Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 28 August 2013

Gembira dan Duka

Hari ini bezday My MOTHER IN LAW !........
Pagi-pagi lagi OKje dah WISH tau......  ( nak bodek lew tu! haha..... ). Setiap kali nak tepon MIL mesti hati berdebar-debar, walaupun dah bertukun jadi menantu dia hehe.......

Tapi, WISH aje le mak...... hadiah tak de, maklum le menantu mak ni kan dah jadi pengusaha Penanam Anggur yang berjaya hehe.......

healtycarebody
Sangat indah Allah ciptakan dunia ini kan......

Semuanya berpasang-pasangan, Lelaki pasangannya Perempuan, Gembira pasangannya Duka.....
Yang hidup akan merasai mati......
Dalam kita bergembira ada sahabat kita yang berduka.....

Takziah buat Izan Mama Mia @ Mia Duniaku di atas pemergian ayahanda tersayang.
Tak pasti bila masa yang tepat, OKje dapat SMS dari dia malam tadi...... Hajat di hati nak tempek SMS dia masuk sini, tapi belum reti lagi nak transfer .... huhu....

Apa pun sangat ringkas SMSnya.....
'Ayahanda saya telah kembali ke Rahmatullah... AL FATIHAH.. '

Sebelum ni OKje memang sedia maklum yang ayahandanya memang uzur dan Izan pun pernah bercerita pasal ayahandanya dalam entri dia sebelum ni.

AL-FATIHAH buat arwah, semoga rohnya ditempatkan bersama roh orang-orang yang beriman......

                           

33 comments:

  1. Happy birthday to MIL kak..takziah utk kak izan atas pemergian ayah tersayang

    ReplyDelete
  2. selamat harilahir buat MIL okje
    dan salam takziah buat izan..AlFatihah

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Lahir buat Ibu Mertua OKje, moga terus diberikan kesihatan yang baik..

    (untungnya punyai menantu yang mengingati tarikh2 penting..)

    & salam takziah buat Izan Mama Mia, al fatihah

    ReplyDelete
    Replies
    1. UA... untung tang ingat hari penting je....tang lain, hancuq! Hehe....

      Delete
  4. selamat hari lahir buat MIL kesayangan akak, dan salam takziah buat kak IZan, kita kenal juga kak izan tu sejak mula-mula kita berblog dulu..

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya MIL. hehe. salah ritu . sori kak okje. >.<
    alfatihah..

    ReplyDelete
  6. OKje, menantu kesayangan MIL...
    Selamat ulangtahun MIL OKje dan salam takziah Izan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ek eleh BM..... mana ada..... hantu adalah hehe

      Delete
  7. Selamat hari lahir utk MIL okje.mmg kalau nak tepon MIL mesti rasa bdebar haha.
    Takziah utk izan mama mia juga.al fatihah

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir untuk Mil hainom.....ini kira menantu misali lah nie.....takziah untuk Izan moga roh ayahnya bersama orang2 beriman Amin.....

    ReplyDelete
  9. berdebar yerk.. mestiler takut tersalah bahasa.. yang kitani dah duk sekali ngan mak mertua dah tak berdebar lagi. ...
    takziah juga untuk kawan blog kita...

    ReplyDelete
  10. cantik mata memandang swh padi tuh...

    semoga mil akak panjang umur n murah rezeki...
    al fatihah utk arwah ayah izan

    ReplyDelete
  11. salam.
    aiiii akak. heheheh selamat hari lahir ya mak mertua! huhuhu
    and takziah kpd ayah mama izan. hurmmm..
    hajat di hati mcm nak berblogging balik secara aktiff tapi tak tahu nak mula dari mana ehehehe cuba akak citer sat nak mula dari mana neh?? huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eleh......cite le bab hepi hepi yg tak leh nak lupa tu huhu....

      Delete
  12. Happy Birthday MIL OKje hehehe
    semoga MIL OKje sentiasa dirahmati olehNya :)

    kepada kawan OKje, Takziah... Al-fatihah..

    ReplyDelete
  13. Alfatihah buat arwah ayan izan...
    hepi besday tuk MIL okje..takder celebration ker kali nie cam FIL okje...nanti okje masaklah makanan feberet MIL wpun tak dpt bg hadiah..mesti dia hepi kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe....malaslah UA ....boleh gitu?....

      Delete
  14. Syukur MIL dipanjangkan usia. Tapi buat yg pergi utk selamanya kita doakan moga rohnya ditempatkan bersama kalangan mereka yg beriman. Takziah buat izan juga...

    ReplyDelete
  15. selamat hari lahir buat MIL Okje.. ;)
    Moga sihat dan kuat dalam menjalani kehidupan seharian.. ;)

    pstt: tarikh lahir yang sama dengan anak ai no. 2.. ;)

    ReplyDelete
  16. semoga MIL sentiasa sihat dan dipanjangkan usia...
    Okje bagi hadiah apa kat MIL..opppss lupa plk tak ada hadiah..hahaha...

    ReplyDelete
  17. happy birthday tu MIL okje & takziah buat izan sekeluarga

    ReplyDelete
  18. Sanah Helwah buat MIL Okje semoga usia dirahmati Ilahi :D

    ReplyDelete
  19. selamat ulang tahun kelahiran buat MIL akak & salam takziah buat kak izan.. AL-FATIHAH..

    ReplyDelete
  20. selamat hari ulang thn bua mil ok je
    salam tAkziah utk kak izan,m3h pun dpt tau mlm td

    ReplyDelete
  21. Selamat Hari Lahir buat MIL Akak... moga terus diberi kesihatan berpanjangan...sy pun sama kak, masih segan2 nak bercakap dgn MIL sndiri..huhu..
    Takziah buat FIL kak izan...

    ReplyDelete
  22. Happy born day to your MIL. Al-fatihah utk bapa izan. Ada baca status dia kat FB.

    ReplyDelete
  23. selamat hari lahir utk mak mertuannya..Takziah but kak izan..sy pun baru tau ni..

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah ingat jugak menantu sorang tu ya..and takziah pada izan..

    ReplyDelete
  25. Selamat Hari Lahir utk MIL Okje.....Salam takziah buat Izan Mama Mia....

    ReplyDelete
  26. Saya pun nak wish macam ramai2 kat sini, Selamat Harii Ulang Tahun for ur MiL and takziah buat kak Izan.

    ReplyDelete
  27. Alfatihah dan takziah buat sahabat kita.
    hapy belated besday utk mil kak okje. Semoga trrus sihat dan kuat

    ReplyDelete