Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 5 July 2013

Habuan dari NUFFNANG

Akhirnya bertambah jugak CPUV mak  ......... hehe...
Walaupun orang lain dah berpuluh-puluh...... kita baru nak masuk 5 ketul....... tapi sangat bersyukur!....


Jenuhlah pujuk rayu Nuffnang .......  baru  dapatttt.....hehe.....

Ini semua gara-gara jeles dengan Ratu Nuffnang ni.... haha........Memanjang dapat habuan CPUV ..... Nak komen entri dia pun sampai dah tak tau nak tulis apa...... 

Mohlah ....... try klik apa ke bendanya tu..... Kanebo KATE SS Collection


58 comments:

  1. tahniah OKje..kumpul banyak2 nnt bleh belanja Zaza makan hehe

    Yer Mak duduk dengan Zaza.. adik ni kan anak bongsu omaknya hehe
    dats y pi mana2 Zaza bawak mak sekali ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ zaza...
      Ooo gitu rupanya...patut pun mana pegi mesti bawak hehe...

      Delete
  2. lama2 nnt dia mai banyak laa beb,sabaq na,, ehe

    ReplyDelete
  3. ha3.. dpt gak gelaran ratu nuffnang, ingatkn sapa td.. tqsm.. i like..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tak tension dah ke?... pendik je komen hehe

      Delete
    2. urmm masih terkawal, mklm le 4 hari keja2 pejabat tertunggak gara2 kuar daerah, biasanya rehat balik rumah, jenguk2 anak tp masih lagi dok ngadap angka sbb nak siapkan laporan bagai, urgent lak tu, bw sesekali sbg pengubat..

      Delete
    3. Betul tu UA...BW ni satu terapi jugak sebenarnyakan...

      Delete
  4. Congrats! Xpe sikit2 lama2 jadi bukit.. :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...yeah...dah bertambah...boleh lah beli gule2 kan sis...hahahaha

    #nak cek nuffnang jugak lah..

    ReplyDelete
  6. untungla OKje..dah dapat CPUV...blog noe x pernah dapat pun CPUV ni...hehehe...cuma blog lg satu je dapat...itu pun x ada la byk beno..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah lebih kurang je Noe kita ni .... kita sabau aje le ye Noe hehe

      Delete
  7. Sya tak tau apa ni...xde sapa2 nk bgtau ke?

    Sya dah klik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak bagi tau apa? hehe...CPUV tu ke?.... Tanya Ratu Nuffnang...dia lagi terer hehe

      Delete
    2. Ehemmmm. patut le, UA tersedak2 jer ni..

      Delete
  8. alhamdulillah rezeki bertambah hainom :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah. Saya nyer BE ada 5 yg tgh menari2 ☺☺

    ReplyDelete
  10. Apa-apa pun, tahniah Okje... mmg tak boleh nak lawan dgn ratu nuffnang tu....
    btw, macam tak caya jer blog OKje ada satu CPUV jer.... padahal lagi rajin update blog dari saya... hurm (thinking mode...)
    usaha lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Redho ajelah Bijen..... kurang bersedekahlah tu gamaknya hehe

      Delete
    2. amboi2 Nur.. ber"RATU'2 jugak erk?? alaaaaaaaaa rezeki memasing, in shaa allah

      Delete
    3. Okje
      ke situ pulak.... haish...
      sebenarnya saya masih tercari-cari apa sebab dapat cpuv... maksudnya update blog secara kerap pun mungkin salah satu faktor, tapi ada sebab lain yg lebih signifikan..


      kak Tini....
      bukan senang nak dapat gelaran tu... ratu nuffnang gitu.... hihihhi

      Delete
  11. kena selalu gosok cik Nuffnang baru ler dapt...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah Sukma ... nak kena gosok jugak tu rupanya hehe

      Delete
  12. Rezeki dtg bergolek ni dinda.
    Harap-harap lamalah dia duduk di blog ini..

    ReplyDelete
  13. Bagi la tips mcmana nak gosok nuffnang tu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okje pun kurang tau Elly tp rajin bagi tiket kat Nuffnang, cuba cari entri pasal tips CPUV kat Ratu Nuffnang hehe
      okje pun baru 2 x je bagi tiket kat depa....

      Delete
  14. Alhamdulillah. ..berkat rajin ni...SA ada 5 on going...termasuk yang baru tu....

    ReplyDelete
  15. tahniah, OKje..kumpul byk2 nanti boleh blanja sue burger yaa..

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah..rezeki ALLAH ya..sikit-sikit jadi bukitkan..

    ReplyDelete
  17. tahniah, tumpang gembira dpt BE...:-)

    ReplyDelete
  18. Kebetulan kejap td akak tgk nuffnang akak, nmpk pertambahan RM. Takdelah bnyk, bolehlah beli baju raya kot..hehe..

    OKje rajin blog walking kot, kakpb ni jarang ada masa.

    ReplyDelete
  19. tahniah yer, KA pun dqapat juga BE yang ini ! rezeki kan

    ReplyDelete
  20. Tahniah, murah rezeki...dah bagi tau jiran sebelah tak?...hehe
    (kasar ke gurau mcm ni?)

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah, rezeki tu OKje... Farah tumpang happy...

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah.bestnya okje.sy tumpang happy hihi

    ReplyDelete
  23. Nufffnang ni sekali dah dapat akan dpt selalu ni.....kiki
    Tahniah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak jugak Nep....tu lama tak dapat dah....

      Delete
  24. assalamualaikum..saya memang tak faham tentang nufnang nih...berapa jumlah nye tu...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okje pun kurang faham WA.... Ikut byk mana org klik kot!

      Delete
  25. 5ktul byk tu..sy seketul pun non ada.hehe

    ReplyDelete
  26. Okje...saya tunggu2 addressnya. Dah nk pos hari ni. Ada 3 org lagi termasuk okjer yg saya tak dpt hantar lagi. Pleaseeeeeee yaaa...

    ReplyDelete
  27. tk pernah cuba CPUV tu la ..
    seketul tu berat berapa kilo yer ..
    he..he..
    agek myiapkay sarapan utk anak bojo ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berat sepikul! Hehe....
      Ora...bioso ney mangan mentu dino cuti hehe.... Arek ngasuhlah jugak.... Aben ndino dadi wong dapur waey.... Jemu!

      Delete
  28. tahniah dh dapt hee bak sikit :)

    ReplyDelete