Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 23 October 2013

Zaman BATU

ONAR betul bila kegersangan idea ni.....
Layan ajelah picto zaman batu ni.....

Ini zirafah ye anak-anak...hehe....
Ini pulak mak zirafah dengan anak zirafah berangan depan kamera..... hehe....

55 comments:

  1. Adoi...sama la kita okje...gersang idea...hahaha...

    Mak zirafah comey dah..:-)

    ReplyDelete
  2. Haaa... ni bukan zaman batu ni...

    Zaman mak anak suka posing...ai..comellaj mak zirafah tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...tak betul tu AN sebab mak ngan anak zirafah sepanjang zaman suka berposing hehe

      Delete
  3. hihihi....kalau zaman batu hitam putih OKje gmbornya..
    Comel dua berank nie ya.. :)

    ReplyDelete
  4. pinjam cormin mata boleh den tak der cermin mata lagu tu...heeee

    ReplyDelete
  5. Kenapa zirafah?...bukankah gambar si badak air lagi releven....heheheh
    (senyum ye Opah....i'm sorry! )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak molah ambik maskot Relax Minda, Badak air .....kita nak zirafah jugak.... hehe

      Delete
  6. Salam hainom,
    Ojoh enggo omongan gersang la,
    Moninay koyok seng kurang apik la.
    Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe....angger mikir ney apik, apiklah dhadi ney kang.....

      Delete
  7. kenapa mak zirafah tuh nampak cam kakak zirafah jer okje...hehehe

    ReplyDelete
  8. gambr zaman bila ni kak.
    heheh..
    kira ok ler ada jugak gambo zirafah tu.
    pasni mesti ada idea nk tulis pasal zirafah tu.
    hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan dah kata zaman batu Shark...hehe.....

      Delete
  9. owh gersang sudaa... hihih
    hai mak zirafah..kikiki

    ReplyDelete
  10. UA nak komen apa erk, tiba2 idea nak komen gersang jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyanyi lagu Gersanglah.....Masih aku terasa...hehe

      Delete
  11. ayokkk ini betul2 punya kekeringan idea hahaha...
    buatlah cerita ayam ke, kumbang terbang ke, itik berenang ke.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak glemer le binatang tu semua Cik Jah oii.... kecik no, ....

      Delete
  12. Ahahahaaa...banyak beza antara dua zirafah itewww...

    ReplyDelete
  13. Agak-agaknya budak sekarang ni kenal lagi ke kat zirafah OKje? Betul-betul klasik gambar zirafah ni untuk mereka...

    Yang bawah tu mak dengan anak ke atau adik ngan kakak? U nampak awet mudalah pulak...ke gambar zaman batu gak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak zaman sekarang binatang dia doremon , minion MD....semua ala ala animasi je ...hehe
      Gambar zaman batu ni MD....2 tahun lepas rasanya...

      Delete
  14. Ehhhh.. tukang gebang kering idea..
    tak boleh terima dek akal neh!

    ape2pon nak cakap.. Okjer comeyyyyy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul ni Zura termonong depan lappy sampai pukul 9.30 pagi tadi...huhu...

      Delete
  15. ooooo zirafah tu ye.. ingatkan zarifah (nama org) haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deqla jaga jaga ...... jangan tersalah sebut nama orang hehe....

      Delete
    2. hikhik... nama kwn deqla tu.... masa zaman skolah... kami slalu ejek dia.. x psl2 dia jadi zirafah.. haha.. nakal.. ;p

      Delete
  16. Bapak, kakak dan abang zirafah mana perginya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cari pucuk pokok lew tu kanda hehe.....

      Delete
  17. Mak zirafah macam kakak zirafah aje..he he..

    ReplyDelete
  18. amboiii....zirafah2 pulak yae....gambo atas yelah zirafah,yg gambo bawah mane pulak zirafah nye...hihihi

    ReplyDelete
  19. ooo..zirafah..ingtkan mende..hihi..:p

    ReplyDelete
  20. ahahaa... akak ni macam2 ..adakah sebut pic bawah tu zirafah juga...ahaha...
    comel2 apa yg bawah tu...:)

    ReplyDelete
  21. comei la mak zirafah...anak zirafah pun tak bley lawan kecomelan mak zirafah.hehe

    ReplyDelete
  22. zirafah yg cute dan jelita..baru firstime tgk kat blog ni..hehehehe

    ReplyDelete
  23. Mak dan anak zirafah yang cute.....hehehe

    ReplyDelete
  24. betol kering ni....

    ooooo..ni rupanyer zirafah..baru tahu..hahahha....

    ReplyDelete
  25. zmn batu dah ada sunglass lawa tuh ... heheheee

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. Jemput join GA saya ;)

    http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/10/giveaway-beauty-care-by-ain-ruslee.html

    ReplyDelete
  28. cayalah akak..mengacam habis..:)

    ReplyDelete
  29. hahaha...zirafah pun zirafah la...janji mak zirafah tu mcm budak baru lepas akil baligh jer...hehehe

    ReplyDelete
  30. mak zirafah tu mmng cun dan mngancam....

    ReplyDelete
  31. ok aje coz mak zirafah tu cun apa..

    ReplyDelete
  32. Mak zirafah n anak zirafah comei n meletops..

    ReplyDelete