Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 3 December 2013

MIRACLE IN CELL NO 7


Salam Selasa......
Semalam kat sini hujan sepanjang hari..... tak de panasnya..... Nak keluar gi mana mana pun malas, sudahnya duk rumah aje le ......

Melayan cerita ni.... MIRACLE IN CELL NO 7


Dah lama beli sebenarnya...... Budak budak ni dah beberapa kali tengok, cuma omak eh je yang tengok tak pernahnya complete...hehe....

Semalam mak memang layan habis sambil buat projek GB....
Sambil GB sambil menangis teresak esak ...... huhu .....sedih weyh!!
Kisah bapak autisme dengan anak pompuannya.... Nak tau cerita dia kena tengok le! MEMANG BEST!!  
  

43 comments:

  1. Salam kak hainom...best ya citer n? x pernah tgk ag

    ReplyDelete
  2. Tak pernah tgk lagi kan citer ni..mcm best je kan....ada yg meleleh ayaq mata ni...hehe

    ReplyDelete
  3. Cter korea ke OKje...hihihi saya x penah tgk pun lg.. skrg nie ank2 sibuk layan cter running man..saya pun xpaham kat mana bestnya cter tu....kihkihkih

    ReplyDelete
  4. Eh, Mamazir tengok cerita Korea juga ye? Rasanya macam dah pernah tengok pasal cerita ni di Astro tapi tak tengok abislah. Ini macam 'I am Sam' ke? Kalau kisah hubungan ibu-anak, bapa-anak ni memanglah sedih...Berapa kotak tisu OKje dapat percuma dari anak-anak semalam?

    ReplyDelete
  5. amboi kak..lyn kpop nampak..hihik

    ReplyDelete
  6. Ewah2.. sambil gosok baju menghayati citer best ya.. bengkaklah mata pagi ni ye .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib tak bengkak....kalau tak laling tengok mesti curious...hehe

      Delete
  7. Cerita Korea ek? Tak layan citer Korea...huhu...dulu2 layan la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okje pun bukannya layan cite episode korea kat TV tu Kniedaz...ni cite filem.... best dan sedih cite dia

      Delete
  8. salam okje...saya pun x pernah tgk lagi citer ni...mesti bestkan .menarik ni

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum kak anum...
    saya dah lama tak layan movie..hihi..
    sll tgk mesti sekerat jalan pastu tukar tukar channel..
    tgk cd lagilah xboleh
    kesian saya...

    ReplyDelete
  10. ein xpenah plak layan cd cite cina.,. lau kuar kat tv tu kadang2 je layan... hihi

    ReplyDelete
  11. Jrg sgt nk layan CD...kekadang menemankan anak buah kat kg,..itu jerr la pown...

    ReplyDelete
  12. Samalah KL ni matahari malu nak tunjuk muka. Syok kan dok umah layan cerita, kita ni dok opis layan boss jerk.

    ReplyDelete
  13. Kena tgk la ye...?ermmmmm
    pandai dok promote...hehe

    ReplyDelete
  14. salam OKje...
    kalau saya yang tengok citer sedihkan..kompom menangis sampai hidung tersumbat hehe..

    ReplyDelete
  15. macam yati, kdg2 nak tgk tv pun tak sempat...ada je keje yg dok tunggu kat umah , kalau tgk pun skip2 gak... tau2 je dah abis.

    ReplyDelete
  16. Dah lama akak tak layan movie ni hainom.... macam best jer macam sedih jer tu :)

    ReplyDelete
  17. salam singgah..woww..KOREA,,,hehehe.....

    ReplyDelete
  18. La... melayan sendiri memanglah bila sedih airmata berjuraian.
    Kalau adik TLBD ada mesti kena ketawakan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si TLBD ngan Angry Bird mmg pakat ketawakan dinda, kanda.....org duk tgh layan syahdu....huhu...

      Delete
  19. saya belum tgk lagi criter tu. Tapi saya pernah tgk sebuah film tamil yg menarik ttg kanak2 autsme. mmg menarik dan menyayat hati.

    ReplyDelete
  20. x penahnya deqla tau citer apa tu? huhuhu... yelah semlm seharian hujan...tp renyai2 jer la...

    ReplyDelete
  21. Citer korea ek? ker? boleh dapat tka online ni, nak try godek la nnt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yezza...... rasanya ada MJ, sebab semalam OKje type keluar macam macam.....

      Delete
  22. Dah tengok.. tapi hati kering so tak sedih sgt hahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emmmmm..... memang le hati kering awak ni TT...awakkan adventurers punya kaki hehe.......

      Delete
  23. amboi...dah pandai layan citer KOREA nampak...
    baik mama zir layan RunningMan...ade kwangsoo....bapak segala Zirafah..Gelak sampai pecah perut..

    ReplyDelete
  24. salam hainom ..
    apa GB tu ... tk tau la ..
    anak2 aby sama dengan Cik Puan .. hari2 layan Running Man ..
    memang ada zirafah kt rancangan tu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gosok baju Aby...... hehe
      Wahhhhhh my mascot tu hehe..... Malas nak biasakan layan cite episod..... nanti ndakek...hehe

      Delete
  25. Syok jugak layan citer Korea kan..

    ReplyDelete
  26. wak pon x penah tengok muvie korea jugakks.,ahhKs

    ReplyDelete
  27. Dah berabuk DVD player tu...ntah boleh guna lagi ntah idak, sekarang ni nak tgok astro tu pun xberkesempatan.

    ReplyDelete
  28. korea eh kak? alaaa, tak minat ler. tapi dalam flight aritu layan korea mcm best je, mcm syok je, mcm comel je...

    ReplyDelete
  29. tak pernah tengok lg.. hehehe. layan omputih je selalu

    ReplyDelete
  30. Mesti cute cerita diakan Okje..tengok cover pun tau..

    ReplyDelete
  31. pernah nampak iklan kat Astro...memang nampak menarik jalan citenya....:D

    ReplyDelete
  32. menarik nmpk kisahnya..klu tak tak takkan la mama zir berendam airmata kan

    ReplyDelete
  33. nmpak gayanya UA terleps pandang n3 ni..

    ReplyDelete
  34. huhu bestnya jadi suri rumahtangga.. nak kecek pakcik nizam lah.. nak jadi surirumahtangga jg.. =(

    ReplyDelete