Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 15 April 2014

Dating dengan Aishwarya Rai...

Salam Selasa......

Yuhuuuuu.......!! Mak dah kembali ......
Semalam mak bizi, tau ajelah balik dari kampung, nak melipat kain, nak menggosok baju, nak memasak, nak mengemas lagi.... tapi kemasnya idak jugak rumah mak ni hehe....

Ni cerita Jumaat lepas sebenarnya.....
Sangat sangat tak sangka dapat bertentang mata dengan seseorang. Al-kisahnya.....dia ni baru balik dari liburan di Bandung. Tengok ajelah recent entri dia, Bandung sesaja, bukan main lagi episodenya..... hehe.... Rasanya selagi tak capai 10 episode tak habis lagi tu haha......

OKje adalah kirim PISANG KEJU dengan dia ni. Tapi sebenarnya OKje main main aje, tak mengharap pun. Tak sangkalah pulak dia ni nak bagi betul betul. Itu yang arrange 'date' tu.....

Kome mesti kenal dia nikan..... ZazaMyMoon! Kekadang mak panggil dia Cik Jah jer...... Sekali jumpa hari tu sebijik macam Aishwarya Rai.....


Seram sejuk weyh OKje nak jumpa dengan Cik Jah...... mengalahkan nak jumpa dengan bakal Mak Mertua....... Tapi lepas jumpa macam dah kenal lama, seronok kita sembangkan Jah ........
Terima kasih Cik Jah belanja Cik Bedah ayor .......

Kasi tempek sini, barang yang Cik Jah bagi......
Cik Jah, untuk pengetahuan Cik Jah, PISANG KEJU tu dah selamat masuk dalam perut mak sorang hehe.... Manusia lain kat rumah ni macam tak hairan..... OKje pulak yang hairan! Tapi mak OK jer..... mak lagi suka..... mak bolot sesorang!



Nampaknya ..... bulan April ni memang betul betul bulan bezday gegurl le hehe....
Oklah......  mak nak blogwalking pulak ni ..... Byeee....
  

41 comments:

  1. Salam Kak..patut lah sunyi semalam ropanya gi dating dengan Aiswara Rai...ahhaha..
    seronoklah tu dapat oleh2 dr bandung...hehe

    ReplyDelete
  2. amboi dik okje, makan pischeese tak ingat lansung ke saim ambe :)
    nak pi lah bw blog aiswarya rai..haih susah nak sebut

    ReplyDelete
  3. Kalau dah Cik Jah jumpa Cik Bedah, memang riuhlah...minum ayor aje ke besday gigil? Padanlah semalam tak dapat detect rupanya sibuk mengemas. Berapa lamalah tu dah tak berkemas....ish nak unpack pun ambil masa sehari suntuk...melampau weyh.... Rasanya tak tengok pun tahu yang OKje ni sekarang memang dah sampai dreamland....jap-jap aje dapat hadiah, jap-jap dapat hadiah....dasat besday gigil sorang nih.....Bapak tak marah ke mak asik dating nih?

    ReplyDelete
  4. Rezeki okje tu.....meriah birthday 'girl' awet muda tahun ni kan.... :D

    ReplyDelete
  5. tahniah okje..dapat makan pisang keju..tak meleleh dah air liur kan hi hi

    ReplyDelete
  6. Best tu dapat hadiah ye hainom.. betul sungguh bertuah besday girl ni..

    ReplyDelete
  7. bertuah badan..jumpa pelakon hindi..lh sgggt..

    ReplyDelete
  8. Salam Selasa Okje...singgah isi dua tabung di sini..

    ReplyDelete
  9. laaa..ingatkan AR yang ori...heheheee..

    ReplyDelete
  10. seronoknyer,,, murah rezeki OKje & zaza juga

    ReplyDelete
  11. wooowooooo......patot pon cik bedah hilang dari radar balik.ingatkan dah bizi membako kat dapur tu...kahkahkah...
    untung lah dapat ole2 dari bandung..dapat pisang cheese lagi tu..

    ReplyDelete
  12. Ku imagine dating sebab tengok movie si Rai ni. Hahaha.

    ReplyDelete
  13. laaa,akak ingat kan belayo kemana lah tiba2 ilang dari radar...rupanya pegi bollywood ....

    ReplyDelete
  14. OK..i is so jeles..hihihihii...

    ReplyDelete
  15. wah dapat rezeki dari bandung pulak!
    alhamdulillah
    tapi jelous juga ni...hehe

    ReplyDelete
  16. Ooo...bergossip tak mengajak...(pandai ke aku nak begosip hehe) Ni yg jeles ni, Cik Jah layan lebih kat OKje... :)
    Tunggu Nizam oversea...baru boleh dating dgn Aishwarya Rai ni...haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha jgn lah jeles.. kamu tu duduk jauh acaner nak jumpa..
      kalau nak jumpa jommmm kita dating bertiga.. hehehe

      Delete
  17. wahhhh.. rezeki jangan di tolak.
    musuh jangan di carik.. ye dok??

    terliur zura tengok pisang cheese itu!

    ReplyDelete
  18. untungnya geng, murah rezeki..

    ReplyDelete
  19. Bertuah badan gitu....rezeki mencurah2...alhamdulillah!sedap ke pisang keju bandung tu okje?pernah mkn juga pisang keju kat Cibiuk Bangi

    ReplyDelete
  20. Auuwwww Aishwarya Rai lah sangatttttttttttt
    tak ada maknanya pun.. ai is original melayu makan belachan okeh.. haahahahahha
    by the way.. kita pun teruja sangat jumpa OKje.. dag dig dug jantung ni bila menunggu Cik Bedah buat kejutan mengaumm dari belakang cik jah.. hahahahahhahahahaha

    oiittt makan sorang je.. mesti org2 kat rumah tu tak teruja kannn..hehehe

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah... Lapang rezeki...

    ReplyDelete
  22. Salam kak Okje, lama tak singgah sini. hihi
    pisang keju tu mmg sedap yang amat ooo :D

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah..rezki berderet2 nampaknya Okje ni.. berkat nama Okje kot.. semuanya sentiasa ok sahaja.. berdating di hari kerja ya.. bahagia amat tu..jelesnya saya... tak ada yg nak ajak saya sama ke?

    ReplyDelete
  24. salam hainom..
    kapan2 reko lunggo la plak mareng bandung karo seng lanang ..
    keno tuko pisang kuwi sebakul ,,

    ReplyDelete
  25. lama tak pekena pisang keju tu..
    rezeki berganda tu okjer

    ReplyDelete
  26. pisang tu dah siap masak ke , kena masak sendiri ...

    ReplyDelete
  27. alamak bestnyer dia...
    dah jumpa aishwarya rai..
    siap dia belanja lagikan..
    siap ole-ole bandung lagi..
    memang besday girl betoini...

    ReplyDelete
  28. wahhh...dapat jumpa cik jah yer...mesti meriah okje n cik jah bersembang.....murah rezeki OKje...macam2 dapat

    ReplyDelete
  29. beruntung btul lah bezday gurl nie dapt jumpa aiswarya lagi tuh...hihih

    ReplyDelete
  30. waa bestnyer jumpa zaza...siap dapat buah tangan lagi...bertuah ok jer tau...

    ReplyDelete
  31. rezeki besday girl lettew.hihihi
    tak pernah la makan pisang keju tu

    ReplyDelete
  32. betuah sungguh..macam2 dapat..pisang cheese bolot sensrang tu yg best

    ReplyDelete
  33. seronoknya...kalau dapat kumpul reramai..mesti best kan.

    ReplyDelete
  34. tak pernah lagi makna pisang keju tu.
    . rezeki besday girl :) hihi

    ReplyDelete
  35. Bestlah dpt ole2 dari AR :-)

    ReplyDelete