Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 5 January 2014

Kenapa FLAMINGO berdiri satu kaki?

Biasanya hari Sabtu dan Ahad memang tak ramai yang menjengah blogkan....... Macam-macam aktiviti yang lebih berfaedah boleh dibuat bersama family, haruslah itu yang jadi keutamaan betul tak?

Semalam budak Sudden Attack tu ambik Ujian Undang-Undang..... Oleh sebab entri ni ditaip pada hari Jumaat malam Sabtu sambil menunggu Arjuna balik kerja so keputusannya memanglah tak de lagi sebab belum periksa hehe.... jangan tak lulus sudah, sebab setiap Ujian ulangan kena bayar RM40 henggit tau!
Mak kesian poket laki mak jer!!!

Nak tunjuk gambar ni sebenarnya........
Gambar ni OKje ambik masa pergi  UNDER WATERWORLD Langkawi.

Nampak tak....... dia berdiri dengan sebelah kaki? Yang seekor tu le.....



 
Jenuh fikir......Kenapa FLAMINGO berdiri satu kaki? Google punya google.......... Ceritamerapikaku cakap dia tengah RELAX haha.....
Ye ke?

38 comments:

  1. Mmg...ujung mnggu time dgn family..ni bw kjap sbb tgh baring2...jap nnti bru nak setel snua keje...hehe...

    baru sy tau flamingo buat gitu sbb nak rilex.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam kita...kadang kadang kita silang kaki jugakkan hehe...

      Delete
  2. kena tnya org zoo baru tau jawapan dia,
    x lotih ker dia rehat satu kaki jer..
    dh ler kaki kurus cmtu.
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah pasal Shark...practise make perfect...dah biasa agaknya hehe

      Delete
  3. Kuat pula berdiri dgn satu kaki yg melidi tu...
    Relaks Minda...hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg tgh merelaxkan minda ni hehe ....

      Delete
  4. betullah tu OKje.....dia nak relaks tu hehehe

    ReplyDelete
  5. pelik kan cara dia relax... kat mana ek dia sorok kaki sebelah lagi..tu kapala pon sorok juga tuu..kuat tol lutut dia..kalau kita..mau kedebuk bk buk deh tergoleh soh berdiri satu kaki...hahhaha... nasib kita bkn FLAMINGO hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat situ jugak dia sorokkan... lipat kaki dia.....takkan buh atas kepala pulak haha....
      Kalu Okje harus pengsan awak ok lagi sebab ringan Izan hehe

      Delete
  6. indahnya ciptaan tuhan, walaupun kurus melidi tapi mampu tampung badan yang besar

    ReplyDelete
  7. memang nampak mcm tengah relax.. kuat nyer kaki..

    ReplyDelete
  8. Saya menjenguk blog.. sebab hari ni kami yak keluar. Haha..dah penat kes semalam keluar.. jimat rm juga ni..

    Oo.. baru tahu pasal ni.. boleh saya gunakan ni tanya atau buat teka teki utk murid di sek nanti...hihi. boleh kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. semuanya free of charge AN.... gunakan ajelah tanpa kebenaran pun selagi tidak melampau batas norma norma manusia... Eh? merapu sudah!haha....

      Delete
  9. Saja nak eksyen tu...nak tunjuk die relax je diri satu kaki.. kalau die tau OKje nengok die.. tau ape die cakap?? ..Kau ade?? hahaha... *gurau je ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.....baru boleh diri satu kaki je dah nak eksyen dengan orang yeh hehe

      Delete
  10. Pesen relax sebelah kaki ye okje..kot kita dah tersembam dah tu.
    Hero bongsu acik sabtu depan test undang2nya.

    ReplyDelete
  11. betul lah tu die tengah relax..tengok je kepala nya pon tengah tido tu....

    ReplyDelete
  12. gagah benar kan? dahlah kakinya halus hahaha..mln okje

    ReplyDelete
  13. Tengah main teng teng tu....ajak kawan lain....tak maw main....ahakz

    ReplyDelete
  14. flaminggu ni unik...kakinyer memang keding n panjang...ooo gitu yek mama zir berdiri sebelah kiki rilek yek...

    ReplyDelete
  15. dia gilir2 kaki sbb penat la okje… hihihi

    ReplyDelete
  16. haha.. smpai mcm tu dia dok pikir... bgus2.. :)

    ReplyDelete
  17. mmg tengah rilek kan kaki tu kak..haha

    ReplyDelete
  18. tu flamigo hidup ke flamigo baru kak?hihik

    ReplyDelete
  19. rajinnya okje memikirkannya.siap tanya uncle google lg. . .hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan rajin tapi dah tak de idea nak tulis entri daaaa....hehe

      Delete
  20. haha sempoi je ayat tu " rilek "..
    nasib baek pokcik google bagi explain..aq dah nk jawab cacat kott kihkihkih :D

    ReplyDelete
  21. Sekarang ni bila hari cuti, kita sibuk dengan family. Ada aje tempat nak pergi. Tak tahu pulak flamingo ni berdiri satu kaki sebab nak bersantai.

    ReplyDelete
  22. mana perginya 1 kaki lagi tuh okje..mmg btul2 nampak 1 kaki jer..pandaikan flamingo nie main sorok2 kaki...hehhe

    ReplyDelete
  23. ehh.. kagumnye..
    kaki besar lidi jer.
    tapi bulih berdiri 1 kaki.
    sebelom nih x pernah amik pot pon. tapi tetiba haini sibuk nak pikir jugak kenapa. hahahah

    ReplyDelete
  24. huk aloh..
    rehat dgn guna satu kaki je utk berdiri..
    nak try la..
    hahaha

    ReplyDelete
  25. ehh.. mana pegi 1 lagi kaki dia?? kuat betol kaki dia... kurus melidi pun... itulah ajaibnya ciptaan Allah kan kak....

    ReplyDelete
  26. betul tu dia tgh relex,haha..

    macam sy ni takde istilah sbtu ahad.hehe

    ReplyDelete