Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 25 August 2015

Fefeeling Ustazah

Salam Selasa .......

Inilah yang mak malas ni..... bila jer feel nak menulis entri tu sampai, tetiba pulak idea tak mai....
Tup tup dah dekat pukul 11. Membazir masa sungguhlah .....
Guano ning weyh????

Semalam pun sama, entri setakat 'Salam Isnin', lepas tu udah tak de idea hihi.....Susah susah sangat kang mak letak gambar mak tengah selfie melfie dengan Pak Jilap kang, ha baru tau korang!! Muntah tak cukup tempat hihi.....

Ater.......mehlah kita sama sama renungkan kata kata hikmah Ibnu Mussal ni.......
 

Tapi dah namanya pun manusia, ada kalanya kita tersasar dari landasan yang 'baik baik' tu. Moga kita sentiasa diberi peluang untuk memperbaiki diri. Insyaallah ...... 

Nape lak muka konfius tu weyh??????  
Betullah...... ni blog mak ......... Tak caya? Nah bukti........ gambo pasport mak! Tak nampak tu muka mak serious......


Image result for zirafah senyum
Cisdel
 Elehhhh korang ni........sesekali mak nak fefeeling Ustazah pun tak boleh...hikhikhik.... 




21 comments:

  1. inshaa allah..tapi tulah kadang tu setan selalu je usik jangan fikir baik..huhuh...comel nyer gambor ukuran pasport tu

    ReplyDelete
  2. Wah.. bagus entry mak ni..
    Kipidap yer..
    Rajin2 menulis pasti mencurah2 idea datang.. dongibap orang kata.. haha.. mcm2 yang..insyaAllah bila fikir yg baik2 semuanya jadi baik2..

    ReplyDelete
  3. enjin lama sangat tak hidup...tu pasal lambat panasnya
    tapi bukan lately Mak bukan memang kerap fefeeling ustajah ke =)

    ReplyDelete
  4. Xpelah ,dapat juga pahala bagi nasihat yang baik2 cmni,
    Gambar selfie dgn pak jilap ok apa,lama dh xdapat tngok sejak2 hainom brcuti pnjang ni

    ReplyDelete
  5. Fefeling ustajah ye hainom..
    bagus gak utk CH yg asyik fikir bukan2 ni
    ;)
    Tak menahan tengok gambar passport tu.. cute jer smile ;)

    ReplyDelete
  6. Tiba-tiba aje nak baca entri sambi tangan letak di atas satu sama lain, ala-ala nak nyanyi lagu nasyid tu ^_^

    Mak ni, kita percaya ni blog Mak. Lagi pun dah lama Mak bertapa, menjauhi segala isu-isu kejahatan dalam hidup. Kalau tak baik-baik juga perangai, tak tahulah nak kata apa lagi Mak... no comment ler jawabnya!

    Passport Mak ni baru renew yerk? Nampak macam dah matang jerk dalam passport! Ni mesti baru pi renew semalam ni ~_^

    ReplyDelete
  7. saya pun macam akak jgk. sebelum bukak, banyak idea nak tulis..bile dah bkak...apapun tak bleh....

    ReplyDelete
  8. comey tul pic pasport tu..adoii..gelak nengokya..
    good sharing ustazah..memang nak fikir yg baik2 jer..positif gitu..tapi tu ler..kekadang terrrfikir yg bukan2!

    ReplyDelete
  9. feeling ustazah ok...jgn feeling len hehe

    ReplyDelete
  10. Acik belum.mula lagi okje..teruskan menulis ye okje

    ReplyDelete
  11. Acik belum.mula lagi okje..teruskan menulis ye okje

    ReplyDelete
  12. Mcm sama jer, last ltk gambor jer..
    Feninglah...

    ReplyDelete
  13. Betul tu...tapi kekadang datang jugak yang tak baiknyer...yelah nama pun manusia biasa kan....tak sunyi dari membuat kesalahan dan dosa... namun kita mampu merubahnya ...

    InsyaAllah...

    ReplyDelete
  14. Alorrrr geng, sesekali perfeeling ala2 ustazah pilihan, ok apa..

    ReplyDelete
  15. Insya allah. Mana tau jd ustazah betul nanti. Ameen ya rabbil alamin. Anak kita yg kecik tu nak jadi ustaz. Amen

    ReplyDelete
  16. tengah panaskan enjin memang camtu ... heh heh heh ...

    ReplyDelete
  17. Hahaha ... gambar passport tu mmg terbaiklah okje .. :P

    ReplyDelete
  18. Hahaha ... gambar passport tu mmg terbaiklah okje .. :P

    ReplyDelete
  19. Hahaha ... gambar passport tu mmg terbaiklah okje .. :P

    ReplyDelete