Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 30 November 2016

Biar ada, daripada tak ada!

Salam Rabu....

Pemberitahuan!!!! 
Kepada korang, korang dan korang yang tertanya tanya apa jadi dengan hadiah saguhati sempena GA Anniversary hari tu, jadi ke tak jadi? Ni nak bagi tahu, Insyaallah mak akan post bendanya hari ni. Sudi sudikanlah menerima seadanya dengan penuh keikhlasan. Kata orang, biar ada daripada tak ada, itu baru syukur haha......   


So, lepas ni, cuma ada satu lagi hutang mak yang belum terlunas gara gara GA Anniversary , review blog Datin M ! Belum ada idea weyh!



31 comments:

  1. rugi betul aritu tak sempat join... kalu tak msti dpt adiah nyer heheheh

    ReplyDelete
  2. kita tak sempat join ...mencik tau

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua pemenang...anda memang bertuah... :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah pada yang dapat hadiah ....Sebenarnya akak ikuti blog hainom,maklumlah peminat :-).Teringin juga nak sertai GA tak keadaan skg tak sesuai .

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada semua penerima...
    Eh! Datin M ke? Bukan ke Tin D gelaran dia a.k.a CanDy! kah, kah, kah...T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha KB..
      Tak boleh jer panggil Tin Tong MD..

      Delete
    2. Hey! behave adik-adik nanti MD nangis hihi...

      Delete
  6. wah.. bestnye dpt hadiah.. tahniah yg dpt!

    ReplyDelete
  7. Tahniah pada pemenang,

    Terima kasih ye Nom..
    Duit menang itu hari dah selamat belanja anak2 aiskrim dan buku cerita rege sepuloh hinggit .. ada diskaun kat MPH..

    ReplyDelete
  8. Tin k, Tin C, Tin M tu perasan nak jadi canD plak, mana boleh, pastu den jadi kak Mah..bangkang keras ni😠
    Trmkasih bg den hadiah tu ye TinJ yo.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..terima kasih kak..:)

    ReplyDelete
  10. Dah bertindan-tindan tu memasing dan menanti dinda.
    Alhamdulillah rezeki yg mendapat:)

    ReplyDelete
  11. Almhdulilah Mak hainom... Terima kasih, sebenrya hampir tetlupa pasal ini, huhuuuhu..moga sntiasa di murahkan rezeki bersama suami tercinta..

    ReplyDelete
  12. Tahniah semua....syoknya dpt hadiah

    ReplyDelete
  13. Tahniah semua....syoknya dpt hadiah

    ReplyDelete
  14. Uiksss tak kan tak balik2 lagi Datin Jilapah dari pos hadiah tu..
    Sesat ke ..
    Larikkkssss

    ReplyDelete
  15. tahniah bt smua pemenang.. hehehe yg tak bg alamat tu dia xtahu kot

    ReplyDelete
  16. Tahniah kepada pemenang. Semoga selamat sampai hadiahnya.

    ReplyDelete
  17. Seronok masing-masing nak tunggu hadiah sampai.

    ReplyDelete
  18. kebizian melampau sampai x smpt nak join Anom..

    ReplyDelete
  19. hari2 saya dok tengok peti pos tu tau...hehehe

    apapun hadiahnya itu tak penting yang penting ingatan dan persahabatan tu. Tq mak

    ReplyDelete
  20. Wah!! Apakah hadiah itu.. tahniah pada yang menerima..

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah.. Hadiahnya da sampai jumaat lepas. Tapi saya tak sempat nk up entry.. Belum rasmi lagi.. Hihi..
    Terima kasih kak.. Smga murah rezeki..

    ReplyDelete
  22. wah...masing2 excited tu tunggu hadiah sampai...

    ReplyDelete
  23. Bestnya dapat hadiah. Apa dalam tu? Share sket ;p

    ReplyDelete
  24. Tahniah kepada semua yang memenangi hadiah.. :D

    ReplyDelete
  25. tahniah pada pemenang semua. moga murah lagi rezeki mak jilap buat GA hihihihi

    ReplyDelete
  26. la ada GA ke... ketinggalan saya... :((

    ReplyDelete