Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 22 February 2017

My hero, my everything

Salam Rabu.....

Pantang orang tanya! haha....... Terus keluar gambar mak tengah sawan !


My hero, my everything..... Hero mana lagi kita nak cari kalau bukan suami sendiri. Betul tak? 
Haih, rindu pulak bila berjauhan ni.

Dari sepapan dah jadi sampai sepemeluk binimu ini bang...... Harap abang redho dan terima orang seadanya yeh. Nak kurus dah payah weyh bang oiii hihi..... 

38 comments:

  1. mcm tulah baru sedap pelok. kah kah kah
    ape2 pon u tetap gojes!

    ReplyDelete
  2. ececece sweet every time ni hihihi. serius suka je layan wefie kak nom laki bini. sweet ngat aihhhh ;)

    ok la tu sepemelok. sepapan nanti kang jenuh kena tambat tali pulak. angina kuat ni hihihihi

    ReplyDelete
  3. Sweetnya akak.... takpe kak, bila dah sepemeluk tu lagi sedap dipeluk..hahahaha

    ReplyDelete
  4. ya Allah, ini yang rasa nak termuntah ni!

    Mak dengan en suami ni memang sporting ya. Takde segan-silu nak posing mesra2 depan anak2 yg dah besar panjang. semoga berbahagia selalu hendaknya...^_~

    ReplyDelete
  5. SWEET JE MAK NI.... Untill jannah mak

    ReplyDelete
  6. tanda happy tu. hehehe. comel je gambar ni...

    ReplyDelete
  7. hehehe sweetnya pasangan ni. Semoga bahagia sampai kesyurga kak.

    ReplyDelete
  8. Ai loike... sweet bedooh... Jangan kena kencing manis lepas baca entry ni sudah...

    Walau hidung tengah sakit, senyum sorang2 depan komputer baca entry nih..

    Sepemeluk pun, sepemeluk lah mak..
    Janji comel tu tetap menten...

    Berjauhan? Pak jilap outstation ka? Kalau peregi keje pun dah rindu, baik mak apply jadik setiausaha pak jilap... hahaha... larikkk!

    ReplyDelete
  9. Uikss..
    Bercanda ditepian pantai..
    Lomentik gitew..
    Mmg sporting yem rambo ye 😂

    ReplyDelete
  10. Ni kes rindu lah ni ....sabar nom dua hari lagi kan..
    Samalah kita dulu sepapan sekarang dah berpapan2...hihii

    ReplyDelete
  11. Betul la.. ngam2 sepemeluk...
    Kalau besar sikit lagi.. boleh rapat sikit nak bagi ngam sepemeluk..lagi romantik...😬😬😬

    ReplyDelete
  12. mcm kak sedap kak oi ... laki ai klu bini die ni menembun kemain dia suka .... asik bg mkn je ni tp byk iwk yg amik hahaha

    ReplyDelete
  13. Jgn tak tahu dinda en abe tu dia test masih boleh bertemu tak tangan kanan dan kiri bila dipeluk. Kalau muat ok lagi bolehlah makan tiga-empat pinggan lagi sehari:)

    ReplyDelete
  14. Hehehe...samalah kita...

    Dulu En Suami komlen 'asyik berlaga tulang', sekarang sibuk suruh eksesais...hahaha

    ReplyDelete
  15. Hainom, yang sepemeluk tu lah yang syiok, kalah bantal Dunlopillo. Kalau sepapan, macan peluk basikal, sakit weyh...

    ReplyDelete
  16. Romantik...
    Yang sepemeluk la best...tak pernah lagi dengar orang suka peluk yang macam tiang lektrik :D

    ReplyDelete
  17. sepapan tu senang terbang ditiup angin 😄 sepemeluk tu tanda bahagia tu 😉

    ReplyDelete
  18. Pak jilap pi mana mak, lupa lak den. Tu kt Teluk cempedak la tu kan, terpana la mata si monyet2 kt teluk cempedak menyaksikan kelomantisan sepasang insan ni, kehkeh..

    Alaa, rasanya ko serampang dua mata kan, rindu pak jilap pastu tk sabo nk nunggu buah tangan dr luo negeri tu kan, tau dah., Kan, kan..

    ReplyDelete
  19. ececec romantiknya mak dengan pak jilap

    ReplyDelete
  20. haha., dari sepapan ye kak.,
    xpe la., tnda bahagia., cukup kasih syg tu.,

    ReplyDelete
  21. Nama pun sepemeluk...memang suai lah tu...hehe

    ReplyDelete
  22. kih3... pantang tanya yek... tp boh la 2 ke 3 keping gambo, takkan se je

    ReplyDelete
  23. mak.. letak la gambor before and after.. hehehe.. kita nak tengok.. kalau yg kita punya seram nak tengok takut tidur malam pun terngigau2..hahaha

    ReplyDelete
  24. boleh peluk lg tu...lepas ambil gambar tu...pergi berlari-larian di tepi pantai ke...

    ReplyDelete
  25. sweet nya. semoga berbahagia hingga ke Jannah

    ReplyDelete
  26. Phwewittt... berpelukan ditepi pandai gittew. Sweet angat ☺

    ReplyDelete
  27. Alololololo sweet sokmo mak jilap n pak jilap.

    ReplyDelete
  28. sweet...macam obama dan wife dia kat twitter posingnya tu...hehehe

    biar kak hainom cari gambar tu...

    kat mana ni kak hainom?

    ReplyDelete
  29. oh my gucci !!!!
    suwiiiiittt mak oii...

    ReplyDelete
  30. sweet sangatlah mak n pak jilap ni

    ReplyDelete
  31. Hehe.. Itu tandanya dpt kasih syg secukup-kucupnyaa

    ReplyDelete
  32. Halamak.. Sweet sangat nie kak..
    Tetibe cam nak sweet sawit cam hakak lak..

    ReplyDelete