Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 30 October 2015

Please LIKE #promotinghseutp

Salam Jumaat sohabat......

Hari hari Jumaat cenggini eloklah sangat kalau korang banyakkan bersedekah. Bersedekah tak semestinya duit,  ye dak? Adalah tu....adalah tu nak mintak tolong tu! Memang pun. Mak nak mintak tolong korang  #LIKE poster anak mak ni.


Caranya senang jer, korang masuk link #promotinghseutp . Ramai jugaklah yang respond kata tak boleh LIKE. Mak pun dah mati akal. Nak kata post tu tak di'public'kan, mak dah suruh anak mak 'public' kan. Tak taulah apa yang silapnya. Kalau tak keberatan korang request jer Friend dengan anak mak. Lepas tu LIKE dekat poster atas tu macam biasa. Kalau korang nak SHARE aje pun boleh jugak..... 

Buat AtieDana dan Ibu Lala yang dah LIKE in advanced dalam wall Fb mak, terima kasih mak ucapkan cuma nampaknya korang kena LIKE sekali lagilah dalam link atas tu. 

Emmm.... advance sungguh assignnent kat U sekarang ni yek. Mengikut trending terkini katanya. Nak kena like like pulak. Nak kena dapat 1500 LIKE pulak baru dapat A! 

Mak tengok kengkawan dia ada yang dah dapat ratusan LIKE korang.... Sian pulak nengok LIKE anak mak baru 60 ketul huhu......Tetiba kan, tetiba kan,  dan dan ni jugak mak nak jumpa anak jantan mak! Pak Jilap...... moh le kita gi Tronoh esok!

Abang......
Cuma ini yang mampu ibu tolong. Panjangkan poster abang untuk kengkawan alamaya ibu LIKE. Selebihnya semuanya pertolongan dari Allah kerana hanya Dia yang memegang setiap hati hamba hambaNya. Yakinlah, tiada yang mustahil kecuali dengan izinNya. Gud luck bang!!

Semester lepas punya gambo.......

35 comments:

  1. video anak Mak yang mana satu? banyak sangat video pakai hashtag tu..untuk anak Mak yang hensem tu, apa pun boleh...

    *matilanak kuar statement berani mati gini

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi dak sal ni
      bukan main tu!

      Delete
    2. Kiki... budak tu mmg nak kena cium dengan mak YY hihi

      Delete
  2. Salam Kak...
    bila klik link tu kuar pic kat FB SA tapi tak dapek nak like pulok.... huhuhu...
    nak support ni kak.... :)

    ReplyDelete
  3. xboleh like... rasanya friend je boleh like,, try tukar setting, buat utk public

    ReplyDelete
  4. Ok ok kakak try like....
    Macam2 belajar skg ni ya hainom.

    ReplyDelete
  5. ok...ok nanti kita bagi sokongan

    ReplyDelete
  6. encem nye .... seb baik tak de anak sedara pompuan yg dah besar klu tak mau aku chop anak sedara menantu

    ReplyDelete
  7. takbley like la mak jilap..ada button share je.cmna.huhu

    ReplyDelete
  8. ok udah like... kene jd fren dia baru blh like lah kak... kalu tak fren tak blh like... ptt kene bt public baru lah sapa2 blh like... kalu nk jd fren baru blh like payah skit...

    ReplyDelete
  9. makkkk camne ni kite nak like tapi tak bole ni....alaaaa kite nak like....nakkkk likeeee !!! T_T

    ReplyDelete
  10. eh!!! lupe nak kabo...manehnye minah yg pakai tudung biru tuuuu....hahaha

    ReplyDelete
  11. x dpt nak like lah.. link yang OKjer bagitu boleh share jer.. x boleh nak like.
    ke Zura yang x reti buat. ahaks~

    ReplyDelete
  12. Anak Kak Haiom kena add kami dulu....baru boleh Like....tapi Share dah....semoga berjaya...

    ReplyDelete
  13. good luck! semoga dpt ribu2 LIKE :)

    ReplyDelete
  14. Salam hainom. .
    Moga berjaya memperoleh LIKE yg diinginkan.
    Mampir jugak ndelok. .
    Kapan arek dhadhi fren karo riko neng fb yor.

    ReplyDelete
  15. Hainom...boleh buat menantu? Nanti bolehlah suruh orang kampong tolong like camana he he...

    ReplyDelete
  16. Moganya dengan bantuan Mak, dapatlah anak Mak and the gang tu 1500 Like! Oh, ni trend belajar sekaranglah ya... Baru-baru ni pun ada juga ternampak anak saudara saya buat gaya gini. Nak minta markah lulus rupanya....

    ReplyDelete
  17. saya dah cuba klik tapi tak jumpa pun button like
    entah sape p soroknya pun tak tahu

    ReplyDelete
  18. Moga bertambahlah like anak bujang awak ni hainom..
    Jap lagi CH gi like..

    ReplyDelete
  19. dah add dan dah like..:)

    semoga dia berjaya..

    ReplyDelete
  20. kaknoor cuba pakai jp tkdpt lah pulak kang buka lappy jab gi isyak dulu ..

    ReplyDelete
  21. Acok cuba ye okje..faham anak2 belajar ni kan

    ReplyDelete
  22. Akok weyy..koi dah loike..
    Penuh cabaran betol nak mengelike
    Moga berjaya dengan cemerlang...
    :)

    ReplyDelete
  23. tak dapat like, tapi dapat share....

    ReplyDelete
  24. untung mak dia pandai IT juga...

    ReplyDelete
  25. Klu boleh knor nk bgi 1k like..
    In shaa Allah doa mak2 ni Allah like

    ReplyDelete
  26. ky tak jumpa butang like lah Anom..

    ReplyDelete
  27. Chaiyokkkkk geng, hmpr 90 daa, usha tga kejayaan...

    p/s: DONE..

    ReplyDelete
  28. Len kali kita guna akaun 1 lg.. dpt 2-3 like jdlah buat anakanda..

    ReplyDelete
  29. assigment pon kena cari like jugakkan skrg.
    mmg trending sungguh la gayanya ni
    ok, cuba on fb jap. sbb jrg buka fb..

    ReplyDelete