Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 8 April 2016

Jari Manis

Salam Jumaat....

Untung tak mak? Walaupun jasad sado mak tak pernah sampai ke Nami Island tapi mak dah boleh bayangkan suasana musim salju kat sana! Tengok FM ni pun mak dah rasa sejuk menggigil hokey!!! Belum lagi ke sana! Hihi......

Nampak tak betapa kuatnya aura FM dari Jari Manis ni. Yelah......nama pun Jari Manis kan. jari anak dara gitu, surelah sweet sweet! Lainlah jari mak ni, jari kilauan mau Jari Jempol jadiknya hahaha....... Tak faham cari kamus Jaws! 


Kagum dengan keberanian si genit Jari Manis ni bila dia travel sorang sorang! Bayangkan sorang sorang kat negara orang! Hish...... mak kalau tercampak kat KLCC tu belum tentu dapat balik tau! haha..... Harap Kak Ton tolong selamatkan mak ajelah, itupun kalau sawan dia baik! 


Terima kasih Jari Manis, kerana jari jemari manismu begitu berharga buatku! 

29 comments:

  1. Alhamdulillah... manisnya persahabatan... :)

    ReplyDelete
  2. Betullah dinda berapa banyak entah JM buat FM ni kan
    Bukan manis aje jarinya tapi juga kreatif sama jarinya:)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki dari sorang sahabat yang menghargai walau ke mana perginya.

    ReplyDelete
  4. tengok gbr tu memang dpt rasakan sejuknya mcmmana.

    ReplyDelete
  5. Uiksss sejuk sungguh tu Nom..
    Mahu tahap beku tu..
    Yelah tengah feling2 guling2 tengah salji tu.. hihihi

    CH pun terima dari Jari Manis ni..
    Tapi CH feling2 Dewale..
    Boleh golek2 dibawah pokok sakura..
    Bunga sukara tengah berguguran.. hihihi..

    Itulah kagum dengan Jari Manis..
    Berani travel sorang2 kan..
    CH kat KL pun dah sesat hahahhaa.

    Jom jom gi rumah CH Nom..
    Sambung balik komen tak selesai semalam..
    Sebab dah mengantukan..
    Dah dtg larut malam..
    Waktu tu CH pun dah tidooooooo zzzzzz :P

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. bertuah betol Okjer nih. rezeki jugak tu yer.

    Zura pon tak berani nak pergi jalan2 sendirik. hati x cekal. hahahahaha

    ReplyDelete
  7. asyik lupa je nak update entry pasal Fm dari jari manis ni..esok la..:p

    ReplyDelete
  8. cantik kak.... untung ada kwn yg suke travel

    ReplyDelete
  9. wah wah... untung mak!
    Ada yg ingat walau di mana berada...=D Murah rejeki mak!

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah rezeki dr JM. Kak Zai pun rasa kagum dengan JM ni travel sorang2 kan.

    ReplyDelete
  11. Seronok akak dapat hadiah dari JM. Memang manis pemberiannya.

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah rezeki akak dapat pemberian dari si manis jari manis.

    ReplyDelete
  13. waa... untungnyer kak,,,hahaa
    sy pon, blom tentu pegi KLCC blh balik sndiri, inikan pulak nk g negara org,haha

    ReplyDelete
  14. Untung geng, dpt FM lg...

    pssstttt: kitapn dpt gak, tqsm JM, muahhhhhhhhhhhhh...

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah Jari Manis mmg baik syg nya barang yg JM antr pd kaknoor aampai skrg ni tk sampai2 sedihhh

    ReplyDelete
  16. tudung biru ada je kak, sy pakai hari yg kedua,,hahaha
    bukan, sy bdk biomed engine, program tu buat utk introuce science and technology dekat budak2 sekolah rendah, especially bidang kejuruteraan bioperubatan, bidang ni still baru kat malaysia, sbb tu ktorang gigih nk kenalkan,,hehe..
    tp kalo ikotkan, mmg cita2 asal saya nk jd cikgu tadika je,,haha

    ReplyDelete
  17. merasa jugak gi kan walaupu dalam fm je kan..hahhahah

    ReplyDelete
  18. Yelah..rasa nak menggigil plk tgk FM tu.

    ReplyDelete
  19. lama x singgah sini... JM ni mmg berani...noe pun dpt tak saguhati dr JM ni

    ReplyDelete
  20. Syukur lah Malaysia tak ada salji...kalau ada...rasanya...tak keluar rumah dah..hehehe..

    ReplyDelete
  21. dasyat mak punya berangan.hehe baik hati sungguh JM ni selalu beri ole2 pada readers blognya

    ReplyDelete
  22. Sempatlah Mak tergolek-golek berangan ala-ala cerita Winter Sonata dulu-dulu ^_^

    Kita ni pun Mak sejak dah tua ni (tak maulah kata dah kilau memancar-mancarkan!) tak berani nak travel sorang-sorang. Takut kena culiklah, Mak. Hahaha!

    Takpa, kalau setakat KLCC tu Mak sesat, kita sedia memberikan bantuan! Kalau sesat kat parking KLCC tu, Mak roger aje, memang kita tau selok-belok parking tu. Hahaha!

    ReplyDelete
  23. samalah kita pun dapat juga dari jari manis, nak ke korea tak tau bila pun dapat fm pun jadilah kan mak

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah...moga persahabatan berkekalan

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah
    amga kekal persahatan yg tsrjalin

    ReplyDelete
  26. Kena letak dalam bilik la musim panas sekarang ni. Mana tau kesejukkan dari fm tu boleh meresap masuk dalam blik xpayah pakai ekon dah. Kihkihkih :p

    ReplyDelete