Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 7 September 2015

Hari Seram

Salam Selasa korang!
Hari ini, esok dan lusa adalah Hari Seram mak hokey!!!  Noktah!....


Ahad hari tu makan makan sempena bezday SA.  
Makan kat Resepi Rahsia jer.......
Tetiba pulak teringat pasal isu kebersihan Resepi Rahsia yang kecoh sekejap tu?  Masa makan tu nasib buat buat tak hengat haha.....

Itulah seketul pun keknya, itu pun sengaja pilih yang promosi, free dengan setiap pembelian Ala Carte melebihi Rm45 henggit menggunakan kad Credit Maybank.... Moh le kita kenduri reramai. Makan kalau berebutkan lazat katanya.....

Mak makan ni..... Thai Seafood Spaghetti. Lepas makan mulut bau bawang haha.... Anak anak Jilap ngan paknya punya makanan malas mak nak snap.... Mak nak fokus makan mak punya spaghetti......

Thai Seafood Spaghetti

Tahun 2015, tak de pun buat special entry untuk anak anak sempena bezday diaorang. Cuma diri sendiri punya dengan Pak Jilap punya entri aje yang ada hihi..... Dah katanya gila glemerkan

Udah.....mak nak sambung seram......

24 comments:

  1. Adoi, Mak... seram sangat ni! Rasa nak tumpang seram jerk tau! Nak masuk bawah selimut sama-sama boleh tak?

    Ini tak seram lagilah, Mak. Yang lagi menyeramkan bila nak dapat result UPSR nanti. Tapi yang pasti memang Maklah yang akan over - anak cemerlang, Mak nangis beria-ia; anak tak berapa cemerlang pun dah tentu Mak juga yang menangis beria-ia! Anak rileks jerk...

    Apa-apa pun Mak ya, good luck untuk anak bongsu Mak si TLBD. Sampai pesan kat dia tau Aunty Vogue sebelah rumah ucap good luck. Kalau Mak tak sampaikan, kita sekeh dengan kayu hoki nanti ^_^

    ReplyDelete
  2. nak seram ke taknak ni...kikiki...buat suspen je la Okje ni....cecite....cecite....hahaha...nampak tak sifat jemah di situ.....memang betol la time sr kene tarik sijil halal hari tu siap ckp dalam hati takmo dah makan kek kat situ....tapi bila dah nampak kek depan mata terus hilang ingatan jap....kahkahkah

    ReplyDelete
  3. ehh mak..lain kali nak seram dgn resepi rahsia tu moh la ajak kiter seram sekali..hahaha...

    ReplyDelete
  4. Happy birthday SA..harapnya anak2 sejuabdpt jawab soalan dengan baik..diterangkan hati dilapangkan dada..jangan seram sangat..gud luck!

    ReplyDelete
  5. Salam selasa..
    Singgah pagi di sini :)

    ReplyDelete
  6. Happy birthday SA.
    Setiap ibubapa akan seram bila anak menghadapi dan juga mendapat keputusan peperiksaan.

    ReplyDelete
  7. Bawa bertenang hainom...nanti anaknya lagilah seram nak jawap soalan...apa pun good luck TLBD ...makcik doakan anak2 kwn blogger makcik akan berjaya dgn cemerlang....InsyaAllah

    ReplyDelete
  8. kak nommmmmmmm kak nom rindu kita tak????? *lelambai.

    tetiba panggil kak nom kan hahahahahaha

    ni apa yang seram pulak ni? entry besday tapi seram hermm hermmmm cepat cerita!!!!
    si TLBD nak ambik upsr ek?

    ReplyDelete
  9. Mak pulak yg terlebih seram ye Hainom..
    Macam CH tahun lepas lah.. bila dak kakak Nabilah ambil UPSR..
    Yang kesian nya banyak pulak papper ke resit...

    Semoga dak SA memperolehi kejayaan yg cemerlang ye sayang :)

    ReplyDelete
  10. makan berebut sambil2 menggagau pinggan orang memang sedap Okje..hahah

    ReplyDelete
  11. Sorry Okje...lambat singgah. Sebab kita pun tengah seram-seram
    Dah lama tak makan kat restoran resipi rahsia...mengidam lak rasa..hihi

    ReplyDelete
  12. salam hainom ..
    anak mu njekok UPSR kan ngesok ..
    nyong ndelok riko relax waeh ..
    njalok ngapuro angger silap

    ReplyDelete
  13. Dah lama tak mkn kat SR ni ... sejak2 dia tak berapa bersih tu ...

    Dah ini blog maknya ... haruslah mak yg gila glemer dr anaknya. Cerita mesti tonjolkan mak dulu kan .. :)

    ReplyDelete
  14. anak okje ada ambil upsr erk ?
    TLBD ke..

    sy jrg mkn di SR
    suka beli kek je.. itupon thn lps.. hahahaha. lama kan..

    ReplyDelete
  15. Apa yg seramnya...?
    Dik kak oiii..

    ReplyDelete
  16. Anak sedara ada gak sorang ambil UPSR tahun ni...
    Kertas mathematik hari pertama/selasa katanya senang...balik nampak hepy jer...tapi hari kedua balik masam jer....

    ReplyDelete
  17. saya tak pernah mkn kat secret resepi wpun selalu je lalu depan kedainya . hati rasa mcm x berminat gitu ... heheheee ... budak seram tu senyum je hainom...

    ReplyDelete
  18. okje nak tanya... adakah seram ambil UPSR seseram nak nak dpt result nanti? ke amik result tak seseram amik exam... ?! eh putar belit pulak soalan ni.. hahahhaha

    ReplyDelete
  19. awat seramnya
    tak ku paham...rega tu ke

    ReplyDelete
  20. eh blog OKje dah lainlah
    nampak sweet gitu! i like! =)

    ReplyDelete