Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 6 September 2016

Traffic Light tergantung

Salam Selasa......

Dah 2 hari kat KL tapi minda mak masih kat Seri Iskandar yer. Nak buat macamana, gambar tak habis lagi. Itu ajelah modal yang ada nak buat entri hihi.....

Traffic light kat Seri Iskandar..... Bukanlah kat bandar dia, hala hala ke Parit kot. Tak ingat dah. Jarang kita dapat tengok traffic light macam ni kan sekarang ni. Cantik pulak tergantung gantung macam belon.

Ini kalau lampu merah tak berhenti jugak tak taulah hihi......

30 comments:

  1. mmg rare nih kak nom.... kadang boh kt tiang tuh ada je yg langgor, bila gantung nih kapal terbang je blh langor hehehehe

    ReplyDelete
  2. lama xtgk lampu isyarat cenggini..:)

    ReplyDelete
  3. wow hebat nie
    kalau x nampak gak x tau la ek

    ReplyDelete
  4. Wah ... first time nampak traffic light yg tergantung camtu. Mmg rare ni .. wajib diabadikan gambarnya didlm blog .. kan okje hehe

    ReplyDelete
  5. Akak beberapa hari tak berkesempatan menjenguk blog hainom ni tau...bila tengok traffic light tergantung rasa teruja juga nak tau kat mana.

    ReplyDelete
  6. Akak beberapa hari tak berkesempatan menjenguk blog hainom ni tau...bila tengok traffic light tergantung rasa teruja juga nak tau kat mana.

    ReplyDelete
  7. perh...sekali tengok macam dekat obersea kak

    ReplyDelete
  8. hebat betul tak pernah tengok lagi mcm ni

    ReplyDelete
  9. pelik ... 1st time jumpa ni

    ReplyDelete
  10. Unik juga kan dinda.
    Cuma jgn ada yg tak sedar pulak..

    ReplyDelete
  11. Apalah yang buat Mak dok teringat Seri Iskandar ni? Nak kata rindukan anak, anak dah dibawa balikkan!

    Kalau traffic light lagu ni, main gantung-gantung, lagilah terlupa nak tekan brek berhenti rasanya, Mak. Maklumlah biasanya traffic light depan mata tapi ni atas kepala. Mana nak nampak ~_^

    ReplyDelete
  12. mak ooi.. tinggi nya.. ni kena berhenti jauh2 ni..

    ReplyDelete
  13. takut nak berhenti bawah tu..buatnya jatuh..hehe

    ReplyDelete
  14. Unik.. Ala-ala luar negara gitu

    ReplyDelete
  15. ni maunya hujan ke berangin kuat sket ke.. mau berayun jugalah kan, memang lain dari yang lain ni.. sesungguhnya cheq belum pernah sampai ke Sri Iskandar.. i is ok je kalau esok membawa ke lusa tulat pun nak baca lagi dan lagi entry2 sri Iskandar mak :)

    ReplyDelete
  16. Boleh jadi trade mark bandar Sri Iskandar ni.

    ReplyDelete
  17. itulah uniknya Perak ni mak.hihi...Alahai, mana nak jumpa kat tempat lain trafik light bergantung-gantung. Tapi bukan berhayun-hayun ditiup anginkan mak?

    ReplyDelete
  18. Jgn ada yg mendogakkk lama dhhh..haruk biru nanti. .

    ReplyDelete
  19. Tak perasan pula bab lampu traffic light tergantung ni..tuh la asyik pandang bawah aja huhu
    Mmg unik kn..klau x berhenti tak tahu laaa

    ReplyDelete
  20. Memang lain dari yg lain ni mak...kikiki:p

    ReplyDelete
  21. saya selalu confused tengok traffic light
    ini lagilah bergantung
    pinar mata ni

    ReplyDelete
  22. fuyooo... macam kat london la traffic light gini. ehehehe

    ReplyDelete
  23. menarik, tapi saya lupa memang baru atau dah lama kat sri iskandar ni mak?

    ReplyDelete
  24. Harap-harap lampu macam tu lalu lori tak sangkut.

    ReplyDelete
  25. Agaknya sebab selalu kena langgar sebab tu digantung pula.

    ReplyDelete
  26. Dah ghuper lampu ghayer pulok teman tengok Nom..
    Ghuper gitew traffic light..
    Idok pernoh teman nengok nye..
    Elok juge lah mike mengambil gambar.. tau lah juge teman hahaha 😃😃😂😁😁

    ReplyDelete
  27. kt perak je nampak mcm ni. kalau di utara semua tiang dgn no

    ReplyDelete
  28. Tak pernah nampak tracfic light macam ni okje... ni first time... tengok macam bahaya pulak.. hahhaha

    ReplyDelete
  29. Wow rare..cantik dan berseni.hehe

    ReplyDelete