Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 6 May 2015

Encik Mimpi

Salam Rabu geng......

Sawan malas mak sudah bermaharajalela nampaknya. Mohon korang buat buat rindu dengan mak walaupun hakikatnya tidak ! hihi.....
Udah....... tempek Encik Mimpi sekeping sebagai pengganti Mak Mimpi. Mak nak sambung mimpi nih!....

26 comments:

  1. Apa ni Okje.. nak awet muda lebih ke ni? Jangan malas2 nanti kurang awetnya.. hihi.. moga cepat hilang mood swing tu ya.. nk baca celoteh Okje kat sini.. ramai yg rindu weh.....

    ReplyDelete
  2. ni betul2 en mimpi yg menyanyi tu ke kak? ke akak kelentong dana nih?

    ReplyDelete
  3. Tak kira..nak Mak jugak..nak Mak jugak..huhu :D

    ReplyDelete
  4. hahaha.. adoii kak... menjangkit penyakit atie dolu ni... memang rindu kalu tak membaca kat sini.. haha... hensem en mimpi tu..:)

    ReplyDelete
  5. alaaa nak gambar makkk taknak gambar encik mimpi niii

    ReplyDelete
  6. awat takde gambar sekali ngan en mimpi ni?

    ReplyDelete
  7. amboi penyakit mimpi datang pulak dah.jangan bertapa lama sangat mak jilap..anak2 jilap rindu nanti.haha

    ReplyDelete
  8. Rasa macam lama pulak kanda tak ke rumah dinda.
    Kanda agak busy itu yg ke rumah mana yg dtg rumah kanda aje. Sorrylah...

    ReplyDelete
  9. Hensem Mr Mimpi Okje... Kirim salam :)
    Dah siap mimpi, boleh terus karang entry... sekali sekala cari idea dalam mimpi ek Mak? Saya nak tidur pun seram asyik mimpi muka penyelia jer selagi tak siap menulis... ngehh ngeh ngeh...

    ReplyDelete
  10. kak pe ni ... tak puash hati betui la baca entry kakli ni ..... sila update

    ReplyDelete
  11. alaaa,tak bestlah lah kalau sawan malas hainom berblog mula melanda,...rindulah kakak nak baca celoteh hainom...buka blog tanpa hainomokje terasa satu kekurangan pulak...huhuuu

    ReplyDelete
  12. tak oklah kalau macam ni hainom,tkpe bawa bersabar dulu ni hehee

    ReplyDelete
  13. Mak kembalilah ke pangkal niat masa mula-mula berblogging dulu. Bukan ke Mak memang berniat nak jadi paling awet muda dalam alam maya ni, Mak! Awat lama sangat menghilang? Setakat lappy rosak, handphone susah nak guna reply komen, baju tak lipat berbakul-bakul, itu semua alasan tak leh pakai lagi di zaman sekarang ni, Mak....

    Kak Ton rasa Mak memang sawan teruk ni. Kalau tak sawan tahap gaban, mesti ada ditempeknya muka dia kat bawah entri sebagai penutup. Ni kalau tak selfie membawa muntah, memang teruk dah penyakit sawan Mak ni tau!

    Nak Kak Ton panggilkan bomoh VVIP ke, Mak.........!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.... Mana ada lama! Elehhhh dia pun sama...... lama hilang, ngata orang .... Banyak kejelah Kak Ton, kang rumah tunggang terbalik, bukan Pak Jilap jer pening, mak pun separuh pitam nengoknya hihi....
      Kak Ton ni kan kalau mengata mak kena sawan mmg suka ek....sajalah tu nak cari geng sawan haha .....

      Delete
  14. saya juga ada terkena penyakit 'M' ini..tapi lawan sikit-sikit.la

    ReplyDelete
  15. bila penyakit datang...tempek gambo pun jadilah Okje..

    ReplyDelete
  16. iki encik mimpi seng penyayi tu ke anak lanang riko?

    ReplyDelete
  17. Mimpi jer hainom buat entry wlpn tak buat..
    tulah kalau dah dtg mood malas tu.. nak tempek gambar pun susah kan.. tu CH lah hainom oiii..

    ReplyDelete
  18. sape kata tak rindu, ni dah datang ni nak komen banyak-banyak.tu encik Mimpi sebenar ke encik Jilap posing ala-ala Phantom of the Opera? I is keliru...

    ReplyDelete
  19. wow kelassss okje .. malas tulis tempek muka en.mimpi ...hehehe

    ReplyDelete
  20. mimpi jumpa encik mimpi ... lupa sekejap dgn pak jilap ... heheheee

    ReplyDelete
  21. Encik mimpi betul betul ka cobaan

    ReplyDelete
  22. Geng, jgn berjangkit dgn kita k, skrg enjoy sgt, x yah nak belek2 blog setiap hari, tak yah fikir nak cari idea menulis tapi sekali fikir, ruginya, byk memori indah terabai...

    Memori kt Genting terbiar kosong, kt Rompin semasa PRK gitu gak, lgsg tiada kenangan & sambutan hari ibu di RTM, terkubur dek kemalasan yg terlampau & melampau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doakan kita terbuka hati untuk terus berkarya, cukuplah buat tatapan anak2 & cucu cicit akan dtg, aamiin

      Delete