Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 3 April 2015

Hari Jadi

Salam Jumaat......

Hari ni Hari Jadi mak ye korang! 
Sekarang jugak kasi doa untuk mak !! Ini adalah paksaan haha......


Umur tak payah tanyalah, anggap ajelah mak dah nak menopouse, habis cerita hihi....

Alhamdulillah, syukur masih  berpeluang untuk bernafas sampai ke umur ini.
Moga umur yang bersisa ini tidak disia siakan oleh diri ku sendiri dan moga Allah membuka seluas luas jalan untukku terus meraih kasih sayang dan redhoNya..

Tetibalah pulak kering idea, di Hari Jadi hihi


48 comments:

  1. selamat hari jadi akak okje..semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Jadi yang ke-$#, Mak ^_^ Moga Mak dikurniakan kesihatan yang baik, hidup diberkati dan bahagia bersama keluarga serta awet muda sampai ke tua ya, Mak....

    Tengok tu, 'beralas' dan sopan sungguh ucapan kita tau *_*

    ReplyDelete
  3. Sanah Helwah Hainom... semoga usia dirahmati Ilahi, diberikan kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki sekeluarga, bahagia hingga ke jannah . Amin

    ReplyDelete
  4. Nak menopause tu tanda kita semakin matang dlm membuat pertimbangan dinda
    Anak-anak pun semakin membesar. Kasih makin padu.
    Selamat ulangtahun dari kanda.
    Moga terus mendapat limpahan rahmat dan keberkatan yg berpanjangan.

    ReplyDelete
  5. selamat ulangtahun kelahiran akak manis lagi gojes..moga panjang umur dan murah rezeki..

    ReplyDelete
  6. selamat ulangtahun kelahiran okje..comel je..cantik je..nampak muda je..semoga diberkati dunia akhirat

    ReplyDelete
  7. epy bday kak... moga hepi selalu, n sentiasa dlm lindunganNya...

    agak2 dpt hadiah apa lah tu ek... mcm seronok je dia tuh

    ReplyDelete
  8. Td kat Fb dah ucap...nak sambung ucapan tadi..makin umur meningkat moga semakin terserlah keayuan..hihi..:)

    ReplyDelete
  9. hepi bezday hainom....moga sentiasa diberi kebahagian bersama keluarga tersayang.
    agak2 harini tentunya cuti masak kan...

    ReplyDelete
  10. kak...saya nak gelak boleh?sebab birthday kita SAMA!!! Hahaha, sungguh tak kusangka.patutlah kita serasi bersama macam mertua ngan menantu..

    Selamat Hari Jadi kak Okje! Moga makin gorgeous dan bahagia di samping keluarga tercinta.

    ReplyDelete
  11. happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday to OKje...happy birthday to you... I love you... semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, kebahagiaan serta kejayaan dunia dan juga akhirat...

    ReplyDelete
  12. happy birthday hainom, semoga menjadi isteri solehah dan ibu mithali pada anak-anak ya, nampak mcm muda belia je tu belum menopos kot hee

    ReplyDelete
  13. Happy birthday Okje.. yang ke ___? Hihi..saya tahu yang keberapa ni.. moga sihat sokmo..dan juga moga bahagia selalu.. okje maintain comel..

    ReplyDelete
  14. happy birthday Okje..moga dengan bertambahnya umur,maka bertambahlah rezeki dan juga kasih sayang untuk semua orang...happy for u

    ReplyDelete
  15. Selamat hari ulangtahun kelahiran, Okje. Semoga rahmat Ilahi sentiasa bersamamu. Aaminnn

    ReplyDelete
  16. selamat hari lahir semoga panjang umur murah rezeki...boleh bt anak lagi

    ReplyDelete
  17. Selamat Hari Lahir Okje...Maintain Comey

    ReplyDelete
  18. Assalam okjer,
    waaaaa
    happy birthday uols
    moga sentiasa bahagia disamping suami & anak2
    AMIN

    ReplyDelete
  19. Salam .hee selamat harijadi mak, semoga segera menimang cucu yang soleh/solehah 7 8 lapan lagikk., ;p

    ReplyDelete
  20. Slmt hari lahir Okje,tp masih nampak sweet 17....

    ReplyDelete
  21. hepi besday kak ok je .... semoga panjang umur murah rezeki dan diberi kesihatan yg baik .... muka menten muda lagi .... wlupun katenye nk mono dah ...keh keh

    ReplyDelete
  22. Selamat Hari Lahir OKje.. semoga cute2 selalu... :)

    ReplyDelete
  23. happy birthday hainom, stay young at heart, lots of love and happiness insjaAllah :)

    ReplyDelete
  24. sanah helwah maknom
    semuga sihat selalu
    bahagia dunia dan akhirat
    dimurahkan rezeki dari segenap penjuru
    termakbul segala impian dan cita-cita
    aamin ya rabbal alamin :)

    ReplyDelete
  25. selamat hari lahir kak okje...
    semoga sentiasa bahagia dan setiasa di limpahi dengan rahmat Allah...amin

    ReplyDelete
  26. selamat menyambut hari lahir . semoga kehidupan lebih menggembirakan , membahagiakan dan mendapat redha Nya ... ni kering idea sbb excited nak terima hadiah le ni ... ahaks .

    ReplyDelete
  27. ooo..paksa orang wish ya..heee
    happy birthday hainom...semoga apa yang didoakan seperti ayat last itu diperkenankan Allah, amiin

    ReplyDelete
  28. HEPI BELATED BEDAY KAK OKJE :) .. MOGE D MURAHKN REZEKI N D BERI KCHATAN YG BAIK . AMIN

    ReplyDelete
  29. happy birthday yang ke 27 buah Okje!!!

    ReplyDelete
  30. Alolo....sweetnya couple tu..pink giteww!!
    Happy birthday Okje..Semoga panjang umur, di murahkan rezeki dan di mudah kan segala urusan dunia & akhirat...aamiin

    ReplyDelete
  31. selamat hari lahir mak jilap..semoga segala doa dimakbulkan Allah..dpt hadiah apa?tak nak tayang ka?hehe

    ReplyDelete
  32. salam kenal... selamat hari lahir,,, semoga Allah Ya Razak murahkan rezeki dunia akhirat...

    ReplyDelete
  33. selamat hari lahir Anom. mesti dpt hadiah spesel dari pak jilapkan. mesti anom OKje terima hadiah tu..








    selamat hari lahir anom. dapat hadia apa dari pak jilap. mesti anom OKje terima hadiah tu kan..;)




    ReplyDelete
  34. Lhooo...selang sari je besday kita..saya 4/4/19...( rahsia jugek lah, hi hi )...happy besday utk kita..moga mendapat keampunan Allah selalu.

    ReplyDelete
  35. saya dah ucap kat FB
    ucap lagilah kat sini, HAPPY BELATED BIRTHDAY kakak ku sayang
    muahciked =)

    ReplyDelete
  36. selamat hari ulang tahun Okje..lambat wish

    ReplyDelete
  37. lamabta sikit datang bagi ucapan..maklum la..sibuk..ekeke..
    selamat hari jadi..semoga maintain cantik gojes dan meletop ..
    muahh cikett!!! :)

    ReplyDelete
  38. akak nampak terlalu muda utk menopaus. ape pon, selamat hari jadi kak okje ^_^

    ReplyDelete
  39. Happy belated birthday. baru sempat nak blogwalking. dekat kampung line tenet tak cun

    ReplyDelete
  40. Salam kenal.
    Happy belated birthday.

    ReplyDelete
  41. happy belated bday
    pjg umur, murah rezeki, dirahmati dan diberkati selalu
    nak kekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  42. sanah helwah hainom..moga Allah makbulkan segala doa..amiin!

    ReplyDelete
  43. Selamat Hari Lahir Okje ... semoga panjang umur, murah rezeki, sihat dan bahagia selalu disamping keluarga yg disayangi

    ReplyDelete
  44. Uuuiit, hari jadi lagi ? Tadi komen dah tinggal kt sana.
    Tak pe, kita tulis lagi sekali, HAPPY BIRTHDAY HAINOM.
    Moga semua impian kebahagiaan menjadi kenyataan, tetap ngetop dan cun melecun
    selamanya. Aamiiin.

    ReplyDelete
  45. kak. memang akak makin berseriiiiiii sgt haaaaa

    ReplyDelete
  46. hapy belated besday okje
    aamiin

    ReplyDelete