Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 15 February 2017

Februari datang lagi

Salam Rabu....

Februari datang lagi ..... 
Emmmm dah kenapa ko mak, dah separuh bulan baru ko sedar?  Mestilah weyh...... sebab hari ni kan birthday my Cinta Hati katanya.   

Ini ajelah  tempat paling win dalam rumah ni. Haruslah jadikan photobooth haha.....

Memadai hanya sepotong kek!
Happy Bezday abang, moga Allah memberkati usia abang, diberikan kesihatan yang baik dan sentiasa hidup dalam limpahan rahmat Allah bersama kami..... 

Mohon tahan muntah! Kami perasan remaja hihi.....

Anak anak pun sama memeriahkan......

Tidak ketinggalan haiwan belaan turut meraikan bezday Pak Jilap, Onyeng dan Luna

Juga rakan rakan sekerja Pak Jilap. Thank you gais!...... Aci tak? Bini pulak yang lebih..... haha

29 comments:

  1. epy bday utk pak jilap... moga di beri kesihatan yg baik, di panjangkan usia n hepi sellau hendaknya

    ReplyDelete
  2. sportingnya .. syok kan klu anak2 dah besar mcm ni ... mak pak pun sporting .... happy birthday pak jilap

    ReplyDelete
  3. amboi2 macam masquerade party dah tu ha..mak sekeluarga, bestnya kan dapat sambut besday anak-beranak meriah dah rasa. Moga doa mak buat pak jilap tu akan dimakbulkan oleh Allah

    ReplyDelete
  4. Sporting betul anak beranak ni...
    Apapun hepi besday untuk cinta hati hainom tu....semoga panjang umor murahan rezeki

    ReplyDelete
  5. mriahnya....xkisah la walau sepotong kek...yang penting meriah...

    ReplyDelete
  6. Happy birthday untuk suami akak..
    semoga dimurahkan rezeki dipanjangkan umur dan jodoh hingga ke syurga..

    ReplyDelete
  7. Happy birthday pak jilap..harus la isteri yang lebih nom

    ReplyDelete
  8. Cantik je pic2 tu..hehe, semua sporting tu.. Selamat hari lahir utk cinta hati akak.. Moga beliau trs dikurniakan ksihatan y baik bpnjangan hendaknya.aamin

    ReplyDelete
  9. Happy birthday pak jilap..
    Semoga diberikan kesihatan yg baik, umur yg berkat & bahagia bersama keluarga tersayang..
    Meriahnya wp sambut ank beranak je..

    ReplyDelete
  10. Hepi birthday pak jilap...anak bulus pun sibuk gak nak enterframe..hehehe

    ReplyDelete
  11. Happy birthday buat hubby mak Jilap a.k.a Pak Jilap...
    Semoga terus happy sokmo.. diberikan kesihatan yg baik, dan sentiasa dimurahkan rezeki...

    Dah kenapa Mak bukan main serius lagi tu.. senyum laa sikit mak..

    ReplyDelete
  12. Amboi! Siap dengan topeng zorro. Happy birthday kepada Hainom punya lahling. Kohor muda Pak Jilap ni :)

    ReplyDelete
  13. epi besday pak jilap. Wah sportingnye anak anak. Anak sy klw ajak ambik gambar masing masing buat tak dgr je. geram tau.

    ReplyDelete
  14. Terima kasih semua diatas ingatan hari lahir...
    Semoga ALLAH kurniakan keimanan...kesihatan...kebahagiaan yang berterusan.
    Hanya ingatan
    ...Umur yang pergi tak kembali...baki yang tinggal...apa tunggu lagi. Rebutlah sebelom di jemput Ilahi.

    ReplyDelete
  15. Sanah helwah buat yem rambo..
    Chinta hati hainom..😊
    Semoga pjg umur dan murah rezeki..
    Sporting sungguh yem rambo tu nom..
    Kalau suruh en hubby CH pakai topeng macam tu ... idak lah hihihi..

    ReplyDelete
  16. Sanah helwah buat en abe dinda tu
    Ramai yg sayang padanya tu
    Nampak ceria semua:)

    Siapa yg rajin menggantung bunting semua tu dinda:)

    ReplyDelete
  17. happy birthday
    moga en suami diberi umur yang panjang dan kesihatan yg baik
    comeyyyynya kucinggggg

    ReplyDelete
  18. Hb Onyeng.
    opp sorry, hb pakcik
    opp silap lagi
    Hb Pak Jilap.

    ReplyDelete
  19. HB pada pak jilap.btw, kucen tu sapa punya eh..nampak comel

    ReplyDelete
  20. Meriahnya siap ada photo booth and topeng lagi! hehehe Happy Birthday untuk suami akak semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. btw saya singgah dan follow blog ni ya. jemput melawat ke blog saya jika berkesempatan :)

    ReplyDelete
  21. Wahhh, Happy Birthday En Zorro 😄 meriahnya, sesekali berjiwa muda remaja kan kak 😉

    ReplyDelete
  22. meriah walau 5 beranak je hihihihii

    ReplyDelete
  23. Meriah walaupun hanya sambut anak beranak.. hehehe moga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki pak jilap... amin.

    ReplyDelete
  24. moga ur pak jilap happy sentiasa yer.

    ReplyDelete