Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 15 April 2016

Shawl Mak Lang Nora Karim

Salam Jumaat.....

Jenuhlah mencari ilham nak buat entri pepagi ni weyh.....
Tetiba FB messenger masuk.... Datangnya daripada Nora Karim. Ye, Nora Karim empunya blog Dialog Uda. Biasalah kan, sejak berblog ni, kawan blog jadi kawan FB haha..... Nasiblah tak aktif berinsta kalau tidak kawan blog jadi kawan Insta jugak gamaknya hihi..... Haih! Kilauan bukan sebarang kilaun hokey!!! Hahaha......

Apa ni Nora Karim ? Apa kes ni? Nape lak mak kena pilih pilih shawl pulak ni? Dia kata sempena bezday mak! Alahai terharunyaaaaaa, bila Allah kurniakan mak sahabat alamaya yang baik macam awak, Nora Karim.... Padahal dia pun baru bezday jugak, semalam! Eh? Kena tukar tukar hadiah ke hape ni?

Mak memang dah lama mengikuti blog Dialog Uda ni. Dari dia menetap di Melaka hinggalah dia berpindah ke KL. Kagum dengan penulisannya yang penuh mesej, walaupun berkisar pasal 2 orang putera puterinya yang comel, Faris dan Alisya. Gaya penulisannya juga sangat sopan santun seiring dengan raut wajahnya yang sangat keibuan gitu. 

Ko hado mak? Haha......Memang  nan hado!..... Mak merapu yor lobih! Kikiki.... Ha gitu..... bila Jaws cakap Nesilan.

Berbalik kisah shawl tadi, dia cakap lagi, sebab mak suka menyakat dia kat FBlah, dia teringat ingat mak sampai nak bagi shawl . Ohhhh..... Nora Karim I lap U lah.....Tak sia sia menyakat orang boleh dapat shawl rupanya hihi...

Tapi serious weyh....... kalau kat KL ni, shawl 3 helai, Rm24 henggit memang murah sesangatlah......
Oklah korang, nantikan ajelah kemunculan mak bershawl Mak Lang yek hihi....


32 comments:

  1. Best jugak ye Nom..
    Nyakat orang dpt hadiah 😂
    Shawl cantik pulak tu..
    Ok ok nanti gi tunggu hang ber shawl mak lang ni ye..
    Tentu bertambah anggun 👍👍👍

    ReplyDelete
  2. Terasa la pula ni tak bagi hadiah tapi nak bff dengan HO ni heee..bff mesti cantik pakai mak lang ke mak long ke mesti sweet ni, i nyakat u na kut kut la terbang shawl tersangkut kat bahu kanan ni hehe.. :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah murah rezeki akak dapat shawl.

    ReplyDelete
  4. Seronok akak dapat hadiah macam ni. Tahniah yea.

    ReplyDelete
  5. Cantik shawl akak dapat. Tahniah yea. Nanti boleh pakai.

    ReplyDelete
  6. Rezeki, nk nyakat sapa plkkk lps ni...nyakat knor kna dtg ambik kt rmhh...

    ReplyDelete
  7. Rezeki maaaaaaaaaaaakk! kita nak buat GA free shawl la. Mak tggu ye.. kita tag mak nnti. =D

    ReplyDelete
  8. Best nya hadiah shawl boleh pilih lagi...Alhamdulillah rezeki dari sahabat blogger yang baik hati kan.

    ReplyDelete
  9. Alamak! Baru teringat! Tak approve-approve lagi rupanya ~_^

    Ish, takutlah jadi rakan FB, Mak! Nanti-nanti kang kena sakat, kena bagi Mak hadiah pulak. Hahaha! Gurau ya, Mak. Jangan marah, kalau marah nanti tak dapat hadiah misteri ^_^

    Sukalah tu Mak dapat shawl baru. Mesti glamor blog dia dengan gambar-gambar selpie lepas dapat shawl baru. Muntah tak muntah belakang cerita, janji dia happy!


    ReplyDelete
  10. tahniah dapat hadiah okje..okje pakai tudung apa pun tetap cantik menawan

    ReplyDelete
  11. wah.. rezeki namenye tu.. alhamdulillah..

    ReplyDelete
  12. Cantiklah shawl tu...besday hadiah

    ReplyDelete
  13. Wahh seronoknya dapat hadiah. Shawl pulak tu. Rezeki rezeki :)

    ReplyDelete
  14. wah bestnya..
    rezeki mak lah tu.. ok iols tunggu kemunculan mak yek..

    ReplyDelete
  15. kalau gitu yan nak sakat HO lah..mana tahu dapat kad raya tahun ni....hahaha

    ReplyDelete
  16. Seronok sakan ko ye, sape tk suka dpt hadiah, tahniah3x

    Ermmmm, arini tkde idea la nk nyakat ko mak, mood ke laut lepas nih

    ReplyDelete
  17. Seronok sakan ko ye, sape tk suka dpt hadiah, tahniah3x

    Ermmmm, arini tkde idea la nk nyakat ko mak, mood ke laut lepas nih

    ReplyDelete
  18. wahhh..dah sampai belum shawl nya berseri-seri la entry bila di tepek gambar selfie mak yang cantik bershawl baru.. nak tengok 2x :)

    ReplyDelete
  19. untunglah mak jilap..maklang nora syg..siap nk hadiahkan shawl sempena birthday..murah rezeki!

    ReplyDelete
  20. Untungny Anom dpt hadiah busday tudong lawa, jeles kKnoor lah, nak kemal jugak dgn blog nora ni hehe

    ReplyDelete
  21. Untunglah. Alhamdulillah rezeki awak dpt shawl...

    ReplyDelete
  22. cantiknye shawl tu semua...wah bleh la melaram dengan shawl bru...

    ReplyDelete
  23. 3 helai 24 ringgit?biar betul?dia jual ke??
    Nal pi menyakat dia jugak la..untung2 bulan 6 nanti dapat tudung jugak..hehhe

    ReplyDelete
  24. untunggg laaaa... jeles lah macam nih. x mau komen panjang2!
    *tarik muncung 3 inci.

    ReplyDelete
  25. wow!!! bertuah.
    nak fren gak ler.
    nanti dpt hadiah :)

    ReplyDelete
  26. untunglah Anom..nyakat2 dpt hadiah. rezeki itu rahsia Allah. bila Allah nak bagi tanpa kita sangka ia menjadi milik kita..

    ReplyDelete
  27. bila nak bergaya dengan shawl tu, mesti cantik mak kan

    ReplyDelete
  28. Amboiii besday girl tak habis lagi kutip hadiah hihihihi :p

    ReplyDelete
  29. Untung jadi okje ni ... sentiasa murah rezeki ..

    ReplyDelete