Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 17 July 2013

Mak dah semakin KEREPOT nak....

Salam 8 Ramadhan.....

Idea memang betul-betul kering dah ni!
Layan ajelah Gambar Kenangan Mengusik Jiwa........  Yang sorang lagi ...... tak payah!! sebab dia dah selalu sangat interframe kat blog ni hehe....

Dulu......


Sekarang.... 


Apakah maksudnya?......  Mak dah semakin KEREPOT nak!!!....... huhu......

52 comments:

  1. waaa..
    dr kecik sampi besa menten kiut nie..
    ikut mak dia ler nie.

    ReplyDelete
  2. Samalah kita, urmmmmmmm kena terima hakikat ni.

    ReplyDelete
  3. hahhahaahaha.. lets the number grow OKje.. hati tetap muda hehee.. chill yo ;)

    ReplyDelete
  4. Gambar : Dulu melebar...sekarang memanjang
    Maksudnya Okje : Perlu kedepan (sendiri paham dah le)

    ReplyDelete
    Replies
    1. blur!!! lambat pick up hehe

      Delete
    2. Anak2 dah semakin besar meninggi...maknanya sudah tiba masa utk perut maju kedepan lagi...hehe. Ada pahem, barulah nampak muda lagi... :)

      Delete
    3. Pregnent? Pergh BM...... Sajalah tu nak suruh Okje dtg sekolah register Tadika time dah kerepot! Hehe...
      Org lain semua muda muda
      Bagilah chance kat org muda muda mcm awak tuuu....huhu
      Lagi pun okje ceaser tiga tiga tu BM..

      Delete
    4. Kalau di sebut selalu kerepot...nanti cepat le kerepot,
      Tapi kalau disebut xnak...nanti dapat le tu! Saya doakan saje... :)

      Doakan utk saya juge ye...

      Delete
    5. Cakap je kerepot... Tp bukanlah mcm 'oyang' tu hehe maksudnya dah Kilauan Emas le.....
      Moga ada keberkatan dlm bulan Ramadhan ni utk awak suami isteri memperolehi zuriat.. Gandakan usaha dan bykkan berdoa... Insyaallah dengan izinnya...

      Delete
  5. hahahaah....eh pe plk, muda lg kut..akak kn awet muda, lalala

    ReplyDelete
  6. kerepot mendenya.. bergetah lagi kak... hahahaha.. comel anak2 kak okje masa kecik mau pun dah besar!

    ReplyDelete
  7. Dah jadi anak dara dan anak bujang.

    ReplyDelete
  8. mana de kerepok nya...maintain cun lagi...:)

    ReplyDelete
  9. keropot tk pa ..
    dah dhadhi bojo wong ..
    tk perlu risau apa2 ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... Doa seng akeh akeh mugo bojo ney dak nggolek seng lain yo hehe

      Delete
  10. tak de lah. menten cun je. jgn la kata kerepot. nanti kerepot sungguh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah kan IL... Alah main main je...

      Delete
  11. Bukan mak dah kerepot...tp anak2 dah semakin besar...tak lama lagi bakal dpt menantu lak..hihih

    ReplyDelete
  12. HAHAHA..tergelak m3h dengar tajuk entri ok je hari ni..mane ade kerepot..masih cun melecun lg lah ok je ni..
    btw ank2 ok je sume lawa2&hensem orgnye..maybe ikut muka ok je la tu

    ReplyDelete
  13. mak tetap cun.anak2 tu mewarisi kecunnan maknya.kerepot kedut sikit2 normal tu.

    ReplyDelete
  14. gua tgok sekali makin kacak meh ... sabau jelah..

    ReplyDelete
  15. hehehe.. hensem & cantik anak2 akak ni..
    moga menjadi anak soleh & solehah..amin! :)
    alah.. kak OKje pun nampak makin ayu gitu.. wajah keibuan terserlah gitu:)

    ReplyDelete
  16. sorang iras ibu sorang iras ayah ,,,

    ReplyDelete
  17. hihihi..mana ada kerepot.. OKje tetap maintain cun tau.. :)

    ReplyDelete
  18. wah ! dah besar anak yer ... jap gi dah blh terima menantu ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... Jangan le awal beno vee hehe

      Delete
  19. dulu comey.. skrg ni cantek.. comey dua dua..

    ReplyDelete
  20. Bukan kerepotlah...melampau betul. Kalau dah bercicit barulah kerepot.
    Kanda tengok mash cun-melecun lagi.
    Dinda rasa tak walau anak dah besar-panjang tapi kita tetap rasa mereka masih kecik aje (sebab sentiasa perlukan kita)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.... Alah saja je buat kontroversi kanda....
      Yelah....kadang tu geram jugak dinda mcm kena dera je dgn anak hehe semuanya kita yg kena buat!

      Delete
  21. ewah...ewah...comei nye tyme kecik2 dulu...hehehhee..

    kerepot ke????Alahaiii...kalau dah bercucu tu mungkin lah..sekarang....mntain cun lagi..

    ReplyDelete
  22. Dah bujang dan jadi anak dara anak2 okje ye...

    Kerepot tu agak melampaulah....anggap jak masih muda okje...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saja je Mia kasi gempak....hehe buat suka suka..,

      Delete
  23. Apa kerepotnya Okje..ok apa..kalau letak sebelah gambar yang dua kat bawah tu sure dia orang kata "kakak" bukan "mak" tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah tu....
      Kat gambar nmpk lain Raudzah...hehe

      Delete
  24. kerepot ker...masih comey jer lagi...macam kakak jer dengan anak2...

    ReplyDelete
  25. Comeynya masa kecik

    Dah besar makin cantik n hensem

    ReplyDelete
  26. tak da la kerepot mana pon kak ..hih
    masak apa utk berbuka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fillet ikan sweet sour... Ngan daging black paper dan buncis goreng... Tu je QR

      Delete
  27. maksudnya tak lama lagi nak dapat menantu ler tu.... hihihhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hish....jangan le nnti cepat kena panggil opah ! Huhu

      Delete
  28. okje mesti kawin muda ni.. anak dah besar maknya pun masih lagi muda.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... Gatai AN hehe... 23 tahun...

      Delete
  29. Dari kecik sampai besaq tetap kiut ja anak2 akak...Mak dia??? Opkoz maintain muda lagi tu...

    ReplyDelete
  30. Teruja tgk anak dara n bujang okje...Faris saya baru 6 thn... yg no 2 br 3 thn... tapi saya rasa saya dah kerepot juga...tgk anak2 membesar dlm zaman yg sgt mencabar... buat saya takut... huhuhu

    ReplyDelete