Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 26 April 2016

Tasbih Mini

Salam Selasa.....

Shawl Mak Lang Nora Karim sebenarnya dah pun sampai minggu lepas lagi. Mak of course lah gembira bukan kepalang....... maunya tidak, bukan shawl jer mak dapat, pakej sekali dengan tasbih weyh!!!  Terima kasih banyak banyak Nora Karim. Moga Allah murahkan rezeki awak sekeluarga.


Sebenarnya dia suruh mak pilih 2 helai mana mana tudung yang berkenan di hati. Mak pilih yang warna hitam pink tu, satu lagi mak serahkan kepada dia untuk memilih. Agak agaklah weyh!! Takkan nak pilih dua dua, lebey nampak! Kehkehkeh.........

Tu dia....... Bila makcik sudah kena sawan selpie !!!! haha..... Tudung baru haruslah kena rasmi, walaupun duk dalam rumah sambil taip entri haha......



Nampak ni...... sebeban tasbih dia bagi. Sorang satu katanya!
Alahai cantiknya Nora Karim. Sebenarnya kalau rajin, ada aje lubang untuk berbisnesskan. Ini kalau dah masalahnya, malas! Satu hape pun tak jalanlah hahaha......Harap selpie jer hihi..... Huh......

Nora Karim pun ambik tempahan tau. So sesiapa yang berminat nak buat cenderahati untuk apa apa majlis bolehlah terus hubungi dia, Nora Karim di FB atau di nombor 019 3441384.



















Satu dah mak letak dalam keta! .....
























43 comments:

  1. Untunglah Nom..
    Dapat dua lagi shawl tu..
    Puaslah berselfie dengan shawl baru tu ye..
    Comey lah Nom..
    Sweet jer putih pink hitam tu..
    Cantik dah regunya..

    Haaa lepas ni banyak2 berzikir tau..
    dah dua dapat tu..
    Tolong zikir utk CH sekali hihihi

    ReplyDelete
  2. Cantik la shawl corak tu! Hihihi.. Comel je mak tasbih mini tu n warna pun menarik. =) Boleh buat peneman masa sunyi dengan berzikir terapi jiwa.

    ReplyDelete
  3. Wah canteknyaaaa yang pakai shawl tu...shawl nya pun cantek warna pilihan.
    Tasbih pun cantek warna warni,semoga memberi semangat untuk terus berzikir...

    ReplyDelete
  4. ayu anya Amon dengan shawl baru tu
    untunglah badan bertuah tu kann
    smoga murah rezeki Anom lepas ni lagi yaaa
    boleh pakai raya dah tu kan

    ReplyDelete
  5. Waw tasbihnya keren sekali tuh mbak, saya mau dong mbak :D

    ReplyDelete
  6. waahhh.. murah betol rezeki OKjer. manjang dapat ole2 dari kawan blog. tahniah2~

    ReplyDelete
  7. Sekarang ramai yg jadikan tasbih mini ini masuk dlm goodie bag utk majlis-majlis. Kat Batu Pahat buat aqiqah anak, birthday budak, tahlil pun dibaginya tasbih gini dinda. Last kat rumah pun banyak tasbih jadinya..

    ReplyDelete
  8. Shawl tu nampak cantik model pun sama cantik.

    ReplyDelete
  9. salam hainom .
    wah rezeki .. dah ada tasbih mini kena rajin berzikir dimana mana tu ..
    nyong wes reply post riko ..
    ono brita baru ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ngesok isuk, khamis bojo ku neng slamat pagi Malaysia, TV 1.
      Esuk2 dh kena anta ke angkasapuri

      Delete
    2. Ngesok isuk, khamis bojo ku neng slamat pagi Malaysia, TV 1.
      Esuk2 dh kena anta ke angkasapuri

      Delete
  10. Hah, lepas ni selain rajin selfie, mesti rajin berzikir. Banyak tu tasbih mini yang diberi ^_^

    Kak Ton rasalah, lepas-lepas ni mesti Mak rajin mengarang entri sambil pakai shawl pemberian kawan-kawan. Maklumlah Mak kan suka selfie-selfie sambil tu tengok comel ke tidak muka tu. Hahaha!

    Tahniahlah Mak ya dapat hadiah dari rakan blogger. Kak Ton penatlah hari ni tak makan lunch dok sibuk menggarap entri ^_^

    ReplyDelete
  11. bagus mbak tasbihnya, bikin sendiri emang bisa sesuai dengan selera :)

    ReplyDelete
  12. Warna pink putih shawl Pn Hainom tu...cantik..pasni kalau ternampak orang pakai tudung warna tu kat S. Iskandar...sah lah tu Pn Hainom...hehehe

    ReplyDelete
  13. Amboi mak, menyerlah haa pakai shawl baru. Hihi. Biasa dah tu, kalau beli shawl baru ke apa yang namanya baru, mesti cuba try test di rumah depan cermin. Hihihi

    ReplyDelete
  14. Cantik tudung secantik orgnya...dh tak ada buat apa,tu maknanya dia suruh berzikir le tu...murah rezeki. .alhamdulillah

    ReplyDelete
  15. makkkk shawl hitam tu tantiknyeeeee...bom kebabom...hadek nora karim ada jual ek ?
    kaler maroon hade tak gamaknye...kikiki...memang bertuah hang mak tetiba dapat shawl dgn tasbih free...rezeki sungguh...kalau kite pon terus lompat2 bintang patratus kali...moga murah rezeki Nora pasni ye... :)

    ReplyDelete
  16. Mak, aku ngantuklah, nk tidoq jap, kalo sempat kan aku dtg lagi yea.
    Mana spek ko mak? Lebih ayu pakai spek.

    ReplyDelete
  17. banyak nya dia bagi..murah rezeki dia...kan orang kata dalam berniaga kena ada sedekah...baru la rezeki melimpah..

    ReplyDelete
  18. kecil senang nak bawa kemana-mana ;)

    ReplyDelete
  19. cantik okje pakai tudung baru..

    ReplyDelete
  20. Cantik shawl tu..suka sangat
    kat umah ada tasbih mini..tak guna lg

    ReplyDelete
  21. AAuuuuuuwwwwwww.... comeinya Okje dengan shawl baru tu... Ayu je nampak! (^_^) Malunya siap buat entri promote... Apa-apa pun terima kasih Okje... Harap sukalah dengan pemberian tu... (^_^)

    ReplyDelete
  22. amboi kak..bukan main lagi comel berselfie tu......kiut lah mini tasbih tu

    ReplyDelete
  23. Wah cantiknya shawl tu.suka2..untunglah mak jilap dah dpt 2 helai shawl denganntasbih mini lagi.tuah ayam nmpk dikaki..tuah mak jilap siapa yg tahu.hahaha

    ReplyDelete
  24. corak warnya sangat menarik, apalagi dengan pilihan warnanya, bagi dong kak :D :D

    ReplyDelete
  25. remaja sangat gambo selfie tu.. belek punya belek baru perasan mak tak pakai spek:) cantiklah shawl background putih.. otomatik muka muda balik ':)

    ReplyDelete
  26. cantik shawl tu. tasbih pun cantik2

    ReplyDelete
  27. lawanya shawl dan comelnya tasbih tu hehe

    ReplyDelete
  28. tasbih tu cantik !!!
    yg sebelah tu kicen ekk?

    ReplyDelete
  29. Assalam.. cantik tudung tu, n tasbih tu lagi ler cantik gunakan sehabi baik yer

    ReplyDelete
  30. Patut senyap ja hari ni, duk berzikir kut hehe.murah rezeki HO, Alhamdulillah. Oh ada ambik tempahan ye Ho. Thanks for info ni HO. Cantik shawl tu..suka :)

    ReplyDelete
  31. serius cantik shawl tu...
    kena sangat dengan akak...
    to be honest, ni baru festaim saya tengok muka akak..
    cantiknya akak ni!!

    ReplyDelete
  32. Moga murah rezeki selalu...untuk si pemberi dan si penerima.
    Comei sungguh tudung dan orang tu

    ReplyDelete
  33. Slmt malam anom
    Alhmdulillah bertambah comey penerima
    Dgn shawl baru, dah lah wajah anom hensem bertambah kacak lah

    ReplyDelete
  34. Cantik tasbihnya. Ada macam-macam warna. Lepas ni boleh guna masa lepas solat untuk berzikir.

    ReplyDelete
  35. Yang warna hijau tu cantik. Pandai akak ni buat.

    ReplyDelete
  36. Ada macam-macam gaya. Boleh guna untuk berzikir nanti.

    ReplyDelete
  37. cantik tasbih tu....kalo buat door gift mmg sesuai tu.... alhamdulillah, bile kite guna tasbih tu tempias2 pahala pun kawan okje dpt...heheeheheh....

    yg pasti shawl tu sgt cantik....mabuk gak nak pilih mane satu sbb lawo2 due tu....

    ReplyDelete
  38. comelnya tasbih mini tu.. senang nak selit dalam poket bawak mana-mana :)

    ReplyDelete
  39. alhamdulillah
    semoga kak nora karim makin murah rezeki.aamiin
    cntik lah acik nora, suka nau tgk muka tu.. tak makan tua. walaupo anak sulung dah anak bujang tau..

    ReplyDelete
  40. Cantik kain shawl tu OKje..

    ReplyDelete