Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 11 May 2015

Kek Berger

Salam Isnin sahabat.....

Amboiiii  Sarapan nasi lemak pagi ni nampakkkk..... Kecut ayaq liur mak tau....
Mak sarapan roti kacang merah jerrr.....
Hari Sabtu hari tu balik kampung lagi. Pak sedara Pak Jilap punya anak kawen. Tapi kali ni balik hari jer. Budak budak pun tak ikut. Yang sorang ada tuition, yang sorang, sekolah. Nasiblah  si SA masih cuti lagi, bolehlah harap hantar ambik adik adik dia....
Tak ambik gambar pun, takkanlah mak nak hover pulakkannnnn.......Takut mak, korang marah hihi....
Cuma mak tertarik dengan Kek Berger ni....



Jakunlah sekejap katanya...... Tak pernah jumpa weyh!!...... Yelah kan..... asyik makan kek jer, sesekali tukar berger pun sodap gak! Maklumlah...... Tuan rumah Tokey Kebab.....

Korang pernah jumpa??

45 comments:

  1. Saya pun tak pernah jumpa
    .wah.. warna warni.. cantik..

    ReplyDelete
  2. Selamat pagi Okje... memang kelainan la... tak pernah tgk hihi ksian sy T_T... sedap tak? tgk warna dia mgncam takut pulak nak mkn hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat malam Eija....
      Rasa dia mcm berger jer....

      Delete
  3. meriah..warna warni burgernya..puas hati makan kan..ehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau buat berger special lagi best Siti...

      Delete
  4. salam pagi sis
    nak nak nak tapau sis untuk TA...

    ReplyDelete
  5. wahhhh zee pon jakun gak..menarik..
    camaner rasanya kak?
    rasa kek ke rasa beger? hahahaaa konpius..

    ReplyDelete
  6. Ya..x penah jumpa...jakun jap nengok bege tu okje..hehe...baru la rare ni..!

    ReplyDelete
  7. Wahhh ... pengantin ni tokey burger ke okje atau fanatik burger. Hehe
    unik kek dia. Taklah deco bunga love2 memanjang jak kan :)

    ReplyDelete
  8. tak pernah jumpa plak..kawin esok boleh la buat gini..haha

    ReplyDelete
  9. tak pernah...ni baru pestime tgk laa okje...wow..sgt wow!!! mmg lain dari yg lain nieh....syok gak gini kan....takde laa balik2 pulut kuning ngan kek ajek heheehehehe...tapi jenuh gak penganti nak main suap2...takut sos berjejes ekekeekekekeke

    ReplyDelete
  10. salam kak...wahh memang tak pernah jumpa lagi kek burger.. haha.. sini takdok lagi kot... sedappp tu....:)

    ReplyDelete
  11. colourful sangat beger tu..
    psst mana Okje tau saya makan nasi lemak ekkk

    ReplyDelete
  12. nampak cantik dan unik, ada jugak kek berger kan
    rasa macam berger ke hainom??

    ReplyDelete
  13. menarik, 1st time tengok kek berger, ingatkan kek tu di buat bentuk burger, rupanya gabungan kek dengan bahan2 burger ek?

    kreatif tahap gaban diorang nih

    ReplyDelete
  14. pernah tgk kat tv je..tp xda la bertingkat mcm ni..
    colourful lagi..mmg unik!..:D

    ReplyDelete
  15. Memang rare ni hainom..
    Meleleh juga air liur CH ni tengok kek berger ni..
    Good idea lah ...

    ReplyDelete
  16. amboiii kemain ko burger berwarna warni nii..

    ReplyDelete
  17. Hahahaha..
    1st time tengok ni..

    OK gak tu, asyik kawin= kek.
    Kita ubah la sikit..

    ReplyDelete
  18. fuhh menarik! pandai tokey kebab cari kelainan... thumbs up!

    psst, kecur air liur tgk daging burger yg garing dgn sos, cheese meleleh2 tu..tp kaler roti burger agak 'menakutkan' hehe

    ReplyDelete
  19. wahhh mmg menarik tu kek berger...1st time tengok...warna warni lak tu...mmg meriah upanya...

    ReplyDelete
  20. wow ini memang rare!kreatif dan best!asyik makan kek je..sekali kena burger memang meriah

    ReplyDelete
  21. pergh...kreatif sungguh ...lain dari yang lain .Sapa2 pun jakun kalau tengok kek berger ni hainom...

    ReplyDelete
  22. Wah... cantiknya burger kek bertingkat2. Kak zai tak pernah tengok, kira memang special lah.

    ReplyDelete
  23. Mak, maknanya ni bukan keklah Mak... memang pun burger ek? Wah, hebatlah... rasa macam nak buat majlis kahwin lagi sekali. Dulu-dulu takda ni semua. Teringin juga nak try style baru kerja kahwin sekarang... ada photobooth bagai, ada kek ala-ala burger (ke burger ala-ala kek?)

    Alah Mak ni...walau seribu pun yang mengecam, takkanlah Mak luak kena kecam. Selfielah selalu. Dalam pada tak nak selfie sempat lagi ambil gambar kek burger ni Mak yerk *_*

    ReplyDelete
  24. Kreatif nyer laa "kek" pengantin zaman sekarang... sampai saya pulak yang konfius, tu kek ke berger? Taoi dah tuannya tokey kebab, memang jimat budget tak perlu nak tempah kek... Buat berger ala-ala kek pun terserlah ke"awesome"annya...

    Eh, macam tak caya jer mak takde ambil gambar berdua dgn pak Jilap... Dah la anak2 semua tinggal kat rumah.. Tak de eh mak gambar ala2 pengantin baru at pelamin? Kat kek berger ke? Kalau ada, kasi lah tempek sekeping dua :)

    ReplyDelete
  25. hahahaha....serius tak pernah jumpa lagi nih

    ReplyDelete
  26. salam hainom .
    pandai orang tu buat kelainan ..
    entok mangan opo orak kek burger kuwi??

    ReplyDelete
  27. ni confirm cepat licin berbanding kek tu sendiri.. huhu

    ReplyDelete
  28. wow..jakun jap tengok!
    ni kek ke burger? burger kan? versi warna warni.

    ReplyDelete
  29. Menarik, sesuatu yang baru ni....sebelum ni tak pernah jumpa lagi..apa rasanyer? Rasa burgerlah yea?....atau kek jugak ni bentukkan macam burger?

    ReplyDelete
  30. cantiknya...siap warna biru..tengok kat fb ada la..depan mata belum jumpa lagi..kat mana ye nak beli roti beger warna macam tu?/

    ReplyDelete
  31. Wow...mane nk cari nih, opssss...kolestrol2...tak boleh2x, tapi kan...kalo org bagi harus nk rasa juga kan, hi hi

    ReplyDelete
  32. perghhh.. terbaek dari ladang. hehe

    ReplyDelete
  33. takut pulak tengok berwarna warni...

    ReplyDelete
  34. tak pernah tgk depan mata lagi setakat nih.
    tengok gambar jer pernah. warna warni eh??
    selalu tgk warna roti ori jer. x de kaler2ful camtuh.
    unik! tapi takut nak makan sebab mcm byk sgt kalernye.. kekeke

    ReplyDelete
  35. tak pernah jumpa lagi . senanglah dah tauke kebab kan . petik jai je siap . kalerful lagi tuh ... kesat peluh tgk sbb x dpt mkn ... hahahaaa

    ReplyDelete
  36. padan lah pun tokey kebab. ni mesti roti beger homemade ni.

    ReplyDelete
  37. Assalammualaikum...kak hainom maaf sbb baru je dpt afiz tenggok gambar kek burger dalam google ini.... masa buat kek burger ni dlm majlis perkahwinan adik sy pada 9,5,2015 rase lama dah berlalu ni sekarang pun dah taun 2017 dah 3tahun kan ni saya hafez tokey kebab yg buat kek burger ini sy dari Muar.....kak hainom boleh wassap afiz ke no 016-9050828 kalau kak hainom ade bukak page ni tolong balas ye...

    ReplyDelete