Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 21 August 2013

SURAT dari Raudzah

Semalam OKje dapat SURAT tau......
Tulah............ sejak dua menjak aktif berblogging ni, glemer pulak jadinya...hehe.....
Bukanlah glemer macam artis tu, maksudnya, adalah jugak dapat surat atas nama teman, walaupun tak selalu hehe....

Bukan setakat KAD RAYA je tau, coklat, malah brooch sekali ada dalam SURAT tu!
KORANG ada?.... Tak de kan....hehe.....


Semua ni kiriman daripada blogger Raudzah @ MY BLOG SANTAI. Atenya sempena usia setahun BLOG dia, teman ni antara Pengomen Tegar bulan Julai ( entri ini ). So, apa yang OKje boleh buat lagi ....... selain BERLAPANG DADA menerima semuanya dengan senang hati  ( ececeh... bajet bagus ni......hehe..... )
TQ Raudzah......

Tak lupa jugak buat Rietta Jose @ Hati dan BicaranyaFairus @ mama3heroo dan Farah @ Bubblynotes
yang sudi menghantar KAD RAYA .

Atenya 4 keping KAD RAYA je teman dapat punnn.... Okaylah tu daripada TAK DE! hehe....

31 comments:

  1. tahniah..nak coklat tu kak..:)

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya... Alhamdulillah. Semoga ukhwah terus berkekalan..Amin :)

    ReplyDelete
  3. ni yg m3h jeles ni,tang coklat tu mmg xleh tahn menengoknye..naseb name m3h ade..kikiki..

    ReplyDelete
  4. ada jugak.. :D.. teman xder lansung.. huhuuhu

    ReplyDelete
  5. Jeles teman dibuatnya... haha
    emmm OKje mmg glamour pun, follower lagi ramai dari teman hehe

    ReplyDelete
  6. Itu hasil dari kerajinan...kalau M, jgn haraplah dapat!
    Contohilah OKje yg terbukti kerajinannya ini...(kembang skit2 dah le ye...)

    ReplyDelete
  7. tahniah.. akak mmg tegar mengomen pun. skali masok berderet-deret komen...hihi.. mana pic kad raya? nape x snap.. nk tgk.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah snap, tp Rietta punya kad tak ingat letak mana sebab dia punya dpt sebelum raya....tuk adil pada Rietta, so tak yah letak semua le hehe...

      Delete
    2. oo yeke..mmg adil lagi bijaksana la akak kite ni..hihihi..

      Delete
  8. wak pon dapat 1 je kad raya mak.,uuhuu

    ReplyDelete
  9. Untungnya dia. Macam2 dapat ☺☺

    ReplyDelete
  10. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Kite tak ade kad raye pown...huhuhuuu...

    Okje rezeki tu...

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah . bila la giiran saya ... huhuhuuuu

    ReplyDelete
  13. Tahniah Kak...
    besttnya dapat byk hadiah yo..
    boleh buat koleksi..:)

    ReplyDelete
  14. tahniah..untung la orang yang rajin komen2 nih..:)

    ReplyDelete
  15. tahniah tumpang happy untuk OKje... atenya teman baru sempat singgah ke mari ... he he he...

    ReplyDelete
  16. salam ziarah dan follow sini

    ReplyDelete
  17. Wah ada gambar promo sekali ya..tq Okje tolong promotekan Blog Kita..nway okje memang salah sorang yang sangat rajin komen kat Blog kita dari dulu walau tak da hadiah pun...Thanks ya for being a good supporter...may our friendship last forever...

    ReplyDelete
  18. Alhamdullillah rezeki tuh.. dpt hadiah lagik.. :)

    ReplyDelete
  19. tahniah..

    p/s okjer memang rajin singgah blog kawan2. seingat sayalah, kalau terlewat pun, masih sudi baca dan drop komen entry saya yg lepas2. terharu tau..

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah rezeki rakan blogger yang rajin..

    psstt: sibuk + stress sgt2, baru jer smpai umah setelah lebih 24jam kuar daerah tanpa dirancang, maaf banyak daa tercicir entri OKje

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum buat blogger semua. Terima kasih untuk sokongan yang telah anda berikan dengan meninggalkan komen di entri Zam sebelum ini. Seperti yang dijanjikan, salah seorang blogger bertuah akan mendapat hadiah misteri dari Zam ;D
    Jemput ke ENTRI TERKINI! Senarai Lengkap 110 BLOGGER Yang Berpeluang Mendapat SATU HADIAH MISTERI Dari Zam! untuk menyemak penyertaan anda.
    Pemilihan BLOGGER yang BERTUAH akan dibuat dengan menggunakan RANDOM.ORG, dan akan dimaklumkan dari semasa ke semasa. Untuk memudahkan anda mengetahui keputusan terkini, anda boleh memasukkan blog Zam ke dalam bloglist di blog anda :)
    Akhir kata, thanks again, bloggers!

    ReplyDelete
  22. walaupun 4 keping ada le juga kad rayanya, saya pun dapat gak satu keping dari blogger Skampung

    ReplyDelete
  23. rezeki ni.syukur..coklat tu best...sedap..:)

    ReplyDelete
  24. untungnya okje dapat coklat ngan brooch lagi..rezki berblog kan...meh sini cikit coklat tuh..:)

    ReplyDelete
  25. amboi2...bestnya okje dpat banyak hadiah tanda ingatan rakan-rakan blogger.... teruskan ye....orang suka okje ramah dan suka drop komen....

    ReplyDelete