Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 4 June 2015

Ambik mood bercuti....

Salam Khamis.....

Pergh!! Orang tu pergi bercuti nampak..... Ha ... kalau makan kopok leko Seberang Takir tu agak agaklah yek, jangan pulak lupa mak kat sini...... Semalam dahlah pekena Patin tempoyak ngan seafood goreng tepung Tanjung Lumpur! Ceh....

Tak per, mak pun nak ambik mood bercuti sambil tidur hotel jugak...... Gambar 3 minggu sudah masa hantar SA. Selalunya duk homestay jer, jimat...... tapi time tu homestay penuh, ada konvokesyen UITM. 

D' Hotel, satu satunya hotel yang ada swimming pool kat Seri Iskandar ni. Kalau nak cuci mata, tak payah susah hati, sebelah hotel ada The Store. 

Warga kilauan sedang berwefie hihi....
Syukur, masih dapat merasai nikmat Allah yang maha luas ini......

Udah, mak esok balik kampung, Sabtu, sepupu Pak Jilap kawen.  Memanjang sedara belah dia nampaknya ni hihi....


30 comments:

  1. amboi kak..syoknya bercuti..cik nor gak terperap kat pejabat..:)

    ReplyDelete
  2. ai Okje... saya baru balik dr kampung.. tak sempat tidur kat hotel atau mandi manda kat kolam renang luas lagi setakat 5 hari ni.. haha..
    Ramaila dapat anak buah dan cucu sedara nanti, tahun ni ramai ahli baru tu.. ai, makin glamerla Nek MOmmy ni nanti.. cuti makin ramai, NekMommy awet muda sokmo...

    ReplyDelete
  3. kak OKje masuk kolam tak?hehe

    ReplyDelete
  4. hotel ni sempoi kan kak...nak makan turn bawah jekkkk :)

    ReplyDelete
  5. mana gambar kak ok je mandi kolam ni ... hehehe

    ReplyDelete
  6. Nampak cantik hotel ni ya, Mak. Mana gambar dalam bilik tidur? Kena sensor yerk?

    Wah, Mak ni asyik balik Muo aje sekarang. Tahulah bila PakJilap dah pencen nanti nak dok Muo tapi berpada-padalah balik kampung tu. Hahaha...

    Apa-apa pun selamat balik kampung ya, Mak. Beritahu PakJilap berhati-hati di jalan raya.

    Psstt....Mak! Semalam PakJilap masuk mimpi kita! Apa ke hal nya ni! Kita nak mimpikan Keanu Reaves sebenarnya!

    ReplyDelete
  7. cantik deko kat hotel tu..sesuai sgt nak posing.

    yelah, perasan gak. asik2 majlis kawin sblh pak nya je..dah jodoh kan. :)

    ReplyDelete
  8. kenduri kawen..melaram lagi la okje nampak nya.. ...hahahh

    ReplyDelete
  9. x sabar kita nak tengok tema kawin kali, pasti meletop...

    ReplyDelete
  10. Gambar penuh gaya mutu dan keunggulan

    ReplyDelete
  11. Salam jemuah isuk haimon ..
    Selamat bercuti dan kondangan.
    Lungo kondangan angger salaman ojoh kosongan yor

    ReplyDelete
  12. Salam jemuah isuk haimon ..
    Selamat bercuti dan kondangan.
    Lungo kondangan angger salaman ojoh kosongan yor

    ReplyDelete
  13. seronok tengok orang lain bercuti..... hehehe

    ReplyDelete
  14. Selamat bercuti OKje... eija cuti sekolah ke tak cuti tetap koje :(... kehkeh weekend jela cuti
    ohhh ikan bakar tanjung lumpur sedap hihi

    ReplyDelete
  15. eh cantiklah view hotel tu!
    appaun selamat bercuti ye =)

    ReplyDelete
  16. Nampak cantik hotelnya..mana puc mak jilapah berkubang dalam swimming pool?hehe

    Samalah asyik sedara sebelah dia je!lama dah ni tak balik png.huhu

    ReplyDelete
  17. nampak cantik gak hotel ni kak... unik...
    selamat balik kg berkenduri kendara....hihi

    ReplyDelete
  18. selamat bercuti.. :)

    Jom terjah entry terkini "Hadiah Segmen.."

    ReplyDelete
  19. Wes suwi orak mareng kene
    Ngomong jowo pun wes bertabur hahah

    Cantik views hotel ni kak..
    Selamat bercuti mih3 ^_^

    ReplyDelete
  20. Ermmm..lamanya bercuti.lama menyepi ni.

    ReplyDelete
  21. pernah lalu area situ. tak perasan yg mana satu. cantik lak kawasannya yer

    ReplyDelete
  22. mana? takde punnnnn gambar bersidai kat tepi pool tu ehehehehe :p

    ReplyDelete
  23. Cantik pula hotel tu. Sesuai dgn mereka yg kaki selfie dan wefie ... :D

    ReplyDelete
  24. Musim cuti sekolah ni hainom..
    Ramai lah yg buat kenduri kahwin..
    Sepupu en suami pun kenduri kahwin ahad tu..

    ReplyDelete
  25. mucim cuti sekolah adalah musim kerja kahwin . redha je la ... best tu dok hotel ...

    ReplyDelete
  26. Syoknya bercuti. Untung jadi suri rumah. Yg bekerja ni nk cuti pun pk dua 3 kali. Sayang cuti. Simpsn utk emegency

    ReplyDelete