Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 17 November 2015

Jangan cari mak

Salam Selasa....

Dah, mak tengah seram ni...... Shoh....shoh.....pergi balik!

Mak nak off hp dan tutup blog sampai tahun depan sat lagi. Jangan cari mak!

Babaiiii.....


30 comments:

  1. Moga dipermudahkan segala urusan.
    Moga dapat berita gembira...aamiin

    ReplyDelete
  2. Hainom seram nak ambil keputusan UPSR dak adik ye..
    InshaAllah .. semoga adik mendapat keputusan yg cemerlang..
    Sampai hati ye halau kita jangan cari dia tu..
    Lama pulak tu.. sampai tahun depan bertapa dia tu :P

    ReplyDelete
  3. aiii awat plak kak... hihi..ada org sekodeng ker?? ke pasal UPSR adik..hihi..
    apapun moga semua urusan akak di permudahkan ya...

    ReplyDelete
  4. apapun semoga dapat jumpa lagi di entri yang akan datang....

    ReplyDelete
  5. Ok kitaorang tunggu ..

    Semoga anak okje mendapat keputusan yg cemerlang!

    ReplyDelete
  6. ni mesti gabra pasal adik nyer result...dont worry ..inshaallah dia akan cemerlang...:)

    ReplyDelete
  7. awat ni kak ....
    semoga dipermudahkan

    ReplyDelete
  8. hehe...entah si anak relax aje
    OKje aje yang berlebih
    relax lah OKje...insya ALLAH ok punya
    dia dah cuba sehabis baik =)

    ReplyDelete
  9. laaaaaaaaaaa awatnye kak oiiii...jgn pencen awal sgt kak...lieya malas2 update blog ni last2 update gak ni hah hahahahaahahah

    ReplyDelete
  10. ingtkan yg jgn cari tu kucing yg duk dtg cari mak hainom haha
    Happy new year 2016 XD

    ReplyDelete
  11. Ini mesti result UPSR. Apa2 pun janganlah bertapa sampai tahun depan lama sangat.

    ReplyDelete
  12. Lamanya. Samapi tahun depan tu. Pergi mana akak?

    ReplyDelete
  13. Semoga dimudahkan urusan. Take care akak.

    ReplyDelete
  14. Jangan lama sangat. Nanti ramai yang cari akak.

    ReplyDelete
  15. eh..nape ni mak?? u ok? Harap Allah permudahkan segalanya untuk hainom OK je...

    ReplyDelete
  16. Salam singgah hari ni bila masa sikit ni. nak pi mana mak ... honeymoon ka ? he3

    ReplyDelete
  17. Hahaha! Geli hati pulak kita membacanya, Mak! Rilekslah... bukan Mak yang nak pergi ambil keputusan exam. Si TLBD tenang ajekan nak pergi sekolah tengok result. Makanya Mak tak perlulah sembunyi dalam gua sampai tahun depan. Esok pagi dah boleh tengok matahari ya, Mak. Tak kisahlah apa pun keputusannya. Anak kita, kita sokong ajelah mana yang patut ^_^

    ReplyDelete
  18. Yalah nom kenapa nak betapa lama sangat...rindu kami nanti tau.
    Pasal upsr tu ...relax lah.apapun perjalanan anak kita masih panjang .

    ReplyDelete
  19. uik.. ape kes nih?? hahahahahaaha

    Pulanglaaaaa~

    ReplyDelete
  20. Pehal nak melarikan diri wei. Nak nyorok kat gua mana. Bgtau la nanti senang kami nak cari

    ReplyDelete
  21. leas ni update ye..
    kalau tidak kami gegar pintu rumah Okje..

    hahahah

    ReplyDelete
  22. Dah kenapa pulak ni mak ??? Jangan bikin suspen kat sini mak...bikin gue penasaran aja mak ini...adakah ini gara2 cendol semalam...rasain lagi pegi makan nya ngak gajak gue...tapi gue doa jika ada sebarang permasalahan di permudahkan buat mak ya...udah2 jgn khuatir ya....

    ReplyDelete
  23. Asaalm..harap hainom ..ok ya...tutup blog sampai tahun depan...ala tak syok lah ..biasa Etuza mesti datang ya...

    ReplyDelete
  24. Eh eh...jangan lah Kak Hainom...nanti sunyi pula alam maya ni....

    ReplyDelete
  25. Assalam mak, ko lamenya nak bertape, banyaknya nk peram cerita , takpe..kami tggu

    ReplyDelete
  26. sama dengan la along kira aritu. masuk keluar jamban tiga kali. last sekali cakap dekat dia duduk jela dalam jamban tu takpayah keluar2 hewhewhew

    ReplyDelete
  27. Kah kah kah.. yang ni poyo.. saja buat kami suspsns dan panik ya.. mujur tak tuju ke BMC terus.. mujur jawab ws... huhu

    ReplyDelete
  28. awat pulak..dh tak jadi bertapa smp taun depan kan..molek benarlah.hehe

    ReplyDelete