Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 20 March 2015

Lynn Munir

Salam Jumaat.....

Suka.... suka ...... sukaaaaaa sangat....... Eh? Apa yang suka sangat ni?

Macam ni....... baru baru ni, masa OKje duk menggoogle blog sendiri, ( syok sendiri nampak!!! hihi......) sebenarnya OKje nak cari entri lama sebab nak linkkan dalam entri baru,  tetibakan kita ternampak ada orang review blog kita!

Kita pun apa lagi!!!! Macam tak biasa dengan kita yang sorang tu hihi..... Kembang kuncup sampai ke malamlah jawabnya haha.....


Yelah.... yelah... ingatnya OKje, Cik Nor , Cik Potam , Kak Saniah . Cik Deq . Cik Kesuma pun ada gak buat entri khas untuk OKje.

Ohhhh....dalam hati memang sangat sangat mak tak sabar nak baca. Laju jer terus klik entri 'Hainom OKje' tu.  Berapa kali mak baca entri tu, tak yah tanyalah hihi..... Dan dan tu terus kena sawan baca banyak kali jangkit Jiran Sebelah haha.... Saved jugak dalam Google + buat kenang kenangan.


Lepas baca entri tu kita malu sendiri tau Lyn Munir!  Awak ni....... suka tau buat kita blushing blushing cenggini.....

Apalah sangat dengan blog 'Hainom OKje' , kalau dibandingkan dengan blog 'Lynn Munir -... and I will do it my way....'


Pergh!!! Tengok header kuda berlari dalam salji pun mak dah ngeri tau...... Apa lagi tengok singa belakang gambar profile tu. Terserlah sungguh komitmen dan wawasan awak dalam berblog Lynn Munir! Memang sungguh terbukti dalam entri entri yang dihasilkan. Banyak manfaat daripada merapu. Gaya bahasa dan pengolahan entri yang ditulis jugak nampak sangat matang. Paling kita ingat entri awak yang ni Ceker Ayam dan Kencur Sebab kita pun suka Ceker Ayam tu haha....

Terima kasih Lynn Munir! .



24 comments:

  1. Wah hainom terus buat entri khas pulak untuk Lynn Munir ye.. hebat hainom ni sebenarnya.. jgn lah blushing2 sangat dah ye pun seentero dunia dah kenal blog HAINOMokje ni ehe :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah okje..kita tunggu komen jiran sebelah okje nanti hi hi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acik.... kita dah datang ni nak mengomen *_* Nantilah tengah karang ayat paling 'sedap' nak kutuk KakJilap sorang ni ^_^

      Delete
  3. alhamdulillah
    tahniah kak
    eneg seng review blog riko..
    insha Allah mengko arek mareng blog deeh
    teruskan berblog diknom :)

    * kejap akak, kejap adik hahak
    kecelaruan identiti ni ^_^

    ReplyDelete
  4. terbaik...kira high rank dlm google.. hee follow

    ReplyDelete
  5. bestnya ada org review blog okje....kenapa xde link...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..tahniah ..harap-harap pada masa ini dah habis perasan he he. Tapi memang betul pun, entri awak bersahaja sangat..entah dari mana dapat idea camtu hari-hari..

    ReplyDelete
  7. Nurul dah baca dan siap komen dalam entry tuu.. apsai OKje tak print screen sekali komen Nurul tuuuuuuu?? wakakakkaa... ober plak Nurul ni.. hehee

    ReplyDelete
  8. wahh untunglahh..alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  9. Blog hebat, kalau nak kira peminat Okje ni memang tak terkira tau.. wah.. mana boleh nak challenge ni.. aura Okje ni kuat tau.. kena teruskan menulis tau..

    ReplyDelete
  10. blog hainom kan penghibur ...bila tengah tension pun boleh gelak sorang2 dibuatnya .

    ReplyDelete
  11. beruntungnya ada blogger review blog okjer...

    ReplyDelete
  12. Huhuhu.. untungnye awak OKjer... jelesnih.. jeles.. huhuhu... sape pulak nak review blog kita yek? muehehehe

    ReplyDelete
  13. Ehem, ehem.... macamana nak mulakan mengumpat terang-terang ni yerk! Okeylah, tahniah ya KakJilap (eh, tetiba tukar title) ada orang review blog. Yalah, KakJilap kan famous dengan trademark. Siapa tak tahu... Yang baca berulang kali sampai sawan tak kebah tu sebenarnyakan Mak (eh, dah mak tiri balik semula!) ajaran sesat yang Mak ajar juga. Kenapa diriku pulak yang dipersalahkan bila mengikut caramu, Mak? Cuba jawab? Mak jangan nak bagi kita nangis pagi Isnin macam ni tau!

    Eleh, Mak ni nanti dia pi 100 kali ke blog tu, lepas tu dia tolong reply komen lagi. Memang MO Mak tu, kita tahu.... Sampai ke hari ni, dah berapa ribu kali Mak senyum depan lappy sambil mengeja setiap patah perkataan dalam blog yang review blog Mak tu? Cer cerita sikit!

    ReplyDelete
  14. wahaha...ni kalau jiran sebelah nampak,
    apa dia nak kata ni ye. mau menyirap kemarahan dia
    hehe...suka sungguh kamu ni jadi batu api ye YY =)

    ReplyDelete
  15. ini mesti sampai ke hari ni senyum panjang lagi ehehehehehehe :p

    ReplyDelete
  16. untunglah...eh nanti nak google blog sendiri gaklah pas ni

    ReplyDelete
  17. Tahniah OKje... Best ada org review kan bermakna org senang berkawan dgn kita ^_^

    ReplyDelete
  18. Diam2 glemer mak jilap ni tau ... hehe

    ReplyDelete
  19. Diam2 glemer mak jilap ni tau ... hehe

    ReplyDelete
  20. Assalam Hainom aka Okje aka Mak Jilap. Paling best la panggil Mak Jilap. Terkujat-terkujat
    kita nak sebut perkataan tu taw. Maaf lah Nom, lepas sebulan baru kita dapat baca entri awak ni.
    Sebab lately ni kita memang selalu kantoi berblogwalking. Ini pun tau psal entri balas awak ni,
    pasal tengah nak cari username insta kita sendiri. Jangan tak percaya awak, instagram sendiri kita pun terlupa hahaha.....klik punya klik melekat pulak kat Hainom Okje tengah gelak....apa lagi. Nak tau lah juga apa yg digelakkannya tu. Terima kasih Nom. Mudah-mudahan berkekalan perkenalan ( walau pun secara maya ) hingga ke akhirat. Dan maafkan saya kerana jarang dpt berblogwalking kebelakangan ni. Mak cik sibuk dgn projek bawang goreng nak oii. Hahahaha...

    ReplyDelete
  21. Assalam Hainom aka Okje aka Mak Jilap. Paling best la panggil Mak Jilap. Terkujat-terkujat
    kita nak sebut perkataan tu taw. Maaf lah Nom, lepas sebulan baru kita dapat baca entri awak ni.
    Sebab lately ni kita memang selalu kantoi berblogwalking. Ini pun tau psal entri balas awak ni,
    pasal tengah nak cari username insta kita sendiri. Jangan tak percaya awak, instagram sendiri kita pun terlupa hahaha.....klik punya klik melekat pulak kat Hainom Okje tengah gelak....apa lagi. Nak tau lah juga apa yg digelakkannya tu. Terima kasih Nom. Mudah-mudahan berkekalan perkenalan ( walau pun secara maya ) hingga ke akhirat. Dan maafkan saya kerana jarang dpt berblogwalking kebelakangan ni. Mak cik sibuk dgn projek bawang goreng nak oii. Hahahaha...

    ReplyDelete