Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 15 August 2017

Tuan Puteri Bongsu

Salam Selasa....

29 Julai hari tu bezday Tuan Puteri Bongsu. Seboklah dia cakap, sampai hati tak buat entri dia. Tak tau, mak dia tengah kena sawan lemau ni haha......

Kebetulan masa bezday dia hari tu, kitaorang balik kampung, so memang tak de sambut apa pun lah. Makan kek pun tidak, apa tah lagi potong potong kek!....

Namanya pun anak bongsu kan, jadinya perangai tu sama naiklah jugak dengan emaknya hihi....


Sebab dia suka seafood, 2 hari berturut turut mak bagi dia seafood, kasi puas haha..... 
Psst.... sebenarnya mak dengan bapaknya yang lebih, teringin nak bershellout. Orang lain dah lama bershellout, kitaorang baru nak try weyh haha..... Kilauan sungguh ah! ....


Doa ibu dan ayah, moga adik menjadi anak solehah, berjaya dunia dan akhirat.


Nak bagi hadiah piano, tak mampu, mampu bagi gambar adik dengan piano jadiklah haha.....

25 comments:

  1. Happy belated birthday Adik. Semoga menjadi permata yang sentiasa menyinari hidup mak dan ayahmu...

    ReplyDelete
  2. eppy belated bday utk si bongsu kak nom... moga jd anak yg solehah n berjaya

    ReplyDelete
  3. Hepi bday adik, mg menjadi anak solehah, berjaya dunia akhirat, aamiin.

    ReplyDelete
  4. hepi belated besday adik, moga jadi anak solehah, cemerlang dunia & akhirat.

    mula2 bagi gambar dengan piano inshaAllah tak lama dapatlah piano tu heheh

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday TLBD. Apalah Mak ni, kenapa tak buat ucapan panjang berjela dalam blog bila tiba harijadi anak? Cubalah sekali-sekali ikut resmi jiran tetangga yang penuh dengan 'love' gitu. Hahaha!

    Mak dah shell out ek? Kita tak pun sebab kalau nak shell out takda geng. Kita takut tumbang aje masuk dalam shell lepas shell out ^_^

    ReplyDelete
  6. Happy belated birthday.. =) semoga membesar menjadi anak yang solehah..

    ReplyDelete
  7. Ya lah nom kenapalah lambat sngt buat entry utk si bungsu ni..
    Tahun ni dah 14 ke puteri bongsu ni nom?...bertambah cantik macam ibunya juga .HBD untuk TLBD semoga berjaya di dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  8. shellout, mcm menarik je....cakappasal seafood teringat plak seafood paste...yummy yummy....

    ReplyDelete
  9. Sanah helwah puteri bongsu..
    Auntie doakan adik berjaya dunia akhirat..

    Hehe baru merasa shellout ye nom..
    Elok mkn skrg sbb dah murah..
    Dulu2 masa tgh viral kemain mahal..

    ReplyDelete
  10. hepi belated birthday adik! macam mak jugak ye, dapat makan terus mood jadi ceria.haha

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday untuk puteri bongsu kak nom

    ReplyDelete
  12. Hmmm....anak bongsu...manjakan, Hainom? Seronok lah makan shellout. LL belum try lagi.

    ReplyDelete
  13. Sanah helwah puteri comel semoga jadi anak solehah kebanggaan ibu ayah

    ReplyDelete
  14. Happy belated birthday utk adik.. Semoga menjadi anak solehah, cemerlang dunia akhirat..

    Wah.. Seronok ye adik dpt makanan favorite.. Sekali sekala shell out apa salahnya kan..

    ReplyDelete
  15. Happy bornday si puteri bongsu. Moga adik dimurahkan rezeki, diberkati illahi selalu.

    ReplyDelete
  16. Happy belated birthday buat Puteri bongsu HOkje tu ya.
    Sedapnya bershellout, kat mana tu?

    ReplyDelete
  17. Happy bday dik. Eehh, muka mmg sama mcm maknya.. 😉

    ReplyDelete
  18. Happy birthday tuan puteri bongsu. Heee mesti manja kan sama sama level dengan mak heeeee

    ReplyDelete
  19. wow.. seronoknya dah makan kat manhattan kat shellout pulak. bestnyaa hihi. neway happy belated birthday! :)

    ReplyDelete
  20. Happy Belated Birthday adik puteri bongsu...uiks, ini bikin jeles kekanda2 di perantauan sana :D

    ReplyDelete
  21. Happy belated bday adik. Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu...aamiin

    ReplyDelete
  22. hahahaha ketawa dulu baca caption piano. happy belated birthday dik. mak syg lettew kasi puas mkn seafood. mahal jugak tu. manhattan kalau xpekena seafood xsah

    ReplyDelete
  23. Happy Belated Birthday adik.. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah.. Sedap shellout tu..

    ReplyDelete