Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 21 June 2014

KL fm 97.2 MHz

Salam Sabtu.....

Malam tadi ada Mini Konsert kat sekolah TLBD. TLBDlah yang teringin beno nak perginya. Budak budakkan suka Najwa Latiff.....Mak Jilap pun suka jugak sebenarnya.....hehe ....lagu dia best best jugak apa...... Pak Jilap macam biasalah, pukul 9 baru sampai rumah..... makanya mak kena post budak budak ni dululah lepas maghrib. Tetiba ada adik angkat 2 orang hehe ....
Kemudian tu baru OKje pergi dengan bapaknya....hehe....

Mini Konsert ni anjuran bersama sekolah dengan KL fm 97.2 Mhz.....
Selain Najwa Latiff, adalah One Nation Emcee, Ali Bunga Angkasa dan Baby Shima. Tak berapa nak kenal pulak OKje dengan Baby Shima tu....penyanyi barulah tu kot....



Nak tunjuk bukti ni ha......bukan emaknya tau yang beriya nak datang sekolah memalam hari.....tapi sebab mereka bertiga!!!......keh..keh...keh...


Layan ajelah vid Najwa Latif....penat kamek rakam tau nak kasi kitak tengok! Udah le weyh..... Selamat berhujung minggu!



17 comments:

  1. Maknye ke anaknye yv excited ni...hahaha

    ReplyDelete
  2. macam okje yang eksaited dari anak2 ni....siap rakam lagi kihkihkih

    Selamat berhujung minggu Okje :)

    ReplyDelete
  3. yg tgk ni mak budak pun ramai rasanya ... sambil teman anak la kan . meriah ...

    ReplyDelete
  4. Suka kamek tengok video tu mamazir.. Tq rakamkan ehe ;)

    ReplyDelete
  5. wah konsert ... lama tak tengok konsert dah

    ReplyDelete
  6. Yang pasti "mamanya" lebih excited...salam hujung minggu Okje...

    ReplyDelete
  7. oo iki seng riko wassap bengi kuwi,
    nyong pun orak kenal sopo ey baby shima kuwi, ehee
    cer google, arek ndelok muka de ei :)

    ReplyDelete
  8. baby shima tu penyanyi suam-suam kuku
    dia nyanyi lagu ala-ala kepop gitu

    kalu najwa latiff tu pun kite minat juga.
    sopan budaknya :)

    ReplyDelete
  9. nampak gaya mak anak pun excited jugak tu..

    ReplyDelete
  10. OKje, ni nak habaq rahsia.... Najwa Latiff tu sebelum femes, nyanyi petik gitar kat majlis kahwin anak sedara kita tau... dah namanya kita sekampung sedarah sejenis lagikan.... tapi takdalah kita minat sangat pun cam orang tu... hehehe ....

    ReplyDelete
  11. Mak2 nie menyokong je mana yg baik kan Okje hihi

    ReplyDelete
  12. teruja diaorg nak jumpa najwa latif tu...

    ReplyDelete
  13. anak anak yg teruja atau okje ni.hihi
    siap rekod bagai ni..

    *okje, tima kasih tau.. doakan semoga segalanya dipermudahkan buat kami ye.. in shaa Allah..

    ReplyDelete