Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 15 November 2014

PENCARIAN ANUGERAH TROPI UNTUK BLOGGER 2014 OLEH ETUZA

Salam Sabtu korang, korang dan korang yang  mak sayangi.....
( Ni memang betul betul OKje nak jack korang ni tau haha......... sebab nak suruh korang join segmen ni, boleh gitu?  )



Hari ni mak balik kampung yeh, anak sedara mak kawen. So tengahari ni nampaknya mak makan Nasi Minyak berlaukkan Rendang Kerbau ye. Eh? Tapi ye ke orang Melaka kenduri kawen masak Rendang Kerbau? OKje main teka jer sebenarnya haha.....

OK, berbalik pada cerita kita pasal segmen ni, kalau ikutkan OKje pun dah pencen jugak bab join menjoin segmen ni, maklumlah dah kilauankan, tapi oleh kerana Geng Lipih mak dah tag terpaksalah ikhlaskan hati kerana Allah, untuk menjoinkan diri hihi.....

Budak hensem pegang tropi dalam banner tu sebenarnya Pemenang Anugerah memacam peringkat negeri Sabah tau. Kalau korang nak tau dia pemenang anugerah apa sampai Cikgu Etuza pilih dia jadi Duta Segmen kenalah pergi jengah blog Tokey Elken ni yeh.

So pemenang Segmen ni tentunya akan dapat Tropi Khas dari Etuza, so tunggu apa lagi, moh le kome join!!!..... 

Tarikh tutup segmen ni adalah 17 November 2014

24 comments:

  1. Yeayyyyy 2 orang mangsa tag kita terpaksa rela join segmen anjuran Cikgu Etuza, tqsm..

    Mana tau trofi blogger bertuah tu milik sahabat alamayaku yang cantik.menawan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ya geng, selepas makan nasi minyak tu, minta bungkuskan sikit untuk kita boleh??

      psstt: selamba jer engkau UA, ahakkkk

      Delete
  2. .ingatkan dah tau rendang kobau ...rupa2 agak2 je.
    kakak rasa kakak dh xlayak join2 segmen bagai ni....dah lanjut usia hihiii

    ReplyDelete
  3. good luck!!

    Kampung nenek saya kat Rembau, mmg femes kalau kenduri buat rendang kerbau!

    ReplyDelete
  4. asalam ya, wah tahnia saat akhir join..very like blog mesra ini...terus jadi bloglist bahagian beautifully. tahnia nah dah ada hadiah kat blog jadi bloglist )

    ReplyDelete
  5. nanti datang jenok tengok infofor kena buat bersaing secara sihat ya..good luck

    ReplyDelete
  6. Apasal susah je nak digest entry ni Okje..

    Segmen ke apa ni..he..he

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen ... huh dpt mkn rendang kerbau lah dia ... jeles sih .

    ReplyDelete
  8. asalam Nom dan keluarga..usah tarik diri ya, anggap mudah ja, .Penyertaan saja Etuza tutup segmen menjawab soalan kan esok pagi, belum mula lagi esok ya jam 5.00 pagi lepas subuh begitu baru Etuza nak letak soalan dalam logo tu. Blog tu blog Etuza juga ,,tujuan agar mudah nak klik siapa blogger yang dah lapor diri untuk menjawab. Sebab kalau di blog Pesona & mustika nanti akan tenggelam dengan entry Etuza yang lain. harap faham ya.
    Manakala sesi menjawab dari 16hb nov hingga jam 2.00 petang pada 20hb Nov. Apapun siapa dahulu siap sila lah emailkan ke gmail etuza dengan segera.

    ReplyDelete
  9. Bila otai join segmen mesti dgt perghhh. Good luck kome! hihi

    ReplyDelete
  10. Wah.. good luck Okje. Saya rasa jarang Okje nk join segmen, kalau dah berminat ni kena sokong ni. Moga Okje berjaya ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg jarang AN....tp dah ada org tag.....so teruskan ajelah, nyaris okje tarik diri tau ni!

      Delete
  11. ttp dh la pertandingan tuh kak... udah 17hb nih... hehehe

    ReplyDelete
  12. Rajinnya MakJilap join segmen. Mesti MakJilap tak sabar nak menang piala. Ada soal jawab lagi ke Mak? Aduh, macam banyak kerja tapi takpa, good luck! You can do it, Mak.

    Eh, hari ni tarikh tutup rupanya! Moga jadi juaralah hendaknya kawan alamaya seorang nih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geng Lipih mak invite.....so mak join ler....ingatkan tak de kuiz bagai tu rupanya ada weyh...... yelah kan takkan nak dpt piala cuma tempek banner kat blog aje haha...

      Delete
  13. dah habis tarikh tutup tu
    moga menang ler ye OKje

    ReplyDelete
  14. selamay bersegmen OKje..mudahan berjaya..

    ReplyDelete
  15. Jarang2 bagi komen macam kat bawah ni kat Ojke ...

    Selamat bersegmen Okje ! Good luck ! hehe

    ReplyDelete