akk update entri jiwang camni.. sbb slalunya noty2..hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesekali Deqla.....dah selalu sangat jadi clown hehe....boring!

      Delete
  11. Happy birthday anakanda Ezryn sayang..
    Usia dah ada dua angka hari ini bermakna semakin besar dah..
    Doa auntie moga jadi anak yg terbaik..

    Kanda tunggu pavlova special yg dinda buat petang ini.. nak juga tengok sebab kanda tak pernah buat lagi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe....kanda doakan dinda dirajinkan hati nak buat ye hehe.....harap-harap jadiklah PAVLOVAnya hehe

      Delete
  12. Happy birthday!moga diberkati allah.wah dah besar n sweet sgt dia.bestnya dpt mkn pavlova home made

    ReplyDelete
    Replies
    1. TJ... belum tentu lagi dapat makan tu hehe....sebab belum jadik lagi!

      Delete
  13. Happy Birthday Adik..
    moga terus membesar dgn sihat, bijak dan menjadi anak solehah..amin!
    cantik je adik ni kak..manis gitu..:)

    ReplyDelete
  14. Happy birthday adik..dah besar ya..moga terus berjaya dalam hidup..

    ReplyDelete
  15. Selamat hari lahir adik.....muka cute mesti cam okje zaman muda2 dulu...

    ReplyDelete
  16. hepy besday adik..
    untung la boleh request mama masakkan pape..

    ReplyDelete
  17. epy bday utk anak dara akak... bukan main beso spek matanyer...

    ReplyDelete
  18. happy birthday ezryn! nak hadiah! eh?

    ReplyDelete
  19. Selamat hari lahir adik.. wowwwwwwwwwwww 'classsss' gitu OKje, cubaan wat pavlova lagi, camner rasanya ye? maklum le UA asalnya dari kampung, mana ke retinya nak makan makanan pelik2, lagi2 nama omputih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper2, hangus tak semestinya GAGAL, usaha itu tangga kejayaan, cuba & cuba lagi, good luck..

      Delete
    2. Rasa pavlova ni rupanya mcm mashmellow makan dengan whipping cream gitu UA...

      Delete
    3. harus 'post mortem' dear, kemudian kita sama2 cari jln penyelesaian, mana tau suatu hari nnt OKje slh sorg ushawan pavlova berjaya di MALAYSIA, chaiyokkkkk geng..

      Delete
    4. in shaa allah len kali boleh cuba lak, nnt kongsi resepi ya..

      Delete
  20. selamat hari lahir untuk adik

    ReplyDelete
  21. Comelnya Ezryn..Happy Birthday dalink

    ReplyDelete
  22. wah~ , hepy bfday ye adik .
    may ALLAH bless u :D

    ReplyDelete
  23. ingatkan anak dara mana tadi..
    happy birthday..
    semoga jadi anak yang baik dan bijak..

    ReplyDelete
  24. Salam hainom,
    Hepi besday kt adik.
    Blh la shoping raya lebih utk besday girl tu

    ReplyDelete
  25. Happy birthday buat anak dara okje ni.. nama penuh lawa macam orangnya... Dah 10 tahun okje relax, patutla awet muda...takla asyik jerit3 macam saya ni.. Makin berkerut tiap hari...adoi..

    Ok, to birthday girl.. Aunty wish you all the best, happy always and the most important we're looking forward to see you become a anak solehah later k....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...idaknya awet muda AN, meh sini face to face tengok... Dah kilauan emas.... hehe
      Sama je AN... Besar ke kecik Tarzan tetap jadi jugak!

      Delete
  26. Salam hari lahir buat adik...

    ReplyDelete
  27. epy belated birthday dear , moga jd anak terbaik dunia akhirat yer

    ReplyDelete
  28. Selamat hari lahir dear....semoga jadi anak yg cemerlang dunia dan akhirat...

    ReplyDelete
  29. happy belated birthday..TLBD
    baru tau makna TLBD hari ini :D))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke? selama ni duk mengagaklah yeh Anim hehe

      Delete
  30. heppy besday untuk adik..ini ank yg bongsu ye ok je..

    ReplyDelete
  31. Again, happy belated birthday TLBD sayang. Her face tak banyak berubah dari masa kecik kan, mantain cute baby face.

    ReplyDelete
  32. besarnya spek hehe..cantik anak OKje ni..:)
    happy beleted beday ya dik..:)

    ReplyDelete
  33. walaupon terlambat,cik nak wish jugak kat sini.."Happy Birthday TLBD" semoga menjadi anak yang solehah..

    ReplyDelete
  34. happy belated birthday adik! sori terlamabt wish....semoga menjadi anak solehah utk ayah dan ibu ye:)

    *baru th nama TLBD tu ezryn....cantik nama tu mcm tuannya;)

    ReplyDelete