Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 23 August 2014

Bila mommies TENGOK CICAK

Salam Sabtu......

Sowi sangat......mak belum dapat blogwalking sampai lebam.... Nanti nantilah yeh......bizilah weyhhhh......

Pagi ni nak ziarah PIL sekejap......lama dah tak ziarah sejak Raya. Lepas tu nak balik kampung tengok mak jatuh katanya....

Ohhhh fengsan atas highway nampaknya Mak ngan Pak Jilap ni.....

Ni gambar malam tadi...... Mak Jilap beraya lagi .......jangan jeles noooo!

Meh tengok bagaimana khusyuknya mommies tengok cicak..... Yang tak menahannya nak gelak, dak Umar tu pun beriya nengoknya keh keh keh......

Eh? Tak kelako yeh......






19 comments:

  1. amboiiiiiiiiiiiiiiiiii posing ala2 tengok cicak ya geng..

    ReplyDelete
  2. heran si cicak tu agaknya ramai sngat berkenan kat ....
    penat sikit tak pe hainom....selagi orgtua kita masih ada.moga mak hainom kembali sehat.

    ReplyDelete
  3. Bila Okje pose gini...teringat zaman2 muda remaja dulu....selalu buat pose gini, konon2 tak payahlah nak tengok kamera...sorang tengok sini, sorang tengok sana......hehehe

    ReplyDelete
  4. Ni bkn tgk cicak gamaknya...saje posing je ni kan..hik3...maknya camne okje...harapnya baik2 saje...

    ReplyDelete
  5. tgok cicak baru nampak mak jilap senyum sikit..klu tak serius je..cer tgok pic lama2 tu..

    ReplyDelete
  6. Hihi.. gamba kali ni Okje duduk depan... tak nyorok kat belakang.. confident tuh.. hihi

    Semoga sslamat perjalanan balik ya.. moga mak Okje sihat sentiasa... kita dapat perkhabaran Mak jatuh ke tak sihat ke, mudah kita rasa sedih, tapi ginilah bila dah ada rumah tangga sdiri ni, tentu kena tangguh sana sini sblm pergi jenguk.. moga tak apa2 mak ya.. dah baik agaknya?

    ReplyDelete
  7. Amboi , tak menahan caption tuk gambar.

    ReplyDelete
  8. comelnya anak lanang kuwi :)

    ReplyDelete
  9. amboiii Kak... tengok cicak pun, ayu je muka.. haha

    ReplyDelete
  10. saya pun baru aje habis beraya...hehe
    comel posing gitu

    ReplyDelete
  11. Confused pulak rasa.... Cicak tu hensem sangat ke sampai semua mak-mak budak asyik terteleng kepala? Dah balik rumah, tak sakit leher ke Okje buat photoshoot macam ni? For sure ini gambar terbaik yang masuk blog, yang lagi 18 snaps tu memang tak menjadilahkan... Aduh, boleh bayangkan penat dok terteleng masa nak tengok cicak hensem ni!

    ReplyDelete
  12. kehkehkeh.. ingatkan apa lah tajuk "mommies tengok cicak"
    cun lah gambar ni.. masing2 nampak natural bergambar.. langsung tak propa hehehe

    ReplyDelete