Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 30 September 2013

FIESTA seluar!

Salam Isnin SAHABAT!.....
Say 'NO' to Monday Blues yeh!.......

Jumaat baru baru ni AEON depan taman OKje ni ada buat AEON Member Day Fiesta ....... Sebagaimana korang sedia maklum, AEON kat sini bukanlah besar sangat pun, so buatlah Fiesta macamana pun, barang yang ditawarkan itu ajelah......... idak banyak mana pun! Bolehlah....... untuk cuci mata mak yang kelabu asap ni hehe.....

My Arjuna ni, pe'el dia memang tak suka shopping baju atau seluar, so bila dia request OKje carikan seluar kerja dia, apa lagi mak! Nampaknya boleh tumpang dua belah kakilah mak hehe.....
Kitaorang ni pulak bukan jenis yang pilih brand, belasah je apa brand pun, CAP AYAM pun OK jerrr! Janji murah hehe.....  

Seluar ni, on top of RM29.00 dapat lagi additional discount 20%, apa lagi OKje, terus je rembat 4 helai sementara banker kerja hehe...... kalau dia ada mesti dia suh ambik 2 helai je..... Memang betul-betul FIESTA seluarlah Arjuna tu! Hari ni, pakai seluar baru le kawan tu! hehe....


Sebelum OKje nak tumpang sekaki, TLBD dah hulur kaki dia dulu! Cit!...... Lama dah dia mengidam comforter ni sebenarnya, cuma OKje je yang tak approved, tapi kali ni kasi chancelah sama dia! Kalau dah TLBD beli, sure kakak pun nak jugak tu....... Tau dah! Kalau tak, ada yang muncung kang!

Uiks....? Semua barang mike ni..... mak, angkat barang jelah....huhu....  


Yolah tu discount 70%....... YO kan ajelah hehe..... 


Yang untungnya untuk pembelian RM100 ke atas AEON bagi balik voucher RM5.....
Dapat RM20..... lepaslah Ayam PanggangTeriyaki seekor hehe.......   

54 comments:

  1. acik tak sempat pun nak tengok2..sabtu ahad ni hero bongsu acik ada balik..dok rumah je la masak2

    ReplyDelete
  2. muroh muroh muroh haha.. time sale mmg kelabu asap jadinya bijik mata..
    tapi sebenarnya mmg itu harganya pun.. dilekatnya harga asal sampai beratus2.. after less dpt puluh2 hengget.. hehe tak apa lah janji muroh kannn :)

    ReplyDelete
  3. Memang sangat murahlah okje.....klu aku akan rembat berhelai2. hehe

    ReplyDelete
  4. Wah mmg murah gitu okje..berbaloilah sebat 4 helai pung..cukup stok seminggu kan..
    yg mak lah balik tangan kosong jer ker?

    ReplyDelete
  5. hai...okje tak dapat apa la ye..takpe..tunggu next month plak hehe

    ReplyDelete
  6. sama la okje...jumaat hri tu pun aeon melaka ada buat fiesta...x beli apa pun...sbb x tau nak bli apa....hubby je yg rembat suar keje dia....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg AM.... sebab tulah okje tak beli pape....sebab tak tau nk beli apa dah...

      Delete
  7. hihihi..duta AEON ...
    mesra sungguh dia ngan AEON ni
    habis laa borong di AEON yer
    maklum laa rumah dekat ngan AEON
    cian duta tak dapat beli...tukang angkat pun..jadilah yer...next AEON buat lagi...pastikan
    duta yang dapat dulu yer...hihihihi...bye....jom g AEON

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...ye betulll...lps ni duta kena beli dulu!

      Delete
  8. wah..bestnya ada sales mcm nie..:)

    ReplyDelete
  9. Kalau sale kena tahan hati dan kuatkan iman kalau dak semua nak kaut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yezza mmg setuju...tp kurang sikit sejak dah tanan anggur ni...hehe

      Delete
  10. Hehehe....bio monday blues jgn otak blue....hehehe..

    Shopping sakan AEON mana tu okje,kalau kat tmpt sy ni aeonnya yg terbesar di perak,kalah bandaraya ipoh punya....duit je yg tk beso,jrg sgt pegi...

    Dlm murah2 tu...rm400 juga le melayang termasuk beli ayam...hahaha.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bandar Mahkota Cheras WA....tak selalu pun shopping WA

      Delete
  11. Ramai lelaki yg tak kisah pakaian mereka. Sebab itulah kita kena pilih utk dia. Dia yg bayar lagipun kan.. berbaloi kalau dapat pergi waktu offer macam ini. Adik pandai ambil peluang beli waktu ayah lepas gaji memang berbaloilah:)

    ReplyDelete
  12. salam hainom...memang berbaloi membeli time sale mcm ni...:D

    ReplyDelete
  13. Klu time YES lagiiii rambang mata kan hihi

    ReplyDelete
  14. lerrr... emaknye x sempat tumpang sekaki lah yer~
    kikikikiki. zura pon pantang gak kalo ade sale.. mesti nak pergi.. cuci mata..
    tapi kalo dapat beli lagi syokkkk!

    ReplyDelete
  15. heheheheh.... kt aeon kalu dia bt potongan harga gile2 paling syok beli mcm conferter tulah

    ReplyDelete
  16. Bestnye shopping kan OKje..murah pulak comforter yang OKje beli tu...harus pegi rembat 1..he he..

    ReplyDelete
  17. Kita suka shopping comforter..punyalah banyak collection kita sekarang..sampai tak tau bila lagi nak pakai..suka tengok ada macam-macam design...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak tau nak pakai bila, bagi je okje Raudzah...hehe.....sayang!

      Delete
  18. hamboiii..hamboiiii...promosi nampak...kehkehekeh..

    ReplyDelete
  19. wah! shopping sakan Kak... best tu mcm2 boleh beli...:)

    ReplyDelete
  20. wahhh... sakan gak tu soping ye... suar tu RM29.90 je.. murah dah tu kan.. mana nk dpt...? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul Deqla...harga asal RM29...lps diskaun dptlah dlm RM24...

      Delete
  21. Belanja hainom lagi besar dari Arjuna tu hehehe... joint dua belah kaki lah katankan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.....hajat tinggal hajat je CH...

      Delete
  22. Salam hainom,
    Mmang betul, klu huby tngh ada mood utk mmbeli, sua jer apa yg patut. Pasti
    hb ok jer

    ReplyDelete
  23. kata suami saya, kat tempat baru saya nanti ada AEON jugak, hee...
    kat SP la ni, cuma shopping di Parkson dan The Store aja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parkson pun ok gaklah Anim....
      kat ne tu? Kotnya kat tempat okje ni tak!

      Delete
  24. macam tak caya jer maknya balik tangan ksong? tapi xpe la kan.. anak2 punya pasal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena bergilir dengan anak le Bijen.....cover lineee...hehe

      Delete
  25. Dok kat Ulu juga xde tempat shopping cam ni.... mujur juga, kalau tak fenin juge...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.....ada hikmahnya....duit boleh bertapa lama dlm bank!

      Delete
  26. ye ke...maknya balik tangan kosong ni? hehe...tulah mak biasalah....sanggup berkorban demi anak2 terchenta hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maknya dapat sabun basuh, dapat klorok dah okay dah TJ hehe....

      Delete
  27. klu beli kat sakan , leh dpt 40 ++ jer ... kualiti , ok lah ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya cerita psl toto tuh ... heheeee

      Delete
    2. tgok pd jenama gak, kalu toto, made in thailand, mmg harganya lebih murah..

      Delete
  28. Wah...sedapnya beli belah banyak macam ni.... puas hati kan? Haha... okje bli apa lak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak puas hati sebab tak de barang kita hehe....

      Delete
  29. hehe...omak aihh beli ape..? tak nampk pun brg akak..?

    ReplyDelete
  30. Biasalah org pompuan. Keluar rumah niatnya nak beli satu barang aje, bila dah sampai berbarang2 nanti dptnya. AEON mmg gitu kan, suh belanja RM100 lepas tu dpt RM5 rebate voucher. Kita ni beriyalah belanja beratus2 sbb nak dpt voucher byk2 :D

    ReplyDelete
  31. shopping tu harus lah beli byk2.. hehehe

    ReplyDelete
  32. time macam ni la tak lepas peluang beli belah,potongan byk mmg berbaloi

    ReplyDelete