Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 31 December 2013

Seharian tanpa INTERNET....

Salam malam menjelang tahun baru 2014 geng!.....

Seharian tanpa internet......
Dah jadi kebiasaan setiap malam sebelum tidur memang OKje off Wifi ...... bukan apa, kang asyik  berbunyi je Whatsapp mak kang...... sapa nak jawab?? Terganggu pulak lena Papa Zir tu nanti  hehe.....

So pagi tadi macam biasalah, lepas babai Papa Zir,  laju jelah OKje on balik Wifi......
Yang sadisnya tak de line tenet.....  bukan main lagi OKje pomenkan box Wifi tu, godeh godeh wire, off suis, on suis.... Tak de jugak line weyh.....

Rupanya Papa Zir lupa nak bayo bil.....hoho.... Itulah pasal...... malam ni baru boleh OKje bersiaran, lepas bayo atenya....

Vrooommmmm....vroommmmm.... kasi jeles kat Pakcik Moto....haha


Selamat Tahun Baru 2014 buat semua!

29 comments:

  1. Selamat Tahun Baru OKje...ada gaya OKje dengan motor tu :)

    ReplyDelete
  2. Salam. HP sy ni x leh detect wifi di umah. PC n laptop OK je..esok je nak troubleshoot sbb nak tdo dulu. esok ngajar!

    ReplyDelete
  3. Patut sunyi kak..haha. .amboi moto baru ke tu?..hehe..happy new year kak..;)

    ReplyDelete
  4. happy new year beb
    hahaha..setakat pegang helmet n bersandar kat moto je ke beb
    try test laa vroom vroom berdesup sama...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lu sajakan nak suruh wa masuk sepital hehe....

      Delete
  5. patutlah senyap sedu je seharian.. hehe
    nway Happy new year kakak ku OKje..

    ReplyDelete
  6. mcm mana agaknya rupa klu hainom duduk di belakang motor tu ..
    bakongngay mesti mentu seko jagongan nay ..
    he..he..
    memang jeles pak cik motor tengok tu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe yolah....jegongan ney cilik banget....
      Awak ei kenek dicilik key ndisek haha..... moto keponakan ku nang Pontian dino kaei.....njajeal ....arek ngeroso keprewei....hehe

      Delete
  7. lupa nak cakap ..
    Selamat tahun baru ..

    ReplyDelete
  8. selamat tahun baru 2014..

    amboi2 beb, bergaya sakan ngan moto besau.. acu try test sikit, amacam ok tak?

    ReplyDelete
  9. Selamat tahun baru buat okje sekeluarga :)
    Nak merempit ke mana tu? nak ikuttt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak merempit kat Pontian......jommmmm

      Delete
  10. Semoga kita lebih baik dr smlm....vroooommmm juga..

    ReplyDelete
  11. selamat tahun baru okje..ehehe..ciannyer kena ptong terlupa bayar yer..sib baik papa zir cepat2 sambung..

    ReplyDelete
  12. hahahaa.. kesain nyer.. tak de interenet.. tak pa papa zir suruh rehat sekejap la tu :D
    Selamat Tahun Baru juga untuk kak Hainom okje :D

    ReplyDelete
  13. perghh...layn motor besar nnt..jeles tau..:)
    selamat tahun baru..:)

    ReplyDelete
  14. Wah.. bila dah posing dengan moto besar tu, Okje nampak macam dalam 20an la..

    Cadangan yg bgus ni, saya pun nak amalkan offkan wifi masa tidur.. barulah dapat tido dengan lena kan...

    ReplyDelete
  15. Amboi.....poseeeeee kat moto tu tak boleh blaaa...

    ReplyDelete
  16. hehe nk merempet lak pulak..abis ar papa zir :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Papa zir duk belakang....vroommm...vrooommm haha

      Delete
  17. Eh, OKje memang pandai vroom, vroom ke ni? Jealous macam ni. Kita ni naik motor pun tak pandai, belum suruh bawa lagi. Internet takda, aman sikit dunia walaupun rindu-rinduan gitu. Ni satu lagi nak tanya, kotnya Jawa ke OKje? Pandai betul speaking hah.... jealous lagi kita sebab kita tak faham sepatah pun!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Motor kapchai bolehlah MD .....yang ni posing je lebih hehe....Kat rumah anak sedara kat Pontian hari tu, dia baru beli motor!
      Ha'a Jaws hehe....kalau kena campak kat Pulau Jawa boleh hiduplah...hehe...

      Delete
  18. amboiii. . bedesup peginya. . itu setakat begambo ke atau betoi betoi kejadian?

    ReplyDelete
    Replies
    1. duk atas motor tu mmg betul betul kejadian.... bawak motor tu takut OKje yg tertinggal motor tu pergi dulu hehe

      Delete
  19. cunnye minah rempit tu.. oppsss... hahahahaha... akak ni mmg ada iras2 muka ziela jalil la kan... ada sesape penah bgtau x??

    ReplyDelete