Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 21 January 2017

Seniman Menangis

Salam Ahad....

Hai korang!! 
Hari hari cuti macam ni kita layan entry santai sudahlah......

Pernah dengar lagu Jamal Abdillah Seniman Menangis? Tak pernahkan! Yang selalu kita dengar lagu lagu femes dia aje kan .......Mak pun tak pernah! Tapi bila pertama kali dengar lagu ni yang didendangkan oleh mamat ni dengan petikan gitar yang ohsem tu, mak terus jatuh cinta hokey!!!!..... (sila baca sambil kelip kelip mata gedik! haha......)

Amaran!!! Layan sampai habis noh lagu ni , bukan setakat Seniman aje yang nak menangis, gerenti korang pun ikut nak menangis sekali dengar suara dia !! hoho....


20 comments:

  1. Entry terpendek yg lernah saya baca.
    Nasib baik ada video.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru saya perasan. Entry santai rupanya.

      Delete
  2. Entry terpendek yg lernah saya baca.
    Nasib baik ada video.

    ReplyDelete
  3. Santai2 hari cuti kan nom..hari cuti keluar jalan2 cari makan ke

    ReplyDelete
  4. Santai sambil mendengar video ohsem..

    ReplyDelete
  5. Hahahaha nak nanges!!! nengoknya

    ReplyDelete
  6. Salam Ahad tapi entri 21/1/17(sabtu), kita keliru geng..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tgh malam terpublished geng....habis tu mcm mana! Haha...

      Delete
  7. Salam ahad eh salam sabtu 😅 okje. Sedih pula lagu tu ye .. tak pernah dengar sebelum ni

    ReplyDelete
  8. Salam ahad sis Hainom 😃
    .
    Memang layan betul orang seni ni
    .
    Hehe.
    .
    Memang nangis dengar.

    ReplyDelete
  9. Tak boleh jadi penyanyi si mamat ni.
    ke laut.

    ReplyDelete
  10. Ko sawan apa ni mak, tetiba ada entri ahad ni? Bukan ke hari ahad hari ko gantung piuk kuali dgn gantung laptop sekali? I is kompius la.

    ReplyDelete
  11. takleh tgk la plak....
    lg pun sy tak minat dgr lagu2 so ... kita komen je la tanpa rasa bersalah ..

    ReplyDelete
  12. sedapnya suara dia. teringat jamal dedolu kan

    ReplyDelete
  13. nantilah saya dengar Mak...pagi-pasi Isnin Monday Blues ni mau menangis kang..

    ReplyDelete
  14. PH feeling jugak masa dengar lagu ni....

    ReplyDelete
  15. Entri santai ye nom..
    Baca pun senafas..
    Tak dengar lagi lagu..
    Nanti CH dengar..
    Boleh menangis ke tidak hihihi

    ReplyDelete
  16. aiyah! baca entri ni kat opis.
    wajib la tak dpt tgk image tu, Nom.
    takpe nanti aida google kat phone lagu tu.

    ReplyDelete
  17. Ewah ewah... bukan main lagi fefeeling bila anak teruna mak yang nyanyi yek?
    Ada bakat tu...

    nanti bila dah glamer, jgn lupakan saya yer...
    Bulih tolong sain otograf pun jadi dah :)

    ReplyDelete