Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 16 October 2015

Yang nipis datang menyelit

Salam Jumaat penuh barokah....

Memang barokah betul lew pagi ni........sebab tetiba ada rezeki datang menyelit di tengah bulan ni hihi..... 

Suka buat surprise cenggitu...... terkejut mak tau!! .... 

Yang bulat datang bergolek, 
Yang pipih datang melayang,
Yang nipis datang menyelit...

Ohhhh indahnya dunia......  
Terima kasih paknya, moga rezeki melimpah ruah buatmu.....bukan ke duitmu duitku, duitku duitku jua! hihi.....

Selamat berhujung minggu korang!

40 comments:

  1. alhamdulillah
    rezeki hari jumaat :)

    ReplyDelete
  2. Memang berakah sungguh pagi Jumaat ko Nom..
    Pagi2 dah ada yg datang menyelit ye..
    CH juga yg belum dtg rezeki pagi Jumaat..
    Boleh kepasar tu mencari sarapan.. ye dok Nom..
    Tak yah lah berpeluh2 membuat sarapan..
    Nanti singgah ambil CH sekali..
    Kita sarapan sama ye Nom.. :D

    ReplyDelete
  3. Nak suruh beli tudunglah tu...hihi
    Rezekimu dik non...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...

    Bolehlah berbelanja. :)

    ReplyDelete
  5. Sama lah kita ni nom,dah jadi surirumah ni duitmu duitku ,duitku duitku .Tempohari baru je gurau dgn ank dara kakak yg 2 slalu murah hati sngt dgn maknya ni ,kakak kata gini lah...

    ReplyDelete
  6. hahaha. duitku duitku duitmu duitku jua. hahaha. lea lak selit sendiri di awal bulan utk dihujung bulan. haha

    ReplyDelete
  7. Salam Jumaat kak...
    amboiii duitt mu memang duit ku jua.... baiknya pak jilap... hihihi..

    ReplyDelete
  8. Okey, Kak Ton free petang nanti. Nak belanja minum kat mana ni? Kita tunggu tepi pagar rumah petang nanti ^_^

    Sukalah tu dapat rezeki RM dari paknya. Kalaulah awal perasannya, tentu pepagi tadi dah buat bekal untuk suami tercinta. Part yang itu saya pun suka - duitku, duitku jua takda maknanya nak bahagi dua lakibini ^_^

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezeki datang bergolek. Weekend boleh shopping.

    Satu Muharam kak Zai pun dapat habuan anak lelaki dan perempuan bagi terus buat speak baru.

    ReplyDelete
  10. Haha.. senyum lebar la sambil tulis entry tu ya.. amboi.. sakan dia tunjuk yg nipis tu ya.. ni gaya pasti tak berasap dapur tengah hari ni ya?

    ReplyDelete
  11. wahhhh pak jilab selit duit sembunyi ye ... baiknye .....diee.....

    ReplyDelete
  12. same la kite wak tiap2 minggu kompom ada je yg nipis2 ni dok terselit punye....kikiki....cik boss kasi duit saku kat kite seminggu sekali....maklum le tak koje kan harus la cik boss rajin memberi....hehehe....setojo sangat2 part yg "duitmu duitku " "duit ku tetap duitku jua"....hahaha gituuuuu.... ^_^

    ReplyDelete
  13. salam hainom ..
    alhamudulillah, rezeki jemuah kuwi ...
    gunakkay utk seng apaik2 waeh

    ReplyDelete
  14. En abang tu tahu bila masa yg org kanan dia perlukannya
    Tak payah nak hint-hint dia dah maklum sangat.

    ReplyDelete
  15. Wah...dapat rezeki tu...belanja sikit...simpan sikit Puan Hanom...

    ReplyDelete
  16. sat nak check wallet kot2 ada yang menyelit rezeki juga di hari Jumaat yang mulia ni hehehe

    ReplyDelete
  17. hmmmmm kalu selit warna nih mmg suke... kalu dmm ke migrain ke trs baik... ubat paling mujarab nih

    ReplyDelete
  18. Auwwww.. sonoknyeeeeeeeee~
    mesti hari ini hari yang membahagiakan kan!
    tetiba ade rezeki lebih.

    Zura terjumpa rm5 terselit celah purse pon kemain happy dh. hahahahaha

    ReplyDelete
  19. what a cool photo.Excellent working
    http://www.auratrends.co.uk/
    http://grabbit.com.pk/

    ReplyDelete
  20. alhamdulilah..boleh lah nak tumpang ngeteh secawan..x habis sekeping kaan

    ReplyDelete
  21. ianya lebih elok ,cantik jika di kongsi bersam a saya yang tak de keping apa2 ni..hehehe

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah semoga murah rezeki paknyer...

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah sis...rezewki hari jumaat

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah. Mwana cek celah2 handbag lama purse lama terselit juga sedikit duit nipis. hihihi....... duit sendiri

    ReplyDelete
  25. Alhamdulillah.....murah rezeki

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah. Rezeki itu jaminan Allah :)

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah rezeki utk sang isteri yg tomey ni sebab ti lah si pipih dtg menyelit hainom

    ReplyDelete
  28. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  29. hahahaha....rezeki tak datang bergolek jer tuh

    ReplyDelete
  30. cik abang bagi ke?tanak kongsi?hohoohohoohoh~untung nasib badan ramai org syg..hahhaaahha

    ReplyDelete
  31. rezeki tu kak hainom...jom lanjer hehe

    ReplyDelete
  32. hahahhah bestnya okje.... saya pulak terbalik... time dah nak ujung2 bulan duitku hilang dari selitan... hahahhahaha encik hubby saya bila ujung bulan saya yang selitkan duit dalam wallet dia... hahahhaha

    ReplyDelete
  33. hehe...samalah pula laki kita ni OKje =)
    ni yang buat sayang lebih kan

    ReplyDelete
  34. Alaaaa bestnya bila dapat rezeki terselit camtu .. :D

    ReplyDelete