Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 22 March 2017

Kenapa tak berani nak menyapa?

Salam Rabu.....

Nak ucap terima kasih pada Puan Hazel dah lama sebenarnya, tapi dah asyik bagi laluan pada entri sendiri yang syok sendiri, sudahnya baru sekarang dapat ucapnya. 

Sebagai seorang yang acah acah blogger, seronok tau bila dapat komen macam ni hihi.....

Apa lagi! Sengih sengih zirafahlah mak bila baca komen Puan Hazel ni! Atenya, ingat tak riang ria rasa di hati ke bila tahu ada orang mengaku dah lama follow blog kita? Terharu sangat tau ai..... bila tau blog Tin Kosong pun ada yang follow rupanya.

Kenapa tak berani nak menyapa Puan Hazel? Hakak bukannya harimau pun, hakak hanyalah seorang mak Jilapah yang acah acah cute aje haha.....

* Gambar tak ada kaitan dengan entri ek. Mak pinjam gambar kawan mak Nazi, yang tengah bercuti kat Cameron Highlands hari ini. Nyamannya menghirup udara segar...... 



   

27 comments:

  1. sy segan jgk nak menyapa.tp hari2 mcm ada komen jer..haha

    ReplyDelete
  2. Pernah ada kawan IG terserempak dengan kakcik, tapi dia bagitau di IG je kerana segan nak menyapa... 😮

    ReplyDelete
  3. Cuti sekolah ni nom naik la lagi cameron..boleh bergambar macam2 gaya

    ReplyDelete
  4. dlm blog, sy x segan nak menyapa & bg komen. tapi kalau d dunia luar, mungkin 'shy shy cat' meowww 🐱

    ReplyDelete
  5. secret admire yg tak berapa secret ek kak nom....
    nampak sgt kak nom ni ramai peminat secara diam... ptt pun blog popular

    ReplyDelete
  6. Hehheh, ada secret admire plak ye? Den pun nk malu2 kucin jugak lah. Eh, tapi aku mmg pemalu lah mak, kt alamaya ni je aku berani riuh2, kalo jumpa kt luar harus aku lari nyorok balik tiang.

    ReplyDelete
  7. uiks, mak ramai peminat....hehehe....

    ReplyDelete
  8. Kat blog Nur ok lg nk tegur...kat luar tak tahu lah huhu
    Peminat dlm diam ni byk...kite je yg tak tahu

    ReplyDelete
  9. Aduh terharu la pulak akak buat entry khas utk kita ni :)

    Kita malu2 kucing je Kak... BTW, tq la selalu singgah mai "rumah" kita hikhik..

    Ikhlas,
    Peminat misteri Mak :p

    ReplyDelete
  10. Hainom, ada ramai peminat lah tu...

    ReplyDelete
  11. Perghhhh..
    Dah rasa ala ala nealofa tu nom..
    Ramai dah follow 😀

    ReplyDelete
  12. Akak dulu pun malu nk menyapa tuanrumah ni tapi bila terbaca blog yang ada lidah hitam zirafah terjelir tu,terus akak terjah je mengomen :-)

    ReplyDelete
  13. Yalah geng, kita malu2 gak nak menyapa awak sbnrnya, maklumlah awak tu ala2 retis gitu.. ahakkkkkkkkkkkk..

    ReplyDelete
  14. Lps ni ramai lagi lah yg menyapa..dah tak malu dah..sbb dah tau awak bukan harimau..mak jilapah je..haha.

    ReplyDelete
  15. Lps ni ramai lagi lah yg menyapa..dah tak malu dah..sbb dah tau awak bukan harimau..mak jilapah je..haha.

    ReplyDelete
  16. Lps ni ramai lagi lah yg menyapa..dah tak malu dah..sbb dah tau awak bukan harimau..mak jilapah je..haha.

    ReplyDelete
  17. ALA MAK NI...BUAT2 MALU LAK, MAK NI BLOGGER TERSOHOR JUGA TAU

    ReplyDelete
  18. saya pun secret admire mak hainom.. tpi x penah nk cuba resepi screen shot je... hihihihihi

    ReplyDelete
  19. Waaaaa syoknya! saya pun ada dapat messages dekat fb page dengan email. seronok rasanya! hehehe. Haraplah ada yang cakap terima kasih dekat saya sebab saya ada share resipi potato wedges. susah kot nak buat kahkah.

    ReplyDelete
  20. Hehhehe.... resepi punya pasal dah tersapa tanpa sengaja kan...

    ReplyDelete
  21. Dulu tepi jalan tempat hainom bergambar tu banyak gerai jual sayur. Murah2. Sekarang tak tau lah ada ke tak warung tu.

    Saya kerap pergi kk, dulu urusan kerja. Setiap tiga bulan mesti pergi sana. Sekarang dah tukar kerja dah tak pergi lah kk. Dah 10 tahun tak jengok kundangsang.

    ReplyDelete
  22. hehe..lain kali jadilah macam saya.bukan takat menyapa, datang melepak tak reti nak balik.hahaha.

    ReplyDelete
  23. silent reader Nom yg da menjelma la ni ekk.
    iye la Nom.
    kita tulis utk org baca.
    excited la bila benar2 ada org yg baca, kan?
    alhamdulillah...

    ReplyDelete