Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 5 April 2016

1 Million Kiss

Salam Selasa.....

Bertabahlah ye korang dengan bezday gegurl. Maklumlah dah kilauan, aura bezday dia memang lain macam sungguh le....... terasa sepanjang bulan April ni macam 3 Aprillah pulak weyh hehe....

Sesuatu yang special, di hari yang special, daripada orang yang special haruslah kena tempek kat sini supaya terus menjadi sesuatu yang indah untuk di kenang sampai bila bila. 

Terima kasih Tuan Anas Jilapah sebab tukar Ferari jadi Lamborghini baru! Nah orang bagi 1 millon kiss untuk abang ekekeke...... Impian dalam hati mak jadi kenyataan jugak akhirnya weyh! Berkat kesabaran bertahun tahun haha..... Sebenarnya Ferari lama mak tu memang dah teruk sangat. Dah uzur! Sama jer kilauan macam tuannya hihi.... Aircond pun banyak angin daripada sejuk, memang macam bersaunalah mak anak beranak tiap tiap hari ke sekolah tu. Alhamdulilah...... sekarang tidak lagi!!! (macam iklanlah pulak! ) Memang full blastlah mak kasi pusing hihi.....

Cantik tak???  Sambil goyang dua dua kening ! Hihi....


Mak Norazimah !!! Ko memang boleh jadi dukun kan! Hihi.....

Balik daripada rumah PIL hari tu, rehat sekejap, mandi mandi terus celebrate bezday gegurl kilauan katanya. Tak delah celebrate pun, makan makan biasa jer. Jarang sangat masuk Manhattan ni. 

Pak Jilap bawak kek malam tadi, balik dari kerja. Dahlah bukan kek faveret mak! Kek faveret dia, American Brownies. Ceh!Cakap jerlah dia yang teringin nak makan kek hihi.....


Nasiblah mak dah makan Cheese kek petang semalam, kawan mak belanja. Terima kasih Sheriza Nazir 

30 comments:

  1. amboi-amboi bestnyer dapat hadiah bezday lamborghini katanya, lepas ni berdesuplah bila hantar anak-anak ke sekolah, makan asaplah jiran sebelah ye hehehe

    ReplyDelete
  2. lama dah tak masuk fish market ni. happy birthdya tuan tanah kedaung. semoga sentiasa dimurhakan rezeki, sihat2 sellau, dipanjangkan usia dan semoga sentiasa di dalam rahmatNya

    ReplyDelete
  3. hadiah keta...jgn ckap mak...klu rietta pown dh lompat bintang dah....eeeh bday ke 16 ke? hehehe....BTW, hapy birthday

    ReplyDelete
  4. Ohohiiiii bestnyaaaaa hadiah. Siap tampai hepy besday lagi. Memang smpi besday tahun depan mak jilap senyum smpi teling ni hihihihi.

    hepy belated besday kak. Moga sihat selalu. Panjang umurnya. Selalu dalam rahmat Allah. Murah rezeki dan berbahagia dengam yang tersayamg sampaiiiii syurga sana aminnnn

    ReplyDelete
  5. wahhh dpt hadiah kereta tu .. syok nye ....
    happy belated birthday kak ...

    ReplyDelete
  6. hepi belated besday mak..wah syoknya dapat lambo sebiji..

    ReplyDelete
  7. Memang patut pun kena bagi 1 million kiss tu Nom..
    Hadiah besday hang kereta Nom..
    Mahu tak lompat bintang dapat hadiah macam gitu..
    Dasyat tu Nom..
    Banyak syokkkkkk Nom..
    Lepas ni boleh hang beku dalam tu Nom..
    Duduk beraircond musim macam gini..
    Tahniah Nom..

    ReplyDelete
  8. Memang seronok sangat ya nom dapat hadiah kereta.Kak Zai pun pernah alami rasa nak lompat setinggi yg boleh.

    ReplyDelete
  9. Wahhhh.... dpt hadiah kete.. bestnyaaa....
    Happy belated besday OKje.. Maintain cun..muda.. :)

    ReplyDelete
  10. Wow,hadiah kereta,memang patut lah nak bagi millon2 kiss...bertuah sungguh.
    Oklah tu kan sedap kek tu nom Cantik juga deko nya.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah .harijadi ke...selamat hari lahir ye adinda..moga sentiasa di rahmati Allah swt.
    Lps ni tak berpanas2..duk jer dlm kereta lambor tu..sambil tunggu anak..hihi

    ReplyDelete
  12. tipu betul birthday ke 16. padahal 26 kan? betul kan?
    birthday ke 26 baru logik.

    ReplyDelete
  13. aduss..jelesnya...kete baru tu..manalah calon suami ni..nak nikah cpat2..nanti dapat hadiah mcm akak..haha

    ReplyDelete
  14. wahhhh.. hebat hadiah bezday tahun nih.
    dapat kete okeh! sekeluarga boleh tumpang naik kan!
    baru berbaloi hadiah mcm nih. hahahaha

    ReplyDelete
  15. UNTUNG NYA JADI ORANG KAYA..EKEKEK...

    SAYA TAK BUAT UCAPAN RADIO LAGI..KAN??

    OK LA/..SELAMAT HARI JADI...
    SELAMAT MEMANDU KETA BARU..
    KALAU NAMPAK SAYA TEPI JALAN TU YANG LA KEDEKUT BAGI TUMPANG...

    EKEEKE

    ReplyDelete
  16. Lawak nak tergelak pula bila baca...lepas ni macam ikan yer...sejuk memanjang...jangan beku udah ler....ke ke ke keh

    ReplyDelete
  17. hadiah dh ala2 retis ye ko kak... dh tu bila nk bwk kwn2 lak pi jln2 heheheh...

    ReplyDelete
  18. wahh..dapat lamborgini..bolehlah beriringan dgn datok vida..hihhi

    ReplyDelete
  19. Haaaa..kan den dah koba an, ekau cayo kan mak, ekau nak bagi hadiah apo lak kt tuan AJ besday nanti? Eh, dah lopeh yo, hi hi..

    Bestnya ko mak, aku..ermm..malehla nak ceghito..

    ReplyDelete
  20. lama benar saya tak masuk fish manhattan ni...huhu...suka sizzling kek dia tu...
    anyway, hepi beday akak!

    tq drop by my blog, saya follow sini terus ye...

    ReplyDelete
  21. untung akak dpt hadiah keta baru.. hihi..

    happy belated birthday kak..

    ReplyDelete
  22. cantik tarikh lahirnya 3.4....tahunnya ???...hiks
    happy belated birthday untuk mak yang cantik :)

    ReplyDelete
  23. besarnya hadiah..gila tak best dpt ferrari baru..Alhamdulillah rezeki mak jilapah.kt kek tu tulis 16..ke sy silap tgok ni.mudanya.hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 16 tu tahun 2016 lah....bukan umur mak hihi...

      Delete
  24. kerlas betul hadiah lamborghini..hehe.pinjam test drive boleh?lain kali ajak saya sekali takdelah forever alone makan pizza sengsorang kat rumah..hahaha

    ReplyDelete
  25. makkk kerlasss tau dapat lamborghini. Haaahh mesti masa tido pun mak senyum sampai telinga kan.. Kikiki..wish lg la happy belated besday mak! =D xoxo

    ReplyDelete
  26. Amboi, tak mahu letak lilin tapi letak no. 16. Tahulah 16 tu merangkap tahun 2016 tapi sesajalah tu nak bagi orang syak wasangka berapa umur sebenar MakJilap ni. Bagus idea PakJilap!

    Padanlah senyap rupa-rupanya sibuk melaram dengan kereta baru rupanya. Kenapa mak tak ambil gambar stereng, bolehlah juga dok meneka kereta apa. Hahaha!

    Sempena cuaca panas membahang ni, elok benar Mak boleh fully utilised aircond sampai full blast katanya! Sedang elok ler tu...

    Kita rasakan, memang 3 April tahun ni ambil masa 365 hari baru tamat sehari tau!

    ReplyDelete
  27. Heee... sweet 16 en abe buat ye:)
    Rezeki melimpah ruah berkat tak meminta-minta dah dapat yg special kan.
    Happy belated birthday dinda..

    ReplyDelete