Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 21 November 2013

Sayang AWAK

Salam Khamis ......

Lama rasanya tak promote blog kengkawan....... Last promotion tak ingatlah bulan bila hehe....
Ohhh sedih betul dapat sahabat macam OKje ni yek!....
Weyh...... OKje ni belasah je, ikut suka diri sendiri je, tak denya tunggu cukup bulan ke apa..... So maafkan je le minah sorang ni.... Maklum le kedondong tua...hehe....

Ni yang dapat OKje snap lebih kurang pukul 9.05 pagi ni.....
Hei........ jangan ingat senang yeh menyandang gelaran PENGOMEN LALOK kat blog ni !......
Sila buat satu KRITIKAN kaw kaw punya khas buat mak!! Ini seroius!....... Saja je nak uji ketahanan mental mak! hoho.... Paling kuat pun kalau OKje kecik hati, OKje boikot je lah blog kome hehe....


Silalah berkunjung ke blog mereka...... Macam-macam cerita yang mereka kelentongkan hehe....

wirdaamir-world

aisy-nasiha

mimialya1

atieyusoffamily

shumie-dz

oursimplegarden

monsterglider

bsbloglist

zazaabdullatif

mummydearie
Sesungguhnya OKje sangat bertuah memiliki sahabat alamaya seperti awak, awak dan awak.......ye.... awak le.... awak yang sedang baca entri ni, kalau tidak sapa lagi....... awak kan selalu datang komen ke blog OKje ni.... walaupun tak tersenarai dalam Pengomen Lalok..... tapi awak tetap SAHABAT ZOO mak dunia akhirat!

Sayang AWAK!

66 comments:

  1. ok...InsyaAllah..blog cik nor tak tersenarai..:)

    ReplyDelete
  2. wah....kita tak ada tapi nak sedih juga tunggu ok jer tak singgah ceruk kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doh...doh...tok sey sedih.....okje dah gi ceruk nu tadi....

      Delete
  3. ahahhaha...ada lagi nama i kt atas tu....sayanggg Kak OKje jugak,...moga persahabatan berpanjangan ye kak... TQ... teruskan ukhuwah....:):)

    ReplyDelete
  4. Nak terjah blog pengomen lalok yg tak pernah di terjah.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hahaha aku kan lalok.. mst lah ada noqs ;P

      Delete
  6. Awakkkk...kita nak jugakkkk ada kat atas cam tu...ehehee...

    ReplyDelete
  7. Singgah nak msuk tghari dah....bukan singgh pagi....alaaaaa....sedih...nma kita x dek.....sob3....

    ReplyDelete
  8. Hiii masuk carta fofular jgk yer..hhehe
    bukan mudah nak jadi pengomen lalok okje tau..kalau sehari 2 tak dtg..mesti tak kena tendang keluar..mesti ade orng amek tempatnyer..heheh..

    ReplyDelete
  9. lawanya header kita.. (lari tajuk daa..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...tak pe le lari tajuk ke apa.... janji dapat puji header blog sendiri!

      Delete
  10. Eiii...Akak suka! Akak suka! Ni yang nak datang selalu ni, tumpang glamor.... Eh, jap camne kita boleh dapat title lalok gak ni....tapi sedihlah takleh main adjust2 ke Okje, bagi kita tiga tangga teratas...wuahahaahh.... melampau no demand...ada kang kena hempuk lagi nih!

    Terima kasih banyak-banyak OKje atas ingatan terhadap kita-kita yang masuk senarai. Kita memang pun dah lama lalok dan syok sendiri sampai sekarang pun tak sedar diri lagi nih... Boleh tak kalau kita buat satu entri panjang kat komen nih... hehehe...

    Apa-apapun, OKje terrorlah bab-bab ni...kita tak pandai lagi tau....sila beri tunjuk ajar!

    Haaaiitttttt.....Arigato!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sama MD.....no hallah....boleh je awak nak buat komen berjela pun.....ai Ok jerrr....hehe
      Bab mana tu MD....kalau okje tau....boleh jer okje ajarkan...sharingkan caring...hehe

      Delete
  11. Kaki KELENTONG upe nye...wakakakakakkakakkaa...
    ehh..ehhh...asal name cik tak de naik ne...mcm kene BOIKOT JERRRRR..Macam kene je...macam kene jeeee..hahahahahaaahahaha...

    ReplyDelete
  12. hah...kiter tak tersenarai pengomen yg lalok...
    sbb kiter pengomen yg baik...kikik.. jgn marah beb...masa kiter nak blogwalking sekarang ni dh terhad... sekarang dh jadi cikgu besar...pada mia..hihiiiiiii..

    good luck..selamat menerbitkan lbh banyak entry n tahniah pada semua pengomen lalok blog ini....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lu kan sebok ngan area Klang....sebab tulah tak sempat datang komen sini hehe...

      Delete
  13. ini baik punye promot ni heheheheh....

    mcm comel jek bunyi pengomen lalok tu ekekekeekek

    ReplyDelete
  14. Lain kali sediakan carpet merah utk ambil award dari dinda. Kenalah bagi award special buat mereka semua barulah best hihi...

    Tahniah semua pengomen yg disenaraikan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju dengan komen kakzakie :))))
      nak award pelissssss ;P

      Delete
    2. Kanda ni sajakannnn......hehe

      Delete
  15. hahaha bukan kelentong lah.. cikjah kan selalu mencarot dalam blog cikjah tu..
    terharu bagai digaru2 rasanya nama cikjah adah second last in bottom dalam kategori pengomen lalok blog OKje.. hehehe

    SAYANG AWAK JUGAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ;) *hahaha ini betul2 lalok* pffftttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. @$€% ¥₩$....... tgh lalok tu....hehe

      Delete
  16. Tahniah buat mereka... Semua geng ibu2.. :-)

    ReplyDelete
  17. Terharunya aku Okje......hehe Memang dah lalok ni sebab hari2 mesti datang sini......sayang Okje muaahh muaah muaaahh :p

    ReplyDelete
  18. wieeee berjayaaaaaa. pagi2 dah buat I sneyum tau u ni, hari ni ada kelas dengan Herr Dr kang dia pelik kenapa i sengih2 jer today hehehe. I am happayyyyy.

    ReplyDelete
  19. Pengomen tegar hainom tu... memang rajin juga jengok blog dorang...best :)

    ReplyDelete
  20. tahniah yer....yang tersenarai tu ader yang saya kenal tu...walopan tak tersenarai kita suka jugak mai sini suka baca entry yang best dan kekadang klako kat blog ok jer ni tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Lizz...okje pun suka baca entri Lizz....macam macam makanan kreatif ada...

      Delete
  21. Ok.. insyaallah akan terjah blog2 pengomen tegar tu.. hik3x.. :D

    ReplyDelete
  22. aikk.. slalu komen tp xde nama?? haihh... bkn cik puan jer kena boikot ni.. deqla rasa mende sama la..mcm jer..mcm jer kena boikot...hahahahah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulahkan.....kita boikot pengomen lalok lew kalau cenggini

      Delete
  23. pengomen lalok?? hahahaahhaha
    i tak cukup laloks u!
    hahahaahha

    tahniah buat semua pengomen laloks itu~

    ReplyDelete
  24. wah tahniah pada semua yg tersenarai, mmg antara sahabat2 terbaik KA juga tu !

    ReplyDelete
  25. sob sob sobbb....teroyak teman .....

    lalokpun lalok la janji disayangi...

    terimakasih okje sbb sudi berkunjung ke blog saya juga..ewahhh...touching nih...sayang awak juga tau...muahhhhh !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama sama sayanglah ni yeh hehe....

      Delete
  26. sebenonyakan okje...sy jarang guna lappy utk jln2 ke blog kwn,sy guna hp atau tab aje,sy tgk via mobile site jd sy x nampak pun sidebar tu semua..baru ni sy tau sy yg paling lalok kat sini...sabo je le...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan boleh jugak view web version pakai hp tu WA....tapi leceh sikitlahkan....hehe
      so ni kira surpriselah yeh hehe

      Delete
    2. Kalo tgh web version terasa lambat. . Memang surprise okje. . Nyaris tak melatah. . .Haha

      Delete
  27. tahniah buat mereka.
    ada yang dah kenal.ada yang belom kenal lagi.nanti i terjah ye :)

    ReplyDelete
  28. ni yg jeles..da lme x on9 blog..rupanya nma m3h dah turun dari carta..uwaaaa

    ReplyDelete
  29. Nti kta usahakan ke sana ye...

    ReplyDelete
  30. Alahai tak tersenarai dalam list.. kene lebih tegar ni mengomen hehehehee.. :D

    ReplyDelete
  31. wah bertuahnya yang dapat masuk carta popular okje ni...nak jugakkk...uwwwaaaaa hehehe

    ReplyDelete
  32. tahniah buat okje dan semua blogger ni.. nanti nk terjah la. hehe. raudzah rajin bw kan :)

    ReplyDelete
  33. untung la dapat gelaran lalok.. haha.. saya ni blogger tenggelam timbul. hihi..

    ReplyDelete
  34. Adoi.. hari ni kena panggil kaki kelentong ye.. haaa... redho jelah sebab Okje yang bagi. Kira macam awardlah ni.. haa... thanks Okje.. lalok pun lalokla.. dah kena ayat guna2 Okje memang jadi laloklah.. lagi-lagi kalau sehari Okje tak update blog.. bisa kangen... haa... silalah caya...

    Hidup Mama Zir..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.....tu yg okje sayang tu..... AN ni redho orangnya ...
      Bestnya...ada gak org yg kangen....
      Hidupppppp......hehe

      Delete
  35. Tahniah kpda semua pengomen laklok tu..
    hahaha, kaki kelentong rupanya...macam2 lah okje nih...
    adoiiiii mlm2 ni dop gelak sorang2 baca ntry ni..

    ReplyDelete
  36. boleh terjah blog diorg nih..de yg sy tak tau pun...

    ReplyDelete
  37. Sayang mama zir...tq promote kawan-kawan ya...

    ReplyDelete
  38. Nampaknya badak air masih tenggelam...belum timbul lagi...huhu

    ReplyDelete