Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 18 July 2017

Bila ketawa tak hengat dunia

Salam Selasa korang....

Minggu lepas, Jumaat malam Sabtu, jiran jiran mak datang rumah. Apa yang mak hidang? Itu nantilah mak buat satu entri. Korang jangan menyampah pulak ek asyik hadap cerita Raya mak tak sudah sudah hihi.....

Raya tahun ni, alhamdulillah..... segala jenis kawan mak dapat jumpa. Kawan satu ofis, kawan satu sekolah, kawan satu U, dan yang paling tak sangka dapat jumpa kawan blogger. Tak payah de nak tunggu tunggu Open House. Tunggu Open House kaluuuu, tahun depan pun belum tentu dapat jumpa haha....... Lagi pun kita datang ni, bukan nak makan pun, datang nak jumpa, datang nak sembang.... 

Semua kejadian hujung minggu lepas. Mak menerjah ke rumah rakan taulan mak, nak harap menerjah rakan taulan Pak Jilap, huh.... hari pun malam ! haha...... Terima kasih yeh bang bawak orang gi rumah kengkawan orang.

Macam nilah orang pompuan yang berspesis apa pun mak tak tahu, asal jumpa je wefie haha...... 

Kawan satu sekolah. 
Yang bestnya tengok gambar candid macam ni.  Bila ketawa tak hengat dunia! Kalau mak dah ketawa sampai nampak gigi macam tu, memang kelakar seram sangatlah tu weyh! 

Jarang tau ai senyum lebar macm ni......

Kawan blogger
Terima kasih korang kerana sudi menerima tetamu yang tidak diundang ini. Moga Allah murahkan rezeki korang semua.

Kawan satu ofis

20 comments:

  1. Wah mcm ni den pun nak terjah rumah ko lah Nom..

    Tiba2 bunyi call..
    Nom .. den dah ado dopan rumah ni...
    Seram tak nom hahaha 😆😅

    Jumpo geng satu kepala mmg lah gelak smpi telinga tu nom...😆

    ReplyDelete
  2. Jom CH, kita dua terjah umh dia plak, kita smp dpn umh baru call bgtau dah smp,biar dia plak jadi lipas tk cukup kaki, eh...dia tak kojo, umh dia anytime org bole dtg, tk bersepah kan CH.

    Betui tu, nk berukhwah tkyahle tggu time Raya jer, asal Raya jalan, asal jalan, Raya..jalan Raya atas jalan Raya, haha..Naik kete..

    ReplyDelete
  3. bestnya jumpa ramai kawan..:)

    ReplyDelete
  4. CH, NA, jgn lupa sypn nak join sekaki, hi hi hi hi kt tingkap sebelah k, hu3

    ReplyDelete
  5. Happynya Mak jumpa kengkawan sampai senyum hingga ke telinga :D

    Kita ni asyik beraya sampai rasa penat Mak! Asal weekend je keluar beraya hikhik

    ReplyDelete
  6. bahagianya dapat jumpa kawan dalam waktu yang terdekat...semoga ukhwah terjalin hingga akhir hayat.

    ReplyDelete
  7. Bila dh berjumpa sure byk citer...tu yg gelak memanjang

    ReplyDelete
  8. seronoklah mak... sampai tak update ntry baru tau, sibuk beraya

    ReplyDelete
  9. Seronoknya dapat meet up dengan kengkawan! Ticer Azimah dekat2 nak pengsan bagai lipas kudung kemas2 rumah last minute. Seram campur seronok tu, Hainom :)

    ReplyDelete
  10. Bila dah jumpa kawan lama. Memang banyak kenangan susah senang kita ingat semula

    ReplyDelete
  11. Wah...wajah2 keriangan tu Mak.
    Kalau jumpa kawan2 lama..memang cerita berjam jam pun tak habis..

    ReplyDelete
  12. best jumpa kawan2 lama. Hari Raya la hari untuk bersilaturrahim. Hari raya jgak ramai orang cuti senang nak plan berjimba2 hihihi

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum,

    Best kan sekali sekala dapat lepak dengan geng yang best.. :)

    Jemput baca dan komen entri ini juga ya.. :)

    http://www.erazfadli.com/2017/07/sndlipstick-by-siti-nordiana.html

    ReplyDelete
  14. best raya akak tahun nie.. dapat jumpe ramai kawan..

    ReplyDelete
  15. bila nak terjah rumah mak ni. happening la

    ReplyDelete
  16. masih bulan Syawal, citer raya memang akan sentiasa fresh 😉

    ReplyDelete
  17. Amvoiiii... seronoknya jumpa gang semua
    Normal je tu HOkj perempuan zaman ni asal jumpa je wefie hehehhe...
    Yang tak wefie tu akan jadi pelik sket ooopppsss...

    ReplyDelete
  18. gelak2 tak hingat dunia pun maintain cun..okay latu...

    ReplyDelete
  19. Ala.. Tak sempat nak bergader gader.. Usah kata kawan blog, kawan sekolah pun tak jumpa.. Adoilah..

    ReplyDelete