Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 3 June 2015

Yok, balik dulu jemur baju...

Salam Rabu......

Mak bersiaran dari surau ni..... Malam tadi mimpi katanya hihi.........


Sampai sampai kosong you...... Mentang mentanglah bukan Ustaz Kazim.

Ekeleh......rupanya sudah tukar time, pukul 10 pulak.  

Yok, balik dulu, jemur baju...... 
( Lamanyaaaa tak guna perkataan ' Yok'. Yok = Jom)


27 comments:

  1. assalamualaikum hainom..
    lama juga tak singgah sini...bz mengoreng jer..tertggl plk..sahabat kita sorang ni...mana dan jer drop komen..
    wah semakin mantap ilmunya nanti..kongsi2kanlah ye..

    ReplyDelete
  2. hari bekerja, ye kosong...hehe, alasan
    yok medang OKje =)

    ReplyDelete
  3. owh..bestnya..blh dgr ceramah..:)

    ReplyDelete
  4. ingatkan betul sbb ustaz lain, rupa nya salah time yok masak dulu yok...

    ReplyDelete
  5. hi kak.. lame tak singgah sini.. kite punya sawan malas datang balik..ntah pape ntah huhu..

    untung la surau dekat..smpat balik sidai baju lagi huhu

    ReplyDelete
  6. ehh ye laa okje...dlu mase sekolah2 selalu pakai yok2 ni....org johor dok suke sebut yok2 nie kan....heheheeheh....

    ReplyDelete
  7. yok kak... wong jowo lah selalu suke yook2... koyok hahhahha

    ReplyDelete
  8. yok mangan nasi ambeng ... kat mana lah tu ... hehehee ...

    ReplyDelete
  9. Suspense ajelah Mak ni. Kita dah dok bersila atas kerusi ni nak dengar kesimpulan dari ceramah yang dia pergi dengar!

    Yok, Yok, kita pergi melantak! Dah tengahari nih....

    ReplyDelete
  10. tajuk ceramah dah best.. tak kisah lah ustaz mana pun kan..pengisiannya tu yg penting..

    ReplyDelete
  11. hahaha salah diaorg le tukar timing tk baik tahu kak okje kan hehehe

    ReplyDelete
  12. balik sidai kain lepas tu mandi semula..kalau tidak ketiak berpeluh..tak selesa..:p

    ReplyDelete
  13. Jadi tak pergi balik dengar ceramah tu hainom..
    esok pagi buat entri pasal ceramah tu...
    ok hainom, esok CH dtg lagi ye..
    Yok balik CH ;)

    ReplyDelete
  14. Dah semangat sekali salah masa lah pula .. bah ngamlah tu okje balik rumah sidai baju dulu ..

    ReplyDelete
  15. Yok balik rumah...
    Kalau kat kampung, guna lagi perkataan ni.

    ReplyDelete
  16. ahaks.. bukan main semangat lagi yer.. rupa nye dah tukar masa

    ReplyDelete
  17. Jemur kain saya sekali yok.

    ReplyDelete
  18. baca sampai bawah baru paham tajuk kat atas...

    ReplyDelete
  19. haha.. saja je kan, ingatkan orang tak minat ceramah ustaz ni tadi... rupanya dah tukar masanya.. itulah, lain kali jemur kan kain awal2 barulah boleh pergi ceramah dengan senang hati.. syoknya ...

    ReplyDelete
  20. Malam tu pergi tak??

    Cer citer isi ceramah tu, nak tau juga..

    ReplyDelete
  21. bestnya... sesekali kena cri makanan rohani kan hehe

    ReplyDelete
  22. Tukar masa patutlah takde orang..yok tu bahasa indon klu tak salah..org johor biasa guna kan

    ReplyDelete
  23. best nya menghadiri majlis ilmu ni kak.. kat sini minggu banyak jg jemputan majlis ceramah..diambang Ramadhan...:)

    ReplyDelete
  24. eh..jangan ingat ustaz terkenal, masuk tv je yg ilmu lebih, hainom
    yg tak masuk tv adakala lebih tinggi lagi ilmunya walau tak glamer..
    kat kedah macam tulah juga

    ReplyDelete
  25. hahahahahaha mujur jugak balik jemur baju je dulu ye. kalau kata balik hampar cadar masak dah la tu ekekekek :p

    ReplyDelete