Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 18 September 2013

Projek GB....

Sebenarnya sat lagi ni OKje nak memulakan Projek GB....... hehe...
Cer teka projek apa? .....
Haih........ kome ni, ada ke Projek Geng Belasah pulak........ ingat OKje ni bekas gengster ke apa hehe......
Atenya teman nak MENGGOSOK BAJU lah weyh.....

Balik dari hantar TLBD sekolah agama tadi, atas permintaan tekak, belilah benda ni...... Ingat nak makan dalam plastik je, tapi tak sampai hati pulak nengoknya.... huhu....


Masuklah dalam piring, nampak le senonoh sikit hehe....


Jemput makan!...
Tak best pulak makan sorang-sorang, tak de geng nak berebut!......

50 comments:

  1. meh sini bak sikit. bleh kita rebut2 makan hehe
    OKje, nnt mlm Zaza nak dtg rumah hantar baju.. tolong ironkan baju ai sealmari buleh??? hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bawak ngan almari almari sekali tau, kak bedah nak gosok almari dulu hehe....

      Delete
  2. Hmm..sedapnya layan makan kepok lekor dan cucur udang pepetang nie.. :)

    ReplyDelete
  3. mintakk sikit kak... lama tak makan kepok lekor..haha

    ReplyDelete
  4. naper perut ni terasa lapar lak? xbek tau tayang2 makanan, tergoda tau..

    ReplyDelete
  5. Alahai...ldah ngidam kepok lekor...nak kna p cr nie...

    ReplyDelete
  6. Haiii..boleh berebut tengok je lah kita..:D

    ReplyDelete
  7. mintak sikit boleh tak ulok kat laptop ni ha heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kalau boleh uloq...senangkan Suri hehe

      Delete
  8. sedakkknyo kepok lekor.... makan time petang best tu....
    goreng lak garing-garing... meletopssss! hihihi...
    maaf lama tak terjah sini. mood asyik ler kelautttt...


    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau sorang makan pun tak best gak Jaa
      Tak pe...

      Delete
  9. sedap jugak jamu kepok ptg2 gini kan..geng belasah? haha.. kiranya belasah la jugak tu.. belasah(gosok) baju cukop2.. gosok jgn x gosok.. sampai berkilat..kehkehkeh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geng Belasah pun boleh jugak hehe...tapi semalam Deqla tak sempat GB banyak, 3 helai je hehe

      Delete
  10. erkss bestnya makan petang... nama tak menghingat projek GB ingat apa tadi tapi ganas jugalah namanya tu...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...bikin gempak je Farah.... kasi teman blogger tertanya tanya hehe

      Delete
  11. meh sini geng wassap nak tolong berebut :)

    ReplyDelete
  12. OKje memang kejam! Ajak tak ikhlas ni...meleleh air lior. Mahu hantar saya punya Jin kasi cilok sikit... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jin baru je balik, tapi tangan kosong... dah habisss!!?

      Delete
  13. Mesti dah abis tu kan? Saya datang lewat ni.... baru rasa beli banyak kan? Kalau makan berebut terasa sikit pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pagi tadi buang sikit AN...'Tulahkan bila ramai sure tak cukup tu mcm kedekut je nak bagi hehe

      Delete
  14. baru nak ketuk pintu dah lenyap semua makanan. hehe

    ReplyDelete
  15. dah lama tak ber GB.... mmg lega bila uniform anak2 tak perlu bergosok.... hihihi
    Erk.... tersedawa pulak... kenyang makan kepok lekor datang sini :p

    ReplyDelete
  16. GML hahahhahaa....ceteka ape??
    Seb baik letak kat pinggan..kalau tak dgn plastik2 nye kene bedal :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tauuu......geng malas.....hoho...
      sajalah tu nak cakap okje hehe....

      Delete
    2. Salah tu!tolak markah.ahahhahohohohhihiihh :P

      Delete
  17. Wah banyaknya makan sorang Okje..tak takut gemmms ke coz banyak minyak tu..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takkk Raudzah sebab dah sedia gemmms hehe

      Delete
  18. GB gosok baju...buat saspen je....

    Sure dah habis dah tu...malam br bertandang sini....ermmmm

    santapan mata je la.....kepok lekor tu sy suka....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pagi tadi ada buang sikit WA... tak habis...tulah budak2 kat sini ni .....dia suka apa pun OKje tak tau!

      Delete
  19. ingatkan projek gelak besar tadi..upanya gosok baju...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesuai jugak tu Noe...Gelak besar ...haha

      Delete
  20. Alaaa okje haper nie bergurau camni ..buat orang terliur jer dahlah lamatak jumpa nie..kopok ikan tuh dah bertahun tak merasa you...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah awak kan chef... buat aje le hehe senang sangat, buat sambil kejam mata pun jadi!

      Delete
  21. hihihii...hok ni yg masuk wasap semalam kan..hihihihi....sejam dok gosok baju...kakakakakak.... projek GB ler...

    ReplyDelete
  22. Bestnya ni makan sambil minum teh di waktu petang....nyamannnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semalam Okje makan sikit je Mia, tak selera sesorang hehe...tak buat teh pun, malas...

      Delete
  23. kenyang dah semalam makan masa nak tunggu along balik sekolah..

    ReplyDelete
  24. wah mana ok jer ni heeee... makan masa lapar memang begitu indah

    ReplyDelete