Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 6 March 2015

Entri Simple Mimple jer

Salam Jumaat.....

Hari ni nak buat entri simple mimle jer.......


Selain tak de idea macam Kak Tihara, ( ohhhh memanjang fefeeling adik tau mak ni kalau panggil orang kakak hihi..... ) mak nak cepat cepat menebeng rumah korang. Terasa pulak bersalahnya dengan korang, sebab berhutang blogwalking.

Lainlah jiran sebelah rumah mak yang banyak idea katanya tu. Mencurah curah idea dia macam hujan lebat, nak baca entri dia kena tarik lappy sebelah air dua kolah. Senang nak baca sambil berendam haha..... Apa barang cuma sediakan air 5 jag sebeleah lappy!
Eh? Sori Kak Ton, mak termengata Kak Ton pulak di pagi Jumaat ni! hihi.....

Memang betul kata kata Kak Ton dalam komen semalam, sejak kebelakangan ni, OKje memang jarang dah mengadap lappy 24 jam, sebab tulah kebanyakan komen korang pun OKje tak sempat nak balas.

Tak syokkan cenggitu.....

Korang dah macam menyembang seseorang jer dalam blog mak ni
yek, tak de response pulak.....
Lappy lama makkan rosak, ni ha cuma pakai mini lappy jer ni. Lembab pulak tu, harapkan hp cap ayam mak jer ni..... Nasiblah mak belum kena pakai spek rabun dekat lagi, kalau tak, jenuhlah mak asyik typo error memanjang....  

Happy weekand korang .....
Babaiiiii......





29 comments:

  1. ciutnya bibir mungil tu hihii,, muahhh

    ReplyDelete
  2. Happy weekend OKje...saya pun jarang buat entry skang ni...bz la..huhu

    ReplyDelete
  3. ingat bibir pink tu bibir kak OKje..hehe.

    ReplyDelete
  4. salam jumaat OKje... OKje selalu tersasul masuk kt blog kiter.. hehe.. mklumlah blog kita dh berubah2.. hihi.. happy weekend okje.. kita kna keje lagi hari ni.. esok keje lagi..

    ReplyDelete
  5. Ahah, nasib baik ada jiran yang suka mengumpat depan-depan, tak main belakang-belakang. Yalah, Mak apahal sibuk sangat! Tengok handphone pun tak nampak muka Mak *_* Ingatkan Mak dah pindah rumah tak mahu lagi berjiran dengan kita yang vogue ni. Kah3x.

    Ada masa turun naiklah, Mak. Sekarang ni memang 'senyap' sikit kat alam maya. Kenapa ek, Mak? Mak, kalau ya pun haus, jangan diminum air kolah sampai dua kolah. Masak dulu air tu ya, Mak *_*

    ReplyDelete
  6. dalam simple mimple ,berjela juga entry terluah ya hainom...

    ReplyDelete
  7. aduh hainom tergoda tengok si pinkishh tu

    ReplyDelete
  8. happy weekend hainom...blog sy pun dua hari sepi..xde modal nak 'merepek' hehe

    ReplyDelete
  9. haha sambil berendam baca entry kak ton.kelass mak jilap!

    ReplyDelete
  10. ooo oooo kira simplekan... akak memang tak pandailer nak panjang lebo... ni kira tak simple tau...

    ReplyDelete
  11. ujung minggu ni pi jln2 cari idea utk ntry next week yek...

    ReplyDelete
  12. kakTon tu memang pun..idea dia mencurah2 sampai semua dia nak cerita sekali harung kat blog dia...saja nak suruh kita dok tumpu kat blog dia ja...

    Ehem..bodek2 la bos besar tu suruh beli lappy besaqq lagi..yang touch2 screen tu..heheheh

    ReplyDelete
  13. adik..ececey kena panggil adik plak dia...hahak
    saiki nyong ki koyo wes rabun lah
    akeh bener ey typing error.
    nyong sukak banget quotes kuwi

    eh, ngomong jowo slang english takpe ke..
    :)

    ReplyDelete
  14. wah ..hebat ..maafkan Etuza sepi di blog..

    ReplyDelete
  15. Iklan lipstik ke OKjer..
    Jati beso naw..tak muat keybod..tu yg typo error memanjang..hehe

    ReplyDelete
  16. i like the color of the lipstik..
    cantik sangat.. huhuhu
    cari2lah ilham dimana2 ye..
    simple2 pun panjang jugak.. huhuhu

    ReplyDelete
  17. Sempat tayang bibir mungil tu jer hainom... tak pe lah :)

    ReplyDelete
  18. Kawan sejati sukar di cari...
    Nak gi shopping lah..cari lipstik kaler2 macam bibir tiew....aaawwwww

    ReplyDelete
  19. Wah bibir yang mungil itu adakah milik okje ... hehe

    ReplyDelete
  20. Quote last tu cam bestttt... take care OKje :))

    ReplyDelete
  21. kan guna lappy baru lagi syok nak berblog nak berjalan ke rumah kawan. sbb tu kira kalau cuti umum je blog pun cuti sekali hahahahahaha

    ReplyDelete
  22. Gambar dia masuk tu lawa nau.. terus daripada entry simple jadi superb...

    ReplyDelete
  23. citer pasal bab rabun ni , mata saya pun dah start rabun dekat . masih boleh la klu ngadap lappy tapi klu nak hadap yassin yg kecik tu , tangan kena panjangkan untuk jarakkan baru nampak jelas ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  24. saya ni senarai hutang blogwalking sikit punya panjang
    tengah sedaya upaya jelaskan hutang, idak nama kena seru manjang...hehe
    apapun terima kasih sebab dok ingat kat saya ye =)
    luv u soooo muchhh! muahhh

    ReplyDelete